28 Trendov Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše In Okolice

Ne glede na to, ali se trenutno lotevate prenove stare oziroma gradnje nove hiše (ali mansardnega stanovanja), ali pa če zgolj sanjarite o tem, kako boste to storili v prihodnosti, vas znajo tele rešitve navdušiti. 

Razkrili vam bomo 28 atraktivnih trendov, s pomočjo katerih lahko nadgradite svoje domovanje – tako iz vidika udobja bivanja, kot tudi iz vidika zmanjšanja stroškov. 

Ne skrbite… Trendi, ki vas čakajo v nadaljevanju, niso tisti, ki postanejo zastareli iz danes na jutri. Pravzaprav gre za konkretne rešitve, ki bodo aktualne tudi več 10 let po njihovi implementaciji. 

Pa si poglejmo, o katerih atraktivnih rešitvah govorimo …

 

 

1… Ko hiša (čez noč) postane sodobna – fasadne obloge

Morda se tole sliši malce napihnjeno, a fasadne obloge – trenutno najbolj aktualen trend – tudi tradicionalno grajeno in starejšo hišo spremenijo v popolnoma sodobno zasnovano zgradbo. Najboljša stvar pri fasadnih oblogah družbe James Hardie pa je, da jih lahko med seboj poljubno kombiniramo in dopolnimo tudi s klasičnimi fasadnimi površinami. Tako ta nov trend odlično nadomesti lesene in kamnite obloge tudi na podzidkih, hkrati pa je izjemen dekorativni element. Ponuja namreč veliko fleksibilnost dizajna in širok izbor možnih kombinacij.  v kolikor obnavljate ali gradite, priporočamo, da preverite več.

👀 Če si želite ogledati še več čudovitih načinov uporabe fasadnih oblog, ki navdušujejo (in video o tem, kako se montirajo) Kliknite TUKAJ

 

 

2… Pametno odpiranje vhodnih vrat… Rešitev za naknadno vgradnjo!

Sistem ekey dLine razveseljuje slovenske lastnike domov. Čitalniki prstih odtisov so med slovenskimi graditelji hiš zelo priljubljeni, saj se za sodoben način dostopa v hišo ali stanovanje odloča že vsak sedmi lastnik novogradnje. Naj Vas razveselimo! V kolikor ste tudi vi že menjali vaša vhodna vrata in niste vgradili vrat z vgrajenim čitalnikom za odpiranje s prstnim odtisom (in na daljavo) imamo za vas odlično rešitev. ekey dLine sistem za odpiranje vrat s prstnim odtisom in na daljavo s pametnim telefonom. Primeren je za naknadno vgradnjo v kateri koli vhod oziroma vrata. Montaža je hitra in enostavna. Zagotovite si svoj pametni vhod!

👀 Spoznajte edinstveno rešitev za odpiranje vrat brez ključev. Kliknite TUKAJ

 

 

3… Estrih element [Za hitro in suho vgradnjo estriha]

Predstavljamo vam fermacell® Estrih elemente s katerimi boste na zelo hiter in enostaven način zgradili izjemno kakovostna tla! Elementi fermacell® so namenjeni za suho gradnjo talnih konstrukcij. Izdelani so kot paneli iz fermacell® mavčno vlaknenih plošč (velikosti 1500 x 500 mm). Po primerni, sistemski izravnavi tal je polaganje hitro in enostavno. So hitro pohodni in takoj pripravljeni za polaganje večine običajnih talnih oblog. Primerni so tudi za uporabo v mokrih stanovanjskih prostorih. Gre za sodobno rešitev suhe vgradnje estriha. Ker sušenje (kot pri klasičnem estrihu) ni potrebno, lahko takoj nadaljujete z delom na objektu.

👀 Več o suhi vgradnji estriha in načinih priprave podlage (video) je na voljo na povezavi TUKAJ

 

 

4… Pohodna ravna streha ali bivalna terasa (IDEJE ZA VAŠ PROJEKT)

Gradnja pohodne ravne strehe ali večje terase je vse pogostejša praksa, sploh v strnjenih urbanih naseljih ali na manjših parcelah, kjer je ključno, da vsak m2 površine optimalno izkoristimo. Danes si lahko tako tudi v zgornjem nadstropju eno ali več stanovanjske hiše uredite lepo in zeleno teraso in s tem sledite sodobnemu trendu ali konceptu zelenega bivanja. Iščete ideje in izvajalca?

👀 Oglejte si 7 čudovitih projektov izvedbe ravne strehe in bivalne terase. KLIK TUKAJ

 

 

5… Dvakrat hitrejša gradnja (in to brez dodatne toplotne izolacije)

Predstavljajte si gradnjo nizkoenergijske hiše povsem brez dodatne toplotne izolacije fasade. To niso sanje. To je danes dejansko mogoče. Če uporabljate en specifičen, vrhunski gradbeni material, lahko namreč dosežete odlično toplotno izolativnost, hkrati pa se zaradi parapropustnega materiala za vedno izognete težavam z vlago. Ta material vam poleg vsega tega omogoča, da gradite tudi do 2x hitreje, kar je v teh hitro odvijajočih se časih neprecenljivo.

👀 Spoznajte vrhunski material za gradnjo. Kliknite tukaj in si preberite več

 

 

6… Hitra vselitev? Naravno se objekt lahko suši tudi eno leto! 


Predstavljamo vam sodoben pristop ZA HITRO VSELITEV: Vlaga je pogost povzročitelj škode tudi pri novogradnjah ravno zaradi hitre vselitve. Če objekt ali prostor sušimo naravno do te mere, da bo res popolno suh, bi namreč moral postopek naravnega sušenja trajati več kot eno leto, a to ni ravno pogosta praksa. A kljub temu se lahko znebite vlage v prostoru (in to le v nekaj dneh)!

Kako? S pomočjo profesionalnega izsuševanje vlage. Ne samo, da bo prostor pripravljen za vselitev oziroma dokončanje preostalih suhih zaključnih del v le nekaj dneh, z njim boste tudi občutno znižali stroške ogrevanja vaših bivalnih prostorov. Postopek je priporočljiv tudi v primeru izlitja vode ali poplave. Vas zanima kako do izvajalca in zakaj je postopek strojnega izsuševanja neprimerljivo boljši od naravnega sušenja gradbenih materialov?

👀 Za več podrobnosti o hitrem izsuševanju KLIKNITE TUKAJ

 

 

7… Toplotna izolacija prihodnosti – SuperFOIL

SuperFOIL izolacija velja za izolacijo prihodnosti. Odlikuje jo izjemna energetska učinkovitost. Gre za večslojno toplotno izolacijo za strehe, stene in tla. Montaža je preprosta tako za profesionalce kot domače graditelje, zavzame malo prostora in ne škoduje zdravju. Ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Je lahka, učinkovita in cenovno sprejemljiva. Testirana je s strani neodvisnih institucij (ILAC) in je usklajena s slovensko zakonodajo.

👀 Oglejte si video ter spoznajte sodobno izolacijo, ki ima življenjsko dobo daljšo od 50 let kliknite na tole povezavo in preverite več.

 

 

8… Bivanje z lesenimi okni (eden najbolj vročih trendov)

Vsak izmed nas si verjetno želi lepa in kvalitetna okna, ki poleg nas očarajo tudi sosede in obiske. Če razen tega v naš dom vnesejo še pridih domačnosti in toplote, toliko boljše. In na srečo to ni nikakršna pravljica, pač pa takšna okna prav zares obstajajo. Seveda ne govorimo o umetnem PVC-ju. Domačnost, toplotno izolativnost in super izgled omogočajo le lesena okna, ki posledično postajajo eden najbolj vročih trendov pri gradnji in obnovi hiš – pa tudi cenovno dostopna so.

Je pa res, da o lesenih oknih kroži en neutemeljen mit – da so tovrstna okna izjemno zahtevna za vzdrževanje. Na srečo gre za trditev, ki ne drži. Če vas zanima zakaj je vzdrževanje precej bolj preprosto, kot vam priznajo mnogi in kaj vse je dobro vedeti, preden se odločite za lesena okna … Potem ste na pravem mestu.

👀 Spoznajte čar lesenih oken in preverite to, kar morate vedeti preden naročite svoja okna. KLIK ZA OGLED

 

 

9… HIDROIZOLACIJA: Pogosto spregledana garancija za trajno zaščito

Verjetno tudi vi ob besedi “izolacija” najprej pomislite na toplotno… A pri gradnji in obnovi hiše je ključna tudi dobro izvedena hidroizolacija, ki kot neprepustna plast ščiti objekt pred vodo in vlago. Pomembna je kakovostna hidroizolacija temeljev in kleti, ter hidroizolacija površin, ki so najbolj izpostavljene – balkoni, terase in ravne strehe. 

Pravijo, da je hidroizolacija GARANCIJA za trajno zaščito objekta pred prodiranjem vlage iz terena v objekt. A to drži le, če je hidroizolacija kakovostno izvedena. Več o tem, kaj je potrebno izolirati, kako in zakaj, ter kdo bo to kakovostno izvedel smo zbrali v strokovnem prispevku.

👀 Kaj in kako pri hidroizolaciji ter kontakt zanesljivega izvajalca preverite s klikom TUKAJ

 

 

10… Zračenje brez odpiranja oken in toplotnih izgub

Ko na stanovanjskem objektu zamenjamo okna in prenovimo fasado se v bivalnih prostorih pogosto pojavijo težave z vlago. V večini primerov tudi pogosto odpiranje oken ne pomaga. Posledica je zatohlost, slab zrak, zelo pogosto tudi plesen. Prezračevalni sistemi LUNOS ustvarjajo primerno, prijetno in čisto ter higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov. Vgradnja je preprosta (brez cevi in večjih gradbenih posegov). Primeren je za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje, kjer je zaradi večje zrakotesnosti redno prezračevanje nujno. Gre za učinkovito, trajno in cenovno ugodno rešitev prezračevanja brez potrebe po odpiranju oken in brez toplotnih izgub. Kot NOVOST v decentralnem prezračevanju vam predstavljamo tudi pametno prezračevalno enoto I-Vent, ki je nadgradnja najbolje prodajanega modula e2 in zagotovo predstavlja prihodnost sodobnega prezračevanja!

👀 Preverite več o sodobnem načinu prezračevanja in si oglejte video kako poteka vgradnja. KLIK TUKAJ

 

 

11… Edinstveni kamini za prijetno toplino doma [tudi za pasivne hiše]


Predstavljamo vam izbor kaminov, ki nas je resnično navdušil. Obiskali smo razstavni salon KAMINOV KOČEVAR in za vas izbrali 8 prekrasnih kaminov, ki jih je resnično dobro spoznati.  Med njimi so tudi kurišča proizvajalca Ruegg, ki odgovarjajo na potrebe novega časa. Gre za novo generacijo kaminskih kurišč zasnovanih posebej za pasivne in nizkoenergijske hiše, ki prvi na trgu nosijo certifikat za izvedbo klasičnih kaminov na način akumulacijskih kaminov. Sama vgradnja je elegantna, saj gre za kamine, ki ne potrebujejo prezračevalnih rešetk, za oblogo kamina pa se uporabljajo masivni materiali. Planirate vgradnjo kamina? Potem se sodobnimi modeli kaminov iz ponudbe podjetja KAMINI KOČEVAR  preprosto morate seznaniti. A to pa še ni vse!

👀 Oglejte si video, v katerem boste spoznali kateri kamin je trenutno najboljši in zakaj. KLIK ZA OGLED

 

 

12… Naj vaš dom zasije v čudoviti naravni svetlobi…

Ali veste, da obstaja izjemen sistem za naravno osvetlitev vseh bivalnih prostorov v vašem domu, njegova vgradnja pa je hitra in nezahtevna? Ta inovativni sistem, ki je primeren za kuhinje, jedilnice, kabinete, dnevne in otroške sobe, se imenuje Solatube®, z njimi pa lahko osvetlite tudi pretemne ali premalo osvetljene hodnike, kopalnice in delovne prostore, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna.

👀 Z ogledom videa in kataloga spoznajte več o sistemu Solatube®. Kliknite TUKAJ 

 

 

13… Vgradnja “šporheta” trenutno zelo aktualen TREND!

Za vgradnjo različnih vrst štedilnikov na trda goriva se ob adaptaciji ali novogradnji odloča vse več gospodinjstev. To nas ne preseneča, saj so praktični, novi dizajni nudijo odličen estetski videz in prijeten občutek domačnosti. Predstavljamo vam sodobne štedilnike MORAVIA, ki so na voljo celo s steklokeramično kuhalno ploščo. TOP👌 Poleg tega pa opravljajo prav vse funkcije kamina in štedilnika.

👀 Poglejte, kako lepo se podajo v prostor in pričarajo domačnost in toplino doma TUKAJ

 

 

14… Pametna avtomatska vrata. Za tiste, ki ste radi prvi!

Pametna avtomatska vrata imate lahko sedaj tudi doma. Se vam zdi ideja nenavadna? Morda. Vendar so takšna vrata zelo uporabna. Ko boste imeli polne roke, vam vrat ne bo več treba odpirati s komolcem. Pred vami se odprejo samodejno. Seveda se za vami tudi zaprejo. Neslišno in brez izjeme. Poleg tega boste z njimi v stanovanje vnesli edinstven stilski dodatek, nekaj novega, kar ima le malokdo. Pametna vrata® so razvita prav za uporabo doma. Izdelana so lahko natanko tako, kot želite. V barvi, ki bo dopolnila vaš prostor, z motivom, ki ga boste izbrali sami in s tehniko, ki bo olajšala prav vaše življenje. 

👀 Oglejte si video prispevke in spoznajte zakaj so Pametna vrata® res tako izjemna. KLIK za ogled

 

 

15… Rolete ali zunanje žaluzije? Odgovor najdete 👇

Trendi na področju senčil se spreminjajo, razvoj je napredoval in na voljo so nove izpopolnjene rešitve senčenja. Pred gradnjo ali obnovo hiše se pogosto sprašujemo, kaj vgraditi v naš dom. Rolete ali žaluzije? V nadaljevanju postrežemo z odgovori na pogosta vprašanja in vam podrobneje predstavimo dve sodobni rešitvi, ki sta na trgu trenutno pravi prodajni uspešnici. Revolucionarno in cenovno dostopno rešitev za več svetlobe in zraka ter premium zunanjo žaluzijo. Torej …

👀 Nove dimenzije senčenja in dejstva za lažjo izbiro predstavljamo na povezavi TUKAJ

 

 

16… Električno taljenje snega in ledu [TOP REŠITEV]

Sneg in led nam v zimskih mesecih pogosto povzročata skrb in delo. V kolikor pravkar urejate okolico, potem je ta novost, kot nalašč za vas. Našli smo namreč inovativno rešitev podjetja EGRO Zorman d.o.o., ki z vgradnjo grelnih kablov na zunanje tlake zagotavlja takojšnje taljenje snega. Poleg tega pa s tem preprečuje možnost zaledenitve in nevarnih zdrsov na stopnicah ali ostalih površinah.

👀 Če si želite spoznati več o nepogrešljivi rešitvi za taljenje snega in ledu kliknite TUKAJ

 

 

17… Izkoriščanje deževnice [zbiralniki NEO za vsako hišo]

Vgradnja podzemnega rezervoarja, ki zbira deževnico, bo kmalu standard za vgradnjo v vsako hišno gospodinjstvo. Vsak od nas, dan za dnem porablja skoraj 140 l vode. Ob gradnjah ali adaptacijah, postajah tako vgradnja podzemnih rezervoarjev vse pogostejša praksa. Predstavljamo vam podzemni rezervoar NEO, ki je namenjen ravno vgradnji za hišna gospodinjstva. Njegova ključna prednost je, da omogoča priklop na hišni sistem in s tem rabo deževnice tudi za gospodinjska opravila.

V gospodinjstvu lahko deževnico uporabimo kot sanitarno vodo za WC kotličke, za pranje perila in za čiščenje. S tem porabimo manj čistil!  V WC-ju in v pralnem stroju pa se nam ne bo več nabiral vodni kamen.  Z njim bo seveda voda vedno na razpolago in pri roki tudi za pranje avtomobila, za zalivanje vrta, zelenice in vrtnin v rastlinjaku. Mehka voda – deževnica zelo ustreza tudi rastlinam.

👀 Več o zbiralniku deževnice, ki ga je danes dobro vgraditi v vsak dom NAJDETE TUKAJ

 

 

18… Atraktivna in trajna rešitev za terase, fasade in ograje

Poslovite se od barvanja ograj, teras in fasad. Da bi se izognili nepotrebnemu vzdrževanju lesenih zunanjih površin kot so barvanje, oljenje in lakiranje se je na trgu pojavil nov trend – lesni kompozit. WoodCore deske.

So trajne, lepe in moderne. Kompozitne deske WoodCore WPC so narejene iz bambusa in recikliranega polietilena. Zaradi vremenske odpornosti materiala in enostavnega vzdrževanja so najboljša rešitev za zunanjo uporabo. Deske imajo naravni videz, se ne cepijo in ne posivijo. WoodCore WPC material ponuja kar 15-letno garancijo, življenjska doba materiala pa je čez 35 let. Nas so navdušile.

👀 Kje in kakšne barve so na voljo ter zakaj so WoodCore deske res odlične preverite TUKAJ

 

 

19… Sodobna vhodna vrata [ključni sta varnost in estetika]

Predstavljamo vam estetsko dovršena, varna in energijsko učinkovita vhodna vrata, ki pa so poleg tega na voljo po res dostopni ceni. Čudoviti modeli vhodnih vrat, za povsem sodobne in tudi tradicionalne hiše, so rezultat sodobne proizvodnje podjetja PVC Nagode iz Postojne, ki že 20 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujejo ALU in PVC vhodna vrata. Možnosti izbire oblike in barv, pa tudi stekel, dimenzij in dodatnih elementov so praktično neomejene.

👀 Spoznajte 5 top modelov vhodnih vrat, katalog in akcijsko ponudbo s KLIKOM TUKAJ

 

 

20… Nova generacija OKEN [tudi z vgrajenim prezračevanjem]

Predstavljamo vam edinstvena okna GEALAN, PVC okna nove generacije. So mehkih linij in zaokroženih robov, izjemno elegantnega videza, zato se imenitno podajo novozgrajenim ter adaptiranim objektom.  Na voljo so v številnih barvnih kombinacijah. Oglejte si njihov izjemen videz. Okna GEALAN zagotavljajo izjemno bivalno udobje. Še več! Pri Gealanu so razvili inovativen prezračevalni sistem, ki se vgradi v okna in nudi vse kar potrebujete za sodobno prezračevanje vašega doma. Z gotovostjo lahko rečemo, da so PVC okna GEALAN okna prihodnosti.

👀 V kolikor planirate vgradnjo oken si to rešitev morate podrobneje ogledati. KLIK ZA OGLED

 

 

21… Rešitev za sanacijo posedenih temeljev

Uretek Deep Injections je vodilna tehnologija za sanacijo posedenih temeljnih tal, katere odlika sta hitro dokončanje del in izvedba posega brez razkopavanja. Cilj posega je zaustaviti razpoke na stenah. Gre za učinkovito rešitev, kjer se v vrtine namestijo cevi, skozi katere vgradijo geotehnično smolo Uretek Geoplus, ki se v tleh takoj strdi in večkrat poveča svoj volumen. Raztezna sila močno utrdi teren.

👀 Oglejte si video kako poteka izvedba in pridobite kontakt za sanacijo. KLIK ZA OGLED

 

 

22… Vrhunski MONTAŽNI in INOX dimniški sistemi

Pri izbiri dimnika moramo najprej opredeliti način ogrevanja hiše ali zgradbe in skladno s tem načrtovati ustrezen dimniški sistem. Torej ni vseeno ali se dimniški sistem planira za kaminski vložek ali kaminsko peč. V nadaljevanju vam predstavljamo dva tipa dimniških sistemov podjetja OGM-BI, ki sta primerna tako za novogradnje in obnove: Montažni dimniški sistem EKOKER – slovenski proizvod, izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja ognjevzdržnih materialov in vrhunske INOX dimniške sisteme EKA Global. Vse dimniške sisteme odlikuje hitra montaža oz. vgradnja, izpopolnjena zasnova, odlična protipožarna varnost, pa tudi nezahtevno vzdrževanje.

👀 Celovito rešitev za vaš dimnik (inox ali montažni) najdete TUKAJ

 

 

23… Hišna sončna elektrarna [Kaj je dobro vedeti]

Hišna sončna elektrarna zagotovo je trend sodobne gradnje in prihodnost bivanja. Zanjo se odloča vse več lastnikov hiš, saj se ob koriščenju subvencije in EKO kredita investicija pogosto izenači z obstoječim stroškom električne energije. Po informacije vezano na izgradnjo sončne elektrarne smo se obrnili na podjetje EPEU, ki je uveljavljen ponudnik sončnih elektrarn. Sončne elektrarne vgrajujejo na ključ, po želji investitorja pa tudi v kompletu s toplotno črpalko ali električno polnilnico.  V podjetju EPEU pa nudijo tudi opcijo postavitve nadstreška s sončno elektrarno. Kaj so dejavniki, ki vplivajo na povračilno dobo sončne elektrarne in kaj vse je dobro vedeti, ko se odločate za postavitev sončne elektrarne na vaš objekt, smo preverili pri strokovnjakih.

👀 Torej … Kaj je dobro upoštevati, ko se odločate za postavitev sončne elektrarne preverite TUKAJ

 

 

24… Rešitev za črpanje odpadnih voda iz nižje ležečih objektov na višje

Predstavljamo vam novost, črpalni jašek. Rešitev, ki je namenjena črpanju odpadne ali odvečne odpadne vode iz nižje ležečih objektov na višje ležeči nivo kanalizacijskega omrežja, čistilne naprave ali greznice. Primerni so za različne vrste objektov, kot so stanovanjske in počitniške hiše, poslovni, kmetijski, gostinski ter gospodarski objekti. Njegova edinstvena prednost je kupolasto dno, ki preprečuje zastajanje fekalij na robovih dna jaška.

👀 Več o tej rešitvi najdete TUKAJ

 

 

25… Svetila za sanjsko ureditev okolice in vrta 👌

V kolikor vrtu in terasi namenite le nekaj pozornosti, lahko lepo obogatita vaš vsakdan in postaneta prostor sprostitve. V vsem svojem sijaju lahko zasijeta z izborom ustreznih svetil in postaneta pravi mali raj. Razsvetljava je pomemben element zunanjega interierja, saj odlično dopolnjuje bivanje na prostem. Željo po osupljivi zunanji osvetlitvi pa večkrat pretehta misel, da gre za precej zajeten strošek, ki ob vseh drugih zunanjih gradbenih in drugih delih precej seže v naš žep. V uredništvu Gradnje in obnove smo zato poiskali energijsko učinkovita svetila proizvajalcev AZzardo in Nowodvorski, ki jih zastopa podjetje IQ Lighting, in so poleg raznolikih dizajnerskih oblik tudi cenovno dosegljiva. Gre za sodobna svetila s številnimi možnostmi postavitve in barvami svetlobe. Preberite več in preverite njihovo ponudbo. Svetila so na voljo tudi v spletni trgovini.

👀 To so svetila, ki jih vsi, ki urejate okolico hiše, morate spoznati. Za ogled klik TUKAJ

 

 

26… Rešitve za vaš sanjski nadstrešek [tudi po sistemu SESTAVI SAM]

Ni dovolj le mehanska odpornost. Najpomembnejše je koliko časa je ta zagotovljena. Od tega je namreč odvisno kako dolgo bo vaš nadstrešek služil svojemu namenu! Predstavljamo vam dve edinstveni rešitvi!  Strešne plošče Duallexan in Guttacryl WABE – rešitev za pokritje vašega nadstreška, ki zagotavlja, da bo kritina dolgo ostala lepa in trdna.  Strešne plošče Guttacryl WABE so namreč plošče s kar 30 letno garancijo na UV zaščito. Takšne na slovenskem tržišču nudi le podjetje ATC Gutta iz Ptuja. Polikarbonati Duallexan pa so najkvalitetnejši izdelek te vrste na slovenskem tržišču. Polikarbonatne panele Easy-click plus odlikuje odlična izolativnost in lep estetski videz.  Edinstvena in zelo praktična rešitev pa so tudi njihovi nadstreški „Sestavi sam“.  Na voljo so v dveh barvah in različnih velikostih, sestavite pa jih lahko sami in to povsem enostavno!

👀 Več o tej izjemni ponudbi za vaš sanjski nadstrešek smo za vas zbrali TUKAJ (kliknite in preverite)

 

 

27… Uredite vašo okolico s SOŠKIMI PRODNIKI 😍

Nadvse prekrasni so naravni soški prodniki, ki so na slovenskem trgu na voljo pri podjetju Zuprom. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, primernimi za različne načine uporabe tudi za ravne strehe, drenaže in gabione (kamnite ograje). Dobavljivi so v razsutem stanju ali pakirani v Big bag vrečah po 1500kg.  👉Dostavijo jih po vsej Sloveniji.

👀 Kontakt za nakup naravnih soških prodnikov in več idej za ureditev najdete na povezavi TUKAJ

 

 

Takole …

V prispevku zgoraj smo vam predstavili 28 Vrhunskih rešitev za sodoben dom.

Ampak tukaj še nismo končali, saj imamo v rokavu še enega »asa«. Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev. 

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

 

Prijetno urejanje doma vam želimo!

Ekipa revije Gradnja in Obnova

 

 

 

 

V ogled priporočamo tudi tole:

Na deželi, a vendar v bližini mesta – nova stanovanjska soseska Selo pri Ihanu 👌

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo doma obiščite VSTOPNO STRAN!

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: