četrtek, 28 septembra, 2023
DomaSANACIJE - domovMarex DEKOR. Pločevina lepa kot les!

Marex DEKOR. Pločevina lepa kot les!

Marex DEKOR - pločevina lepa kot les! Trajno in sodobno rešitev, ki navdušuje trg! Gre za popolno rešitev za napušče, ograje in fasadne obloge iz visokokakovostne pločevine, ki je plod razvoja slovenskega podjetja Marex. Pustite domišljiji prosto pot in uresničite svoje individualne želje s pločevino, ki je lepa kot les in enostavna za vzdrževanje. Na voljo je v enajstih imitacijah lesa. 

Marex DEKOR pločevina vgrajena kot senčna pergola na objektu s svojim izgledom in funkcionalnimi lastnostmi preprosto navduši. Je popolna zamenjava za les. Poleg tega, da je izjemno odporna na zunanje vplive, daje tudi povsem edinstven videz in izžareva toplino lesa. Uporaba inovativnih materialov in novih tehničnih rešitev danes zagotavlja učinkovito in smotrno investicijo v obnovo ali gradnjo vašega doma. Z vgradnjo Marex DEKOR (deske za fasade, napušče in ograje iz pločevine) bo vaš vložek dolgo ohranil svojo vrednost.

 

Objekt Jereb (na fotografiji spodaj) je popolnoma obnovljena stara kmečka hiša, kjer je investitor hotel obdržati izvirnost in zgodovino hiše v kombinaciji z novimi in modernejšimi materiali. Na strehi hiše je opečna kritina Creaton – model bobrovec v engobirani črni barvi, stranske obrobe so narejene iz aluminijaste pločevine PREFA. Največ pozornosti pa pritegne pločevina v imitaciji lesa Marex Dekor iz katere so narejene stranske letve, ki objektu dodajo avtentičen pridih naravnih materialov v barvi zlatega hrasta.

 

Rešitev je na voljo pri podjetju MAREX, ki je ponosen prodajni predstavnik blagovnih znamk Creaton, Prefa in Marex DEKOR, ki je tudi lastna blagovna znamka podjetja Marex. Poleg tega nudijo tudi celovito ponudbo strešnih sistemov. Od dobave do končne izvedbe, vključno s svetovanjem. Na enem mestu je tako na voljo celovita rešitev za poševne ter za ravne strehe. V  prodajnem programu so vse vrste strešnih kritin – opečne, betonske, pločevinaste, bitumenske, vlakno-cementne ipd. Na področju ravnih streh nudijo bitumenske trakove in trakove iz PVC/FPO umetnih mas različnih proizvajalcev vključno s tekočimi hidroizolacijami. Celovitost ponudbe pa dopolnjuje širok izbor kleparskih izdelkov iz različnih vrst in barv pločevine, strešna okna, toplotne izolacije, pritrdilni materiali ter ostali izdelki za izvedbo krovsko kleparskih del.

Izvedba na napušču v kombinaciji z ograjnim sistemom in zaključnimi strešnimi obrobami 👌

Marex DEKOR pločevina se odlično mehansko obdeluje (okroglo in oglato krivljenje) in je zato s svojo barvno in površinsko raznolikostjo idealna površina za arhitekturno oblikovanje objektov, hkrati pa kot zamenjava za les omogoča številne možnosti uporabe – za zunanje in notranje ograje, čelne napušče, fasadne obloge, balkone itd. Gre za trajno rešitev. Velika je tudi izbira ostalih dekorjev (različni barvni odtenki, materiali) za notranjo in zunanjo uporabo.

Prednosti Marex DEKOR pločevine:

  • Primerna za zunanjo in notranjo uporabo
  • Videz in občutek topline lesa, moč in trajnost jekla
  • Enostavna za čiščenje in vzdrževanje
  • Ohranja videz
  • Profili in oblike po želji
  • Odporna na vremenske vplive

 

Oglejte si še nekaj izvedb na objektih in preverite 11 izjemnih vzorcev imitacije lesa Marex DEKOR pločevine.

KLIK ZA OGLED

Pri MAREX-u ponosno zastopajo priznane blagovne znamke strešnih kritin, fasadnih oblog in sistemov za odvajanje meteorne vode (žlebovi, cevi, …). Poleg tega nudijo tudi vse ostale pločevine predvsem za uporabo v kleparstvu pa tudi v industriji, kjer se zahtevajo kakovost, točna dobava ter ostale storitve. Na voljo je široka ponudba opečnih in betonskih strešnikov vrhunskih blagovnih znamk ERLUS, TONDACH, CREATON, BRAMAC, BRAAS, Strešniki GOLOB na enem mestu. Program dopolnjujejo s celostno ponudbo strešnih dodatkov.

Zakaj je MAREX prava izbira?

Preprosto! Ker v okviru njihove ponudbe zagotavljajo celovito storitev od svetovanja, dobave kompletnega materiala za izvedbo, vključno z vsem pripadajočim materialom. Ker svetujejo tako, da boste izbrali za vas najbolj ustrezno rešitev in za vas zagotovijo mojstra za kakovostno izvedbo, glede na izbrano rešitev za vaš napušč, ograjo, fasado in/ali strešno kritino ter za odvajanje meteorne vode iz objekta. Izvedba je tako zagotovo enostavnejša. V kolikor si želite sodobnega izgleda hiše in želite kompletno storitev na enem mestu kontaktirajte MAREX ali jih obiščite v najbližji poslovalnici v Grosuplju, Kranju, Brežicah ali v Slovenj Gradcu. Preverite MAREX-ovo široko ponudbo strešnih kritin, fasadnih oblog in sistemov za odvajanje meteorne vode. Dovolite, da vam poiščejo optimalno rešitev, ki zagotavlja ustrezno razmerje med kakovostjo in ceno glede na vaše želje in zahteve.

Kontakt za ponudbo: info@marex.si, 041 704 828

Lokacije poslovalnic so na voljo na povezavi TUKAJ.


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA