Oblazinjeno pohištvo, ki navdušuje [Trendi 2021]

Ob nakupu sedežne garniture pogosto nihamo med več vidiki: čisto praktičnim, glede udobja in vzdrževanja, zanima nas videz,… A vse bolj ključna sta tudi funkcionalnost, kakovostna izdelava in sodoben dizajn. Ko govorimo o udobju, je tako dobro razmisliti tudi o drugih kosih oblazinjenega pohištva, kamor sodijo fotelji, polfotelji, počivalniki in stoli. Raziskali smo, kakšni so trendi opremljanja in čemu sledijo sodobne smernice pri opremi doma z oblazinjenim pohištvom. Obiskali smo smo salon Magnet Design v Ljubljani,  stičišče arhitekturnih idej, oblikovalskih presežkov in vrhunskih slovenskih izdelkov, ki bivalni ali delovni prostor spremenijo v stimulativno okolje. Predstavili so nam program dovršenega in kreativno zasnovanega oblazinjenega pohištva slovenskega proizvajalca Klun Ambienti 👇

 

Lahkoten, kreativen in barvit sestav Cameleon, kot nalašč za sodobno mladinsko sobo 😍

Lahkoten in kreativen sedežni program Cameleon omogoča številne barvne in postavitvene kombinacije. Odličen za mladinsko sobo. Omogoča celo, da preizkusite arhitekta v sebi in si sestavite sestav povsem vaši meri. S programom Cameleon so v podjetju Klun Ambienti zasnovali cenovno dostopnejšo, simpatično, barvito sedežno garnituro čistih linij, ki bo v vsak prostor vnesla sodoben pridih in kreativne misli.  Zaradi svoje edinstvene opcije različnih postavitev program Cameleon omogoča, da ustvarite popoln kotiček po trenutnem navdihu (danes udobno gledanje televizije, jutri za igro ali druženje). Izdelki Klun so znani po dobrem oblikovanju, zelo kvalitetni izvedbi in dolgi življenjski dobi. S programom Cameleon boste tako izbrali sedežno garnituro, ki se izvrstno vklopi tako v otroško, kot kasneje v mladinsko sobo. Več o tem edinstvenem sestavu najdete TUKAJ

 

 

Sestav, ki se izvrstno vklopi v moderen minimalizem ali daje pridih topline in čarobnosti 👌

V podjetju Klun Ambienti izhajajo iz močne družinske pohištvene tradicije, zato svoj pretanjen občutek za oblikovanje pohištvenih elementov in skoraj nezaznavne detajle, ki pa v končni fazi ločijo vrhunski izdelek od manj kakovostnega, odražajo v vseh svojih edinstvenih zasnovah oblazinjenega pohištva. Sestav Arggo tako odlikujejo mehke linije in različni segmenti, ki plemenitijo duha in ambient. Premišljena zasnova nadvse sodobne sedežne garniture omogoča postavitev v krog ali polkrog s čimer je zagotovljena popolna prilagodljivost glede na namen, navdih in vrsto druženja v vaši dnevni sobi. Vso oblazinjeno pohištvo Klun Ambienti je izdelano iz zdravju prijaznih materialov.

 

Ergonomija in materiali: Sedežna garnitura Arggo ne narejena iz masivne lesene podkonstrukcije – zdravju prijazni materiali. V kakovostno sedišče so vgrajene vijačne vzmeti, ter naravna polnila – kokos v kombinaciji z visokokvalitetnimi puhini ter vatalini. Visoko trajnost zagotavlja podnožje iz kovinske podkonstrukcije, ter oblazinjenje v tkanini oz. goveji napi vrhunskih kvalitete (barva po izbiri).

 

 

Starost se “kavču” najbolj pozna pri obliki in torej tudi uporabnosti in prijetnosti sedenja. Kaj to pomeni? Sedeži so udrti, tkanina nagubana, naslonjalo potlačeno ali nagnjeno preveč nazaj, blazine izgubijo obliko, … Razlika med nekoliko dražjo in poceni sedežno garnituro se odraža ravno v tem. Če torej želimo, da nam bo sedežna garnitura dolgo dobro služila, je pri nakupu dobro dati prednost kakovosti materialov, kakovosti izdelave in ergonomiji. Oblazinjeno pohištvo slovenskega proizvajalca Klun Ambienti je izdelano iz slovenskega lesa, zdravju prijaznih materialov. Izdelajo ga tudi po željah kupca v skladu z zasnovo notranjega ambienta (od materialov pa do barv, tekstur …).

