sobota, 25 junija, 2022
DomaOgrevanjeNOVO: Izjemna in estetsko dovršena toplotna črpalka 🤩

NOVO: Izjemna in estetsko dovršena toplotna črpalka 🤩

V decembru 2019 je Daikin na trg predstavil NOVO toplotno črpalko Daikin Altherma 3 H HT in danes je že na voljo tudi pri nas. Tehnične informacije lahko pridobite v podjetju Seltron, zastopniku Daikin blagovne znamke, ki vam preko svojih pooblaščenih monterjev uredi tudi montažo. Rešitev je izjemna. Odlikujejo jo čiste linije, minimalizem in enostavnost. Je popolnoma prilagojena evropskim podnebnim razmeram, namenjena za vgradnjo v obstoječe objekte in novogradnje, odlična je tako za radiatorsko in talno ogrevanje. Zaradi svojega sodobnega dizajna, pa bo zunanja enota toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT tudi zanimiv dodatek vašemu vrtu ali fasadi hiše. Sodoben dizajn in elegantna oblika zunanje enote vas bo očarala.  Za svojo obliko je 2019 prejela mednarodno priznanje Red dot 👌

 

Z novo Daikin Althermo 3 H HT dobite ne samo toplotno črpalko, ki dobro deluje, ampak tudi toplotno črpalko, ki dobro izgleda. Daikin pri razvoju tokrat ni izpustil niti najmanjšega detajla, ustvaril je edinstveno toplotno črpalko z vsestranskim dodelanim dizajnom, ki je lahko celo estetski dodatek vsakega bivanjskega prostora (tako notranjega, kot tudi zunanjega). Ta prizadevanja so Daikin Althermi 3 H HT prinesli celo dve prestižni nagradi za oblikovanje. Daikin Atherma 3 H HT je tako prav gotovo toplotna črpalka, ki je lastniki ne bomo želeli več ograjevati in skrivati. Ker ima samo en sam ventilator je enota nižja. Temno srebrno-sivo ohišje, z zaobljenimi robovi in vodoravnim rešetom pokriva celoten sprednji del. Ventilator je manj viden barva in estetsko oblikovane reže pa dajejo toplotni črpalki prestižen izgled. Za ponudbo in montažo KLIK TUKAJ.

 

Daikinova eleganca pristoji vsakemu domu. Dovršena notranja enota 👇

Lastniki stanovanj danes z Daikinom Altherma 3 H HT dobijo notranjo enoto, ki se lepo poda v prav vsak dom. Daikin je ustvaril enoto z odličnimi tehničnimi lastnostmi in vsestranskim dizajnom. Notranja enota je na voljo v beli ali srebrni barvi ohišja.

 

Izjemna zmogljivost prihaja od znotraj

Enote visoke zmogljivosti običajno delujejo z dvema ventilatorjema, vendar zunanja enota Daikin Altherma 3 H HT potrebuje samo enega. Ventilator večje velikosti izboljša kroženje zraka, in znižuje raven hrupa, so nam zaupali v podjetju Seltron. Prisluhnite popolnosti tišine toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT:

Daikin Altherma 3 H HT je izjemno tiha toplotna črpalka zrak – voda. Podatek o hrupu je zelo pomemben, predvsem v strnjenih naseljih, kjer je lahko zelo moteč, tako za lastnika kot tudi za sosede. Pri primerjanju in ocenjevanju podatkov o hrupnosti toplotne črpalke moramo biti zelo pozorni, kaj naveden podatek v praksi pomeni, predvsem takrat ko primerjamo toplotne črpalke različnih proizvajalcev. Za več o dopustnem hrupu KLIK TUKAJ

 

 

Daikin Althermo 3 H HT brez težav vgradimo tudi v starejše objekte z dobro izolacijo ☝

Daikin Altherma 3 H HT je tiha in učinkovitejša, z dvojno »injection« tehnologijo BLUEVOLUTION. Pri Daikinu so namreč nadgradili in razvili kompresor z dvojnim direktnim vbrizgom ter s tem dosegli dvoje: toplotna črpalka lahko z enim kompresorjem dosega tako visoke temperature, da jo brez težav vgradimo tudi v manj izolirane hiše, kapaciteta toplotne črpalke pa ostane visoka tudi pri nižjih temperaturah zunanjega zraka. Kompresor lahko tako dovaja v ogrevalni sistem vodo ogreto kar do 70°C . Ob enem pa je toplotna črpalka Daikin Altherma 3 H HT tudi prva, ki uporablja hladilno sredstvo R-32, ki je po zmogljivosti ekvivalentno standardnim hladilnim sredstvom, vendar dosega višjo energetsko učinkovitost in nižje emisije CO2, so nam pojasnili v podjetju Seltron, ki skrbijo za montažo, pomoč uporabnikom in servis toplotnih črpalk Daikin na celotnem slovenskem trgu. Vas zanima ponudba? Pokličite na 02 671 96 00 ali preverite več s KLIKOM TUKAJ

 

 

Primerna za radiatorsko in talno ogrevanje 👌

Toplotne črpalke Daikin Altherma 3 H HT zagotavljajo izhodne temperature do 70°C, zato so primerne tako za radiatorsko, kot tudi za talno ogrevanje. Vgrajena tehnologija izredno učinkovitih kompresorjev s hladilnim sredstvom R32, omogoča delovanje vse do –15°C, brez uporabe električnih grelcev. Na voljo so trije modeli notranjih enot:

 

Stenski model (manjši): Najkompaktnejša enota, ki je za zagotavljanje tople sanitarne vode kombinirana z ločenim zalogovnikom. Po želji lahko izberete enoto s funkcijo hlajenja.

Model z integriranim rezervoarjem za sanitarno toplo vodo iz nerjavečega jekla: Kompaktna enota, dimenzij 595 x 600 mm je opremljena z zalogovnikom vode s 180 l ali 230 l prostornine, ter s tem izpolnjuje vse vaše potrebe po sanitarni topli vodi. Možna je vgradnja modela Bizone za sočasno upravljanje dveh temperaturnih območij.

Model z integriranim rezervoarjem ECH2O za sanitarno toplo vodo: Enota ECH2O je opremljena z rezervoarjem za sanitarno toplo vodo prostornine 300 l ali 500 l, ki ga lahko priključite na sprejemnike sončne energije. Po želji lahko izberete enoto s funkcijo hlajenja.

 

 

 

👀 Priporočamo, da si ogledate še tale video in spoznate vse prednosti Seltronovega ADUTA med toplotnimi črpalkami:

 

 

Želite izvedeti še več? Preberite še Seltronove članke  o tem kaj je dobro vedeti preden se odločite za investicijo v toplotno črpalko. Ali sistem z radiatorji potrebujejo visokotemperaturne toplotne črpalke? Ali potrebuje toplotna črpalka dodaten toplotni vir? Toplotno črpalko Daikin Altherma 3 H HT odlikuje najnovejša HVAC tehnologija, ki je bila razvita v Evropi posebej za evropska podnebja. Želite ponudbo za toplotno črpalko Althema 3H HT, svetovanje izvajalca na objektu ali informativni razgovor po telefonu?

 

 

Kontaktirajte ponudnika: Seltron d.o.o., Tržaška cesta 85 A, SI-2000 Maribor

02 671 96 00   I   info@seltron.si   I    www.seltron.si 

 

 

 

👀 Prelistajte tudi revijo s preko 80 TOP rešitvami za gradnjo ali obnovo👇

 

 

V kolikor gradite, urejate dom ali okolico pa nikar ne spreglejte še teh edinstvenih REŠITEV: 

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

https://gradnjainobnova.si/2019/10/01/plosce-z-utorom-za-talno-ogrevanje/

https://gradnjainobnova.si/2020/03/16/zalogovniki-za-drva/

Ni kamina brez kakovostnega dimnika!

Fasadne obloge, ki navdušujejo!

Notranja vrata in aktualni trendi 🤩

Fasadni sistemi Caparol premikajo meje mogočega

https://gradnjainobnova.si/2020/04/22/7-pomladnih-idej-za-ureditev-vase-terase/

 

👀 Vas zanima še več rešitev za gradnjo ali obnov vašega doma?

Obiščite vstopno stran. KLIK TUKAJ.

 

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...