Marex DEKOR. Plo─Źevina lepa kot les! ­čśŹ

Predstavljamo NOVOST. Trajno in sodobno re┼íitev, ki navdu┼íuje trg! Marex DEKOR – plo─Źevina lepa kot les! Gre za popolno re┼íitev za napu┼í─Źe, ograje in fasadne obloge iz visokokakovostne plo─Źevine, ki je plod razvoja slovenskega podjetja Marex. Pustite domi┼íljiji prosto pot in uresni─Źite svoje individualne ┼żelje s plo─Źevino, ki je lepa kot les in enostavna za vzdr┼żevanje. Na voljo je v enajstih imitacijah lesa. To je to!

 

 

Marex DEKOR je popolna zamenjava za les in ob enem tudi cenovno nadvse dostopna re┼íitev ­čśŹ

Marex DEKOR plo─Źevina vgrajena kot sen─Źna pergola na objektu s svojim izgledom in funkcionalnimi lastnostmi preprosto navdu┼íi. Je popolna zamenjava za les. Poleg tega, da je izjemno odporna na zunanje vplive, daje tudi povsem edinstven videz in iz┼żareva toplino lesa.┬áObjekt Jereb (na fotografiji zgoraj) je popolnoma obnovljena stara kme─Źka hi┼ía, kjer je investitor hotel obdr┼żati izvirnost in zgodovino hi┼íe v kombinaciji z novimi in modernej┼íimi materiali. Na strehi hi┼íe je ope─Źna kritina Creaton – model bobrovec v engobirani ─Źrni barvi, stranske obrobe so narejene iz aluminijaste plo─Źevine PREFA. Najve─Ź pozornosti pa pritegne plo─Źevina v imitaciji lesa Marex Dekor iz katere so narejene stranske letve, ki objektu dodajo avtenti─Źen pridih naravnih materialov v barvi zlatega hrasta.

 

Re┼íitev je na voljo┬ápri podjetju MAREX, ki je ponosen prodajni predstavnik blagovnih znamk Creaton, Prefa in Marex DEKOR, ki je tudi lastna blagovna znamka podjetja Marex. Poleg tega nudijo tudi celovito ponudbo┬ástre┼ínih sistemov. Od dobave do kon─Źne izvedbe, vklju─Źno s svetovanjem. Na enem mestu je tako na voljo celovita re┼íitev za po┼íevne ter za ravne strehe. V┬á prodajnem programu so vse vrste stre┼ínih kritin – ope─Źne, betonske, plo─Źevinaste, bitumenske, vlakno-cementne ipd. Na podro─Źju ravnih streh nudijo bitumenske trakove in trakove iz PVC/FPO umetnih mas razli─Źnih proizvajalcev vklju─Źno s teko─Źimi hidroizolacijami. Celovitost ponudbe pa dopolnjuje ┼íirok izbor kleparskih izdelkov iz razli─Źnih vrst in barv plo─Źevine, stre┼ína okna, toplotne izolacije, pritrdilni materiali ter ostali izdelki za izvedbo krovsko kleparskih del.

 

 

Izvedba na napu┼í─Źu v kombinaciji z ograjnim sistemom in zaklju─Źnimi stre┼ínimi obrobami ­čĹî

Marex DEKOR plo─Źevina se odli─Źno mehansko obdeluje (okroglo in oglato krivljenje) in je zato s svojo barvno in povr┼íinsko raznolikostjo idealna povr┼íina za arhitekturno oblikovanje objektov, hkrati pa kot zamenjava za les omogo─Źa ┼ítevilne mo┼żnosti uporabe – za zunanje in notranje ograje, ─Źelne napu┼í─Źe, fasadne obloge, balkone itd. Gre za trajno re┼íitev. Velika je tudi izbira ostalih dekorjev (razli─Źni barvni odtenki, materiali) za notranjo in zunanjo uporabo.

 

Prednosti Marex DEKOR plo─Źevine:

  • Primerna za zunanjo in notranjo uporabo
  • Videz in ob─Źutek topline lesa, mo─Ź in trajnost jekla
  • Enostavna za ─Źi┼í─Źenje in vzdr┼żevanje
  • Ohranja videz
  • Profili in oblike po ┼żelji
  • Odporna na vremenske vplive

 

 

 

Oglejte si ┼íe nekaj izvedb na objektih in preverite 11 izjemnih vzorcev imitacije lesa Marex DEKOR plo─Źevine.

KLIK ZA OGLED

 

 

 

 

 

 

Pri┬áMAREX-u┬áponosno zastopajo priznane blagovne znamke stre┼ínih kritin, fasadnih oblog in sistemov za odvajanje meteorne vode (┼żlebovi, cevi, ÔÇŽ). Poleg tega nudijo tudi vse ostale plo─Źevine predvsem za uporabo v kleparstvu pa tudi v industriji, kjer se zahtevajo kakovost, to─Źna dobava ter ostale storitve. Na voljo je ┼íiroka ponudba ope─Źnih in betonskih stre┼ínikov vrhunskih blagovnih znamk ERLUS, TONDACH, CREATON, BRAMAC, BRAAS, Stre┼íniki GOLOB na enem mestu. Program dopolnjujejo s celostno ponudbo stre┼ínih dodatkov.

 

Zakaj je MAREX prava izbira? Preprosto! Ker v okviru njihove ponudbe zagotavljajo celovito storitev od svetovanja, dobave kompletnega materiala za izvedbo, vklju─Źno z vsem pripadajo─Źim materialom. Ker┬ásvetujejo tako, da boste izbrali za vas najbolj ustrezno re┼íitev┬áin za vas┬ázagotovijo mojstra za kakovostno izvedbo, glede na izbrano re┼íitev za va┼í napu┼í─Ź, ograjo, fasado in/ali stre┼íno kritino ter za odvajanje meteorne vode iz objekta. Izvedba je tako zagotovo enostavnej┼ía. V kolikor si ┼żelite sodobnega izgleda hi┼íe in ┼żelite kompletno storitev na enem mestu kontaktirajte MAREX ali jih obi┼í─Źite v najbli┼żji poslovalnici v Grosuplju, Kranju, Bre┼żicah ali v Slovenj Gradcu. Preverite MAREX-ovo ┼íiroko ponudbo stre┼ínih kritin, fasadnih oblog in sistemov za odvajanje meteorne vode. Dovolite, da vam poi┼í─Źejo optimalno re┼íitev, ki zagotavlja ustrezno razmerje med kakovostjo in ceno glede na va┼íe ┼żelje in zahteve.

 

Kontakt za ponudbo: info@marex.si, 041 704 828

Lokacije poslovalnic so na voljo na povezavi TUKAJ

 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

─îaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH RE┼áITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO┬á­čĹç

 

 

V ogled priporo─Źamo tudi te aktualne RE┼áITVE za ureditev okolice ali obnovo va┼íe hi┼íe┬á­čĹç

Fasadne obloge in streha v istem stilu [PRIHODNOST GRADNJE]

Jeklena stre┼ína kritina, primeri izvedbe in 2 TOP re┼íitvi ­čĹć

Bivanje z lesenimi okni je nadvse prijetno [Preverite]

Prenova mansarde [Sodobni trendi in primeri izvedbe]

Zunanje ┼żaluzije Krpan [izbolj┼íana zatemnitev]

Notranja vrata [Ideje za izbor in trendi]

Izjemne kombinacije svetil za prijeten dom ­čśŹ

Gotovi nadstre┼íki po sistemu “Sestavi sam”

 

Su┼żenj klju─Źev – ni─Ź ve─Ź! Re┼íitev za naknadno vgradnjo ­čś«

Vgradnja prezra─Źevalnega sistema

O─Źarljive vrtne lope Biohort

Kako ustvariti cveto─Ź in zelen okrasni vrt [Nasvet in ideje]

Vrt brez pol┼żev [Re┼íitev, ki deluje!]

Sodobne in trendovsko oblikovane linije tlakovcev ­čśŹ

Izjemni vrtni kamini [za gurmanske u┼żitke na doma─Źi terasi]

Atraktivni Trendi Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

 

Za ┼íe ve─Ź re┼íitev za obnovo ali gradnjo Va┼íega doma obi┼í─Źi┬áVSTOPNO STRAN (KLIK)!

 

 

Avtor: Tanja Gosten─Źnik, urednica spletnega mesta

Deli ─Źlanek na