 

Oblazinjeno pohištvo slovenskega proizvajalca Klun Ambienti je plod dolgoletnega znanja ter izkušenj. Na voljo so različni modeli najvišje kakovosti. Na povezavi TUKAJ si oglejte vse modele sedežnih garnitur in poiščite svoj navdih. 

 

 

Fotelj ali tabure, edinstven kos za sproščeno vzdušje in udobje 😍

Podjetje Klun že vse od leta 1980 skrbi za odlične sedežne garniture, izdelane po želji naročnika. Izdelki Klun so znani po dobrem oblikovanju, zelo kvalitetni izvedbi in dolgi življenjski dobi. Njihov kataloški program danes vsebuje skoraj 40 modelov kreativno zasnovanih kosov oblazinjenega pohištva. Skladen, udoben in minimalističnega dizajna je zagotovo fotelj Princess (foto 1). Na voljo s taburejem ali brez. Navdušuje tudi fotelj Queen (foto 2), fotelj visoke kvalitete, ki omogoča popolno podporo hrbta ter zagotavlja modern izgled v prostoru. Počivalnik Notta (foto 3), pa je zagotovo številka 1. Udoben počivalnik atraktivnega izgleda se uporabniku prilagaja z rotacijo in zagotavlja maksimalno udobje in vrhunski počitek.

 

V kolikor iščete popoln TABURE za udobje v spalnici… FOTELJ za dnevno sobo, predprostor ali teraso, kjer boste v poletni noči občudovali zvezde, si celotno ponudbo taburejev, foteljev in počivalnikov slovenskega proizvajalca oblazinjenega pohištva Klun Ambienti (14 izjemnih modelov) preprosto morate ogledati. KLIK ZA OGLED

 

 

 

 

In kaj pravite na tole? Ja … Gre za stenski počivalnik, ki si vas bo vsak dan znova navdušil. Vrhunska zasnova je popoln odraz dejstva, da v podjetju Klun Ambienti, ne samo opremljajo bivalne prostore, ampak ustvarjajo ambiente v celostnem pomenu in s tem sooblikujejo kulturo bivanja. Predstavljamo vam inovativen serijski stenski element iz linije Bigg O. Dizajniran, da vas očara. S premerom 125cm zagotavlja nepozabno izkušnjo ob branju ali počitku.

 

 

 

 

Oblazinjeno pohištvo slovenskega proizvajalca Klun Ambienti je plod dolgoletnega znanja ter izkušenj. Na voljo so različni modeli najvišje kakovosti. Na povezavi TUKAJ si oglejte vse modele oblazinjenega pohištva Klun Ambienti in poiščite svoj navdih. 

 

 

 

Kontakt: Klun Ambienti d.o.o., salon oblazinjenega pohištva in svetovanje, g. Blaž KOVAČIČ

01 23 73 112   I   051 391 777   I   blaz.kovacic@klun-ambienti.com   I   www.klun.si

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  Gradnja in obnova 👇

KLIK ZA OGLED

 

 

 

V ogled priporočamo še te aktualne REŠITVE za ureditev ali obnovo vašega doma 👇

Talna obloga Corques liquid lino [NOVOST na trgu]

Izjemne kombinacije svetil za prijeten dom 😍

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

NOVA KOPALNICA: Inovativne rešitve za udobno prhanje in enostavno čiščenje 👌

Prenova mansarde [Sodobni trendi in primeri izvedbe]

Edinstvena vhodna varnostna vrata [Smart system]

Vgradnja prezračevalnega sistema

Lepa okolica in kuhanje na prostem 👌

Izjemni vrtni kamini [za gurmanske užitke na domači terasi]

V TRENDU: Pohodna ravna streha in bivalna terasa

 

Marex DEKOR. Pločevina lepa kot les! 😍

18 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom…

 

 

👌 Še več aktualnih rešitev za gradnjo, obnovo ali opremo doma vam predstavljamo na povezavi s KLIKOM TUKAJ.

 

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na