Atraktivni Trendi Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše

Ne glede na to, ali se trenutno lotevate prenove stare oziroma gradnje nove hiše (ali mansardnega stanovanja), ali pa če zgolj sanjarite o tem, kako boste to storili v prihodnosti, vas znajo tele rešitve navdušiti. 

Razkrili vam bomo 24 atraktivnih trendov, s pomočjo katerih lahko nadgradite svoje domovanje – tako iz vidika udobja bivanja, kot tudi iz vidika zmanjšanja stroškov. 

Ne skrbite… Trendi, ki vas čakajo v nadaljevanju, niso tisti, ki postanejo zastareli iz danes na jutri. Pravzaprav gre za konkretne rešitve, ki bodo aktualne tudi več 10 let po njihovi implementaciji. 

Pa si poglejmo, o katerih atraktivnih rešitvah govorimo …

 

1… Dvakrat hitrejša gradnja (in to brez dodatne toplotne izolacije)

Predstavljajte si gradnjo nizkoenergijske hiše povsem brez dodatne toplotne izolacije fasade. To niso sanje. To je danes dejansko mogoče. Če uporabljate en specifičen, vrhunski gradbeni material, lahko namreč dosežete odlično toplotno izolativnost, hkrati pa se zaradi parapropustnega materiala za vedno izognete težavam z vlago.

Ta material vam poleg vsega tega omogoča, da gradite tudi do 2x hitreje, kar je v teh hitro odvijajočih se časih neprecenljivo. Če vas zanima, kateri je ta superjunaški material, ki ga proizvajajo tudi v Sloveniji, kliknite tukaj in si preberite več.

 

 

2… Edinstveni fasadni sistemi [NOVOSTI, ki jih morate spoznati]

V kolikor planirate obnovo ali vgradnjo fasadnega sistema se s temi, trenutno najbolj aktualnimi trendi, morate seznaniti. Pri JUB-u so namreč razvili sistemske rešitve, ki poleg zunanjega videza fasade, izstopajo tudi po funkcionalnosti in trajnosti. Med njimi še posebej izstopa fasada, ki diha. Toplotnoizolacijski fasadni sistem JUBIZOL Micro air, katerega jedro sistema je inovativna perforirana izolacijska plošča tako zagotavlja odlično in varno paroprepustnost. Pri JUB- u pa so naredili še korak naprej. Na trg so ponudili tudi izjemen, tehnološko dovršen fasadni sistem JUBIZOL Premium, ki ga odlikuje visoka vodoodbojnost in manjše navzemanje nečistoč iz okolja. Oglejte si video predstavitev in preverite več na povezavi TUKAJ.

 

 

3… Prstni odtis na en, dva, tri, … Rešitev za naknadno vgradnjo!

Ekey UNO čitalnik prstnih odtisov razveseljuje slovenske lastnike domov. Primeren je namreč za naknadno vgradnjo v kateri koli vhod oziroma vrata s klasično, cilindrično ključavnico. montaža je povsem enostavna. Na fasado ga lahko namestimo brez večjih gradbenih posegov, na gladko površino pa celo samo z lepljenjem, saj za delovanje uporablja lastno napajanje in zato ne potrebuje ožičenja. Rešitev je primerna za vsak dom : ) Zagotovite si svoj čitalnik prstnih odtisov. Naročite ga lahko v spletni trgovini in ga montirate sami, lahko pa montažo uredite tudi preko ekey monterjev. Za več informacij o tem, kako enostavna je njegova vgradnja in kako vse skupaj deluje, kliknite TUKAJ.

 

 

4… Estrih element [Za hitro in suho vgradnjo estriha]

Predstavljamo vam fermacell® Estrih elemente s katerimi boste na zelo hiter in enostaven način zgradili izjemno kakovostna tla! Elementi fermacell® so namenjeni za suho gradnjo talnih konstrukcij. Izdelani so kot paneli iz fermacell® mavčno vlaknenih plošč (velikosti 1500 x 500 mm). Po primerni, sistemski izravnavi tal je polaganje hitro in enostavno. So hitro pohodni in takoj pripravljeni za polaganje večine običajnih talnih oblog. Primerni so tudi za uporabo v mokrih stanovanjskih prostorih. Gre za sodobno rešitev suhe vgradnje estriha. Ker sušenje (kot pri klasičnem estrihu) ni potrebno, lahko takoj nadaljujete z delom na objektu. Več o predstavljeni rešitvi in načinih priprave podlage (video) je na voljo na povezavi TUKAJ (klik).

