petek, 27 maja, 2022

10 Vrhunskih REŠITEV Za Sodoben Dom

Vam gradnja in obnova vašega doma predstavlja stres?

Če je vaš odgovor da, ste v dobri družbi. Ustvarjalci revije Gradnja in obnova namreč vedno stremimo k iskanju TOP rešitev, torej tistih najboljših na trgu, ki vam bodo pomagale urediti dom, izboljšati bivalne pogoje in bodo omogočile tudi udobno in zdravo bivanje. Gradnja in obnova vašega doma bo s temi vrhunskimi nasveti zares lažja.

Danes bi vam zato radi predstavili 10 tistih atraktivnih idej, ki še posebej izstopajo in jih je več kot vredno preveriti. Z upoštevanjem ene ali pa vseh 10 predstavljenih idej bo vaš dom garantirano izgledal edinstven, ob enem pa boste občutno izboljšali kakovost bivanja. Preverite jih 👇

1. Edinstvena protivlomna vrata za stanovanja in hiše

Protivlomna vrata VOVKO eleganca in varnost na najvišjem nivoju. Predstavljamo vam kakovostna in vrhunsko oblikovana protivlomna vrata za stanovanja in hiše, ki so sedaj na voljo tudi z inovativno troslojno izolacijo. Izbira še nikoli ni bila prijetnejša. Materiali in barve protivlomnih vrat VOVKO so izbrani z občutkom za lepoto in toplino doma. Vrata, ki jih boste izbrali, vam bodo polepšala vaš vsak dan. S protivlomnimi vrati VOVOKO boste izbrali eleganco in kakovost. V nadaljevanju vas bomo seznanili o tem, kakšna je razlika med varnostnimi in protivlomnimi vrati, kaj je dobro preveriti, ko izbirate protivlomna vrata ter kakšne so novitete pri dodatni opremi vaših vhodnih vrat.

👉 Torej, katera vrata izbrati za svoj dom? Odgovor najdete na povezavi TUKAJ

Protivlomna vhodna vrata Vovko, za hiše in stanovanja.

2. Sodobni zidani štedilniki [tudi s steklokeramično ploščo]

Za vgradnjo štedilnika na trda goriva se ob adaptaciji ali novogradnji odloča vse več gospodinjstev. Sodoben izgled namreč nudi odličen videz in prijeten občutek domačnosti. Predstavljamo vam sodobne modele zidanih štedilnikov na drva, ki preprosto navdušijo! Razlogov, zakaj se odločiti za vgradnjo po meri in željah narejenega štedilnika na drva je zelo veliko. Z njim v prehodnem obdobju pogrejemo bivalne prostore in ob enem skuhamo kosilo, večerjo, pogrejemo čaj,… Predvsem, pa je ključno dejstvo, da je hrana, pripravljena na štedilniku na drva, boljšega okusa. Prav tako pa so novi zidani štedilniki enostavni za vzdrževanje in uporabo. Vedno pogosteje se ga vgrajuje tudi v popolnoma sodobno zasnovane domove.

👀 Spoznajte še več izjemnih modelov. KLIK TUKAJ ZA OGLED

Vgradnja štedilnikov na drva je v letu 2022 občutno porastla.

3. Inovativni trendi za večje udobje v novi kopalnici [NOVOSTI]

Pod prho začenjamo nov dan, se umirimo in sprostimo. Zahvaljujoč rešitvam, kot so pršna plošča Geberit Setaplano in Geberit Sestra, kanaleta Geberit CleanLine, stenski odtok in talni odtok za breznivojske pršne prostore Geberit, lahko v vsaki kopalnici ustvarimo odlično okolje za poživljajoč stik z vodo. Breznivojski pršni prostori so najnovejši trend, na voljo pa je množica atraktivnih modelov, ti pa so večinoma zahtevni tako glede vgradnje kot glede vzdrževanja. Geberit pa v svojih inovativnih rešitvah, ki obsegajo različne načine odvodnjavanja breznivojskih pršnih prostorov, združuje maksimalno oblikovalsko svobodo, brezkompromisno estetiko, enostavno čiščenje in zanesljivost pri vgradnji ter vsakodnevni uporabi.

👀 Vse inovativne rešitve, ki krojijo prihodnost prhanja so na voljo s KLIKOM TUKAJ

Geberit, inovativni trendi za več udobja v kopalnici.

Revijo Gradnja in obnova, kjer najdete še več rešitev za obnovo ali gradnjo vašega doma si lahko tudi prenesete na svoj računalnik ali telefon, povezava do revije tukaj.

4. Sodobne kaminske peči [NOVOSTI, ki prepričajo]

Na fotografiji zgoraj predstavljamo nadvse elegantno kaminsko peč Lokaterm Tinjan. Ampak pozor!  Gre le za enega izmed nadvse atraktivnih modelov kaminskih peči slovenskega proizvajalca Creina. Priporočamo, da si ogledate vse! Lokaterm kaminske peči namreč odlikuje izjemen izgled, zato se lepo podajo tudi v nadvse sodobno zasnovan dom. Poleg atraktivnih linij kaminskih peči, pa so pri Lokatermu naredili korak naprej tudi na področju udobja pri uporabi kaminskih peči. Kaminske peči Lokaterm imajo namreč vgrajen sistem LCS, sistem za avtomatsko čiščenje stekla peči. Lokatermova avtomatska vrata – LAV sistem, pa omogoča enostavno samodejno zapiranje in kvalitetno tesnenje skozi vso življenjsko dobo peči. Vsa njihova vratca imajo tudi nepremičen, votel in zračno hlajen – hladen ročaj. Gre za NOVOSTI, ki