 

 

5… Pohodna ravna streha ali bivalna terasa (IDEJE ZA VAŠ PROJEKT)

Gradnja pohodne ravne strehe ali večje terase je vse pogostejša praksa, sploh v strnjenih urbanih naseljih ali na manjših parcelah, kjer je ključno, da vsak m2 površine optimalno izkoristimo. Danes si lahko tako tudi v zgornjem nadstropju eno ali več stanovanjske hiše uredite lepo in zeleno teraso in s tem sledite sodobnemu trendu ali konceptu zelenega bivanja. Iščete ideje in izvajalca? Oglejte si 7 čudovitih projektov izvedbe ravne strehe in bivalne terase. KLIK TUKAJ.

 

 

6… Hišna sončna elektrarna [Izračun in postopek montaže]

Sončna elektrarna na ključ iz ECE vam omogoča, da boste preskrbljeni z lastnim virom električne energije. V obdobju prehoda na okolju prijaznejše vire energije, boste energetsko samooskrbni, s popolnim nadzorom nad proizvodnim virom in z dolgoletnimi garancijami za nemoteno delovanje. Sončne elektrarne so na voljo tudi v kompletu s toplotno črpalko. Pri ECE pa so pravkar na trg predstavili tudi spletno aplikacijo ECE sonce, ki daje hiter in jasen odgovor ali se vam sončna elektrarna izplača in ali je vaša hiša primerna za takšno investicijo. Več o aplikaciji in video o tem, kako poteka montaža in kakšne so možnosti financiranja preverite TUKAJ.

 

 

7… Sodobni trendi pri vgradnji notranjih vrat 

Predstavljamo oblikovno dovršene modele notranjih vrat linije Rojal in linije Kontrast, izdelane po najsodobnejših modnih smernicah. Trend opremljanja! Podajo se v povsem sodoben in tudi v tradicionalno zasnovan dom. Linija Rojal poudarja naraven videz lesa, prevladujejo grče, razpoke in vidna struktura lesa. Zaradi poudarjenega naravnega videza lesa jih priporočajo za vgradnjo, kjer si stranke želijo v dom vnesti naravo in toplino lesa. Kombinacijo z nevtralno belo barvanimi krili in z dodatkom različnih furnirjev pa nudi linija Kontrast. Notranja vrata slovenskega proizvajalca Lesna vrata so tako sigurno odlična izbira tudi za zahtevne projekte. Oglejte si vse linije vrat in katalog s preko 70-imi modeli edinstvenih notranjih vrat. KLIK ZA OGLED

 

 

8… Strešniki za sodoben ali tradicionalno zasnovan dom

Predstavljamo vam estetsko dovršene strešnike slovenskega proizvajalca Strešniki Golob z več kot 50-letno tradicijo. Njihova glavna prednost je izjemna stabilnost in varnost v vseh vremenskih razmerah, še posebej jih odlikuje visoka odpornost na točo, izjemno dobro pa se obnašajo tudi v močnih vetrnih neurjih. Na voljo so klasični dvovalni strešniki ter ravni strešniki prestiž, poleg tega pa ponujajo tudi vrsto strešnih dodatkov. Strešniki Golob so primerni tako za tradicionalne objekte kot tudi za modernejše arhitekturne zasnove. Ker je streha dolgoročna investicija je pred nakupom potrebno dobro razmisliti katero kritino bomo izbrali, kar je ob današnji poplavi različnih vrst kritin na trgu lahko precej zahtevna naloga. Da bo odločitev lažja in predvsem prava, smo govorili s strokovnjaki iz vodilnega slovenskega podjetja na področju proizvodnje betonskih kritin, ki so za vas pripravili nekaj koristnih napotkov. Več o tem preverite TUKAJ.

 

 

 

 

9… Toplotna izolacija prihodnosti – SuperFOIL

SuperFOIL izolacija velja za izolacijo prihodnosti. Odlikuje jo izjemna energetska učinkovitost. Gre za je večslojno toplotno izolacijo za strehe, stene in tla. Montaža je preprosta tako za profesionalce kot domače graditelje, zavzame malo prostora in ne škoduje zdravju. Ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Je lahka, učinkovita in cenovno sprejemljiva. Testirana je s strani neodvisnih institucij (ILAC) in je usklajena s slovensko zakonodajo. Oglejte si video ter spoznajte sodobno izolacijo, ki ima življenjsko dobo daljšo od 50 let kliknite na tole povezavo in preverite več.

 

 

10… Bivanje z lesenimi okni (eden najbolj vročih trendov) 

Vsak izmed nas si verjetno želi lepa in kvalitetna okna, ki poleg nas očarajo tudi sosede in obiske. Če razen tega v naš dom vnesejo še pridih domačnosti in toplote, toliko boljše. In na srečo to ni nikakršna pravljica, pač pa takšna okna prav zares obstajajo. Seveda ne govorimo o umetnem PVC-ju. Domačnost, toplotno izolativnost in super izgled omogočajo le lesena okna, ki posledično postajajo eden najbolj vročih trendov pri gradnji in obnovi hiš – pa tudi cenovno dostopna so.

Je pa res, da o lesenih oknih kroži en neutemeljen mit – da so tovrstna okna izjemno zahtevna za vzdrževanje. Na srečo gre za trditev, ki ne drži. Če vas zanima zakaj je vzdrževanje precej bolj preprosto, kot vam priznajo mnogi in kaj vse je dobro vedeti, preden se odločite za lesena okna … Potem kliknite tukaj in si preberite vse, kar morate vedeti, preden naročite svoja nova okna.

 

 

11… HIDROIZOLACIJA: Pogosto spregledana garancija za trajno zaščito

Verjetno tudi vi ob besedi “izolacija” najprej pomislite na toplotno… A pri gradnji in obnovi hiše je ključna tudi dobro izvedena hidroizolacija, ki kot neprepustna plast ščiti objekt pred vodo in vlago. Pomembna je kakovostna hidroizolacija temeljev in kleti, ter hidroizolacija površin, ki so najbolj izpostavljene – balkoni, terase in ravne strehe. 

Pravijo, da je hidroizolacija GARANCIJA za trajno zaščito objekta pred prodiranjem vlage iz terena v objekt. A to drži le, če je hidroizolacija kakovostno izvedena. Več o tem, kaj je potrebno izolirati, kako in zakaj, ter kdo bo to kakovostno izvedel preverite s klikom TUKAJ.

 

 

12… Celulozna toplotna izolacija = več kot le izolacija

Celulozna toplotna izolacija, je toplotna izolacija z vrhunskimi lastnostmi. Je povsem naravna izolacija, s katero lahko stavbo zelo učinkovito toplotno in tudi zvočno izoliramo. Poleg tega pa celulozna vlakna sprejemajo in oddajajo vlago ter tako uravnavajo klimo v prostoru, zato je posebej odlična za izolacijo mansard in podstrešij. Vgradnja je hitra in enostavna, njena cena pa je povsem primerljiva s ceno klasičnih izolacij s tem, da ob vgradnji celulozne toplotne izolacije, že pri manjši debelini dobimo bistveno boljši fazni zamik (večjo izolativnost). Ne gori, glodavci, insekti in glive pa je ne marajo. O vgradnji in prednostih smo govorili s strokovnjaki za vgradnjo. Kliknite tukaj in preverite VEČ.

 

 

13… Zračenje brez odpiranja oken [Sodobno PREZRAČEVANJE]

 

Prenove starogradenj in gradnja novih objektov narekuje uporabo sodobnih materialov. Ti materiali izboljšujejo energetsko bilanco objekta zaradi svoje zrakotesnosti, žal pa zrakotesnost pomeni, da lahko imamo konstrukcijske težave na objektih ali zdravstvene težave pri prebivalcih v teh objektih. Lokalno in centralno prezračevanje rešujeta tovrstne težave, vendar se pojavi vprašanje kateri tip je najprimernejši. Enoznačnega odgovora ni, saj je vsak primer drugačen, zato je pomembno da izberete sebi najprimernejšo rešitev. Glede predstavljene tematike, smo govorili s strokovnjaki iz podjetja e2e, ki na trgu predstavlja sodobne prezračevalne sisteme, katerih vgradnja je cenovno dostopna in predvsem izjemno enostavna. Več o prezračevalnih sistemih ter video o tem, kako poteka vgradnja najdete na povezavi TUKAJ.

 

 

14… Prenova mansarde [Sodobni trendi in primeri izvedbe]

Bistvo je očem skrito, le pri prenovi mansarde k sreči ni. Ker prenova bivalnih prostorov ni nekaj, česar bi se lotevali vsako leto, naj bo rezultat vreden truda in denarja in naj prinese vidne izboljšave na vseh področjih. Predstavljamo vam sodobne rešitve na konkretnih primerih izvedbe. V kolikor se lotevate obnove si te primere preobrazbe (prej in po obnovi) preprosto morate ogledati. Predstavljamo namreč vse informacije in napotke, ki jih potrebujete, da bo vaša mansarda svetla, zračna in prijazna, Oglejte si nadvse simpatičen projekt prenove mansarde na povezavi TUKAJ.

 

 

15… Geotermalna toplotna črpalka [preverjeno NAJBOLJ UČINKOVITA]

Ogrevanje z geotermalno energijo je tudi pri nas v izjemnem porastu. Dejstvo je, da je to trenutno najbolj učinkovit in preverjeno najbolj varčen sistem ogrevanja, ki ga lahko vgradite. Je celo do petkrat bolj učinkovit kot konvencionalni sistemi ogrevanja. Geotermalna toplotna črpalka pa je tudi najbolj učinkovita rešitev med opcijami, ki jih ponuja trg na področju ogrevanja s toplotnimi črpalkami.

Rešitev je namenjena lastnikom novogradenj ali obstoječih objektov. Stroški ogrevanja se tudi pri slabše izolirani hiši lahko znižajo kar do 80%. Sistem je primeren za ogrevanje s talnim ogrevanjem ali z radiatorji. Strošek investicije ni bistveno večji od boljših klasičnih toplotnih črpalk. Več o tem kakšen je strošek investicije, kako poteka vgradnja in zakaj je geosonda garantirano najbolj varčen sistem za ogrevanje, preverite TUKAJ.

 

 

16… Izkoriščanje deževnice [zbiralniki NEO za vsako hišo]

Vgradnja podzemnega rezervoarja, ki zbira deževnico, bo kmalu standard za vgradnjo v vsako hišno gospodinjstvo. Vsak od nas, dan za dnem porablja skoraj 140 l vode. Ob gradnjah ali adaptacijah, postajah tako vgradnja podzemnih rezervoarjev vse pogostejša praksa. Predstavljamo vam podzemni rezervoar NEO, ki je namenjen ravno vgradnji za hišna gospodinjstva. Njegova ključna prednost je, da omogoča priklop na hišni sistem in s tem rabo deževnice tudi za gospodinjska opravila.

V gospodinjstvu lahko deževnico uporabimo kot sanitarno vodo za WC kotličke, za pranje perila in za čiščenje. S tem porabimo manj čistil!  V WC-ju in v pralnem stroju pa se nam ne bo več nabiral vodni kamen.  Z njim bo seveda voda vedno na razpolago in pri roki tudi za pranje avtomobila, za zalivanje vrta, zelenice in vrtnin v rastlinjaku. Mehka voda – deževnica zelo ustreza tudi rastlinam. Več o tej izjemni rešitvi NAJDETE TUKAJ.

 

 

17… Atraktivna in trajna rešitev za terase, fasade in ograje

Poslovite se od barvanja ograj, teras in fasad. Da bi se izognili nepotrebnemu vzdrževanju lesenih zunanjih površin kot so barvanje, oljenje in lakiranje se je na trgu pojavil nov trend – lesni kompozit. WoodCore deske.

So trajne, lepe in moderne. Kompozitne deske WoodCore WPC so narejene iz bambusa in recikliranega polietilena. Zaradi vremenske odpornosti materiala in enostavnega vzdrževanja so najboljša rešitev za zunanjo uporabo. Deske imajo naravni videz, se ne cepijo in ne posivijo. WoodCore WPC material ponuja kar 15-letno garancijo, življenjska doba materiala pa je čez 35 let. Nas so navdušile. Če Vas zanima kje in kakšne barve so na voljo ter zakaj so res odlične kliknite TUKAJ.

 

 

18… Sodobna vhodna vrata [ključni sta varnost in estetika]

Predstavljamo vam estetsko dovršena, varna in energijsko učinkovita vhodna vrata, ki pa so poleg tega na voljo po res dostopni ceni. Čudoviti modeli vhodnih vrat, za povsem sodobne in tudi tradicionalne hiše, so rezultat sodobne proizvodnje podjetja PVC Nagode iz Postojne, ki že 20 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujejo ALU in PVC vhodna vrata. Možnosti izbire oblike in barv, pa tudi stekel, dimenzij in dodatnih elementov so praktično neomejene. Oglejte si 5 top modelov, katalog in akcijsko ponudbo s KLIKOM TUKAJ.

 

 

19… Nova generacija OKEN [tudi z vgrajenim prezračevanjem]

Predstavljamo vam edinstvena okna GEALAN, PVC okna nove generacije. So mehkih linij in zaokroženih robov, izjemno elegantnega videza, zato se imenitno podajo novozgrajenim ter adaptiranim objektom.  Na voljo so v številnih barvnih kombinacijah. Oglejte si njihov izjemen videz. Okna GEALAN zagotavljajo izjemno bivalno udobje. Še več! Pri Gealanu so razvili inovativen prezračevalni sistem, ki se vgradi v okna in nudi vse kar potrebujete za sodobno prezračevanje vašega doma. Z gotovostjo lahko rečemo, da so PVC okna GEALAN okna prihodnosti. V kolikor planirate vgradnjo oken si tole rešitev morate podrobneje ogledati. KLIK ZA OGLED!

 

 

20… Rešitev za sanacijo posedenih tal in razpok na objektu

Uretek Deep Injections je vodilna tehnologija za sanacijo posedenih temeljnih tal, katere odlika sta hitro dokončanje del in izvedba posega brez razkopavanja. Cilj posega je zaustaviti razpoke na stenah. Gre za učinkovito rešitev, kjer se v vrtine namestijo cevi, skozi katere vgradijo geotehnično smolo Uretek Geoplus, ki se v tleh takoj strdi in večkrat poveča svoj volumen. Raztezna sila močno utrdi teren. Oglejte si video kako poteka izvedba in pridobite kontakt za sanacijo. KLIK ZA OGLED.

 

 

21… Edinstvena kaminska lončena peč [postavljena že v nekaj urah]

Unikaten način montaže je tisto, kar dela lončene peči EDER res edinstvene. Peč se sestavi po montažnem sistemu, kjer so sestavni deli pripravljeni že vnaprej. Tako je postavitev hitra in kakovostna, celoten postopek pa ne zahteva večjih gradbenih posegov. Poleg hitrosti montaže je ekspresen tudi čas dobave, saj ta traja samo nekaj dni. Gre za edinstveno lončeno peč, ki ima tudi funkcijo kamina. Dovršen sistem montaže pa omogoča montažo že v enem dnevu! Z lončeno pečjo (kaminom) EDER se boste ogrevali z najlepšo toploto. Oglejte si prekrasne modele in ostale prednosti lončenih peči EDER. Kliknite TUKAJ

 

 

22… Rolete ali zunanje žaluzije? Odgovor najdete 👇

Trendi na področju senčil se spreminjajo, razvoj je napredoval in na voljo so nove izpopolnjene rešitve senčenja. Pred gradnjo ali obnovo hiše se pogosto sprašujemo, kaj vgraditi v naš dom. Rolete ali žaluzije? V nadaljevanju postrežemo z odgovori na pogosta vprašanja in vam podrobneje predstavimo dve sodobni rešitvi, ki sta na trgu trenutno pravi prodajni uspešnici. Revolucionarno in cenovno dostopno rešitev za več svetlobe in zraka ter premium zunanjo žaluzijo. Torej … Spoznajte nove dimenzije senčenja in dejstva za lažjo izbiro. Vse to predstavljamo na povezavi TUKAJ.

 

 

23… Vrhunski MONTAŽNI in INOX dimniški sistemi

Pri izbiri dimnika moramo najprej opredeliti način ogrevanja hiše ali zgradbe in skladno s tem načrtovati ustrezen dimniški sistem. Torej ni vseeno ali se dimniški sistem planira za kaminski vložek ali kaminsko peč. V nadaljevanju vam predstavljamo dva tipa dimniških sistemov podjetja OGM-BI, ki sta primerna tako za novogradnje in obnove: Montažni dimniški sistem EKOKER – slovenski proizvod, izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja ognjevzdržnih materialov in vrhunske INOX dimniške sisteme EKA Global. Vse dimniške sisteme odlikuje hitra montaža oz. vgradnja, izpopolnjena zasnova, odlična protipožarna varnost, pa tudi nezahtevno vzdrževanje. Več najdete TUKAJ!

 

 

24… Rešitev za brezplačno prezračevanje ter dogrevanje prostorov 

Investicija je nizka, delovanje pa avtomatsko in popolnoma brez obratovalnih stroškov. Rešitev je izjemna za vgradnjo v vikend hiše! Obratuje brez priklopa na električno omrežje, poleg tega pa ni potrebe po dodatnem ogrevanju zraka za prezračevanje in izsuševanje prostora. Odstrani vonjave v prostoru, ki se pozimi ne zrači. Prepreči pojav plesni in zagotavlja vedno svež in suh zrak v prostoru. Obvezno preverite več TUKAJ!

 

 

 

 

25… Rešitev za črpanje odpadnih voda iz nižje ležečih objektov na višje

Predstavljamo vam novost, črpalni jašek. Rešitev, ki je namenjena črpanju odpadne ali odvečne odpadne vode iz nižje ležečih objektov na višje ležeči nivo kanalizacijskega omrežja, čistilne naprave ali greznice. Primerni so za različne vrste objektov, kot so stanovanjske in počitniške hiše, poslovni, kmetijski, gostinski ter gospodarski objekti. Njegova edinstvena prednost je kupolasto dno, ki preprečuje zastajanje fekalij na robovih dna jaška. Več o tej rešitvi najdete TUKAJ

 

 

 

26… Naj vaš dom zasije v čudoviti naravni svetlobi…

Ali veste, da obstaja izjemen sistem za naravno osvetlitev vseh bivalnih prostorov v vašem domu, njegova vgradnja pa je hitra in nezahtevna? Ta inovativni sistem, ki je primeren za kuhinje, jedilnice, kabinete, dnevne in otroške sobe, se imenuje Solatube®, z njimi pa lahko osvetlite tudi pretemne ali premalo osvetljene hodnike, kopalnice in delovne prostore, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna. Če želite več izvedeti o sistemu Solatube® kliknite TUKAJ

 

 

 

27… Ni lepšega, kot stopiti na topla kopalniška tla

Poleg izbora keramike in kopalniškega pohištva je, predvsem v kopalnici dobro, da predvidite tudi udobje in topla tla. Ni lepšega kot stopiti iz tuša ali kadi na prijetna topla tla. Talno ogrevanje izjemno hitro zagotovi želeno toploto, in ravno iz tega razloga se tudi graditelji novih hiš kljub temu, da so vgradili klasično talno ogrevanje, odločijo, da v kopalnice vgradijo električno. Električno talno ogrevanje je majhna dodatna investicija, ki daje nepopisljivo udobje. Razlog za to se skriva v neodvisnosti od centralnega sistema. Več o tem, kako lahko električno talno ogrevanje izboljša tudi vaš dom, si preberite TUKAJ.

 

 

28… Fasadne obloge in streha v istem stilu [Edinstveno]

Predstavljamo vam sodoben sistem fasadnih oblog in strešnih kritin, ki v kombinaciji dajejo nadvse izjemen videz. Gre za trend sodobne gradnje, s katerim lahko tudi povsem tradicionalno zasnovan dom spremenite v sodoben in zavidanja vreden objekt. Rešitev so nam predstavili v podjetju MAREX, kjer nam je na enem mestu na voljo celovita rešitev za projekt obnove ali novogradnje. Zaupali so nam, da je vgradnja fasadnih oblog v kombinaciji s strešno kritino tudi pri nas vse pogostejša, zanjo se odloča vse več investitorjev. Rešitev namreč zagotavlja nezamenljiv videz in prepriča s svojimi odličnimi konstrukcijskimi in funkcionalnimi lastnostmi. Torej … Ne glede na to, ali želite realizirati nove vizije ali obnoviti fasado ali strešno kritino, predstavljena rešitev vaši ustvarjalnosti ne postavlja meja. Oglejte si edinstvene strešne kritine, ki jih lahko kombinirate s fasadno oblogo. Izvedbe na konkretnih projektih so vam na voljo na povezavi s KLIKOM TUKAJ

 

 

 

 

 

 

29… Z arhitektom bo gradnja ali prenova lažja, stroški predvideni

Ko se lotevamo gradnje ali obnove doma, zunanje ureditve ali notranje opreme je eno izmed osnovnih vodil pri izboru in postavitvi, kaj nam je všeč in kakšne materiale izbrati, da bo bivanje prijetno, udobno in zdravo. Običajno iščemo ideje po internetu, revijah in katalogih. Tako si ustvarimo v mislih predstavo kako bo naš prostor, okolica hiše, stanovanje ali hiša izgledala. A ko začnemo razmišljati o tem, kakšna naj bi bila končna rešitev, da bo le ta res najbolj funkcionalna postane projekt hitro kompleksen in vedno bolj zahteven. Investitorji, pa naj gre za manjša stanovanja ali obnovo celotne hiše, se zato vse pogosteje odločajo za sodelovanje s strokovnjaki. Skrbno načrtovanje gradnje ali obnove vaše hiše, okolice ali stanovanja ne samo pričara popolno predstavo bivanja v novem domu ali na vrtu, tudi obnova in ureditev z njim poteka bistveno enostavneje, prav tako pa se zelo natančno predvidijo tudi stroški same izvedbe. Si želite podporo pri izvedbi vašega projekta in vas zanima kakšen je strošek? Več najdete na povezavi TUKAJ.

 

 

 

Tako, pa smo skupaj obdelali vseh 28 atraktivnih trendov za udobno ter energetsko varčno bivanje in gradnjo. 

Čeprav verjamemo, da ste že tekom tega članka našli vsaj eno ustrezno rešitev za vaš dom, pa smo v uredništvu za Gradnjo in Obnovo šli še dlje. 

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev za področje gradnje in obnove doma. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno prenesete na povezavi TUKAJ.

Lepo branje želimo, 

Ekipa revije Gradnja in Obnova

 

Za vas smo zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati.

 

V ogled priporočamo tudi tele rešitve za gradnjo ali obnovo vašega doma:

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

Edinstvena protivlomna vrata za stanovanja in hiše 😍

[Adaptacija od A do Ž] Kakovostna izdelava fasade

Bio volnena izolacija [vgradnja je enostavna]

V TRENDU z Benders Carisma ravnim strešnikom

😍 Generalna obnova kamnite površine. Vrhunsko!

Zunanje žaluzije Krpan [izboljšana zatemnitev]

Zbiralniki vode AQUAstay [Kako izbrati pravega]

Sanjsko stanovanje [Mansarda ali obnova hiše] 🤩

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN!

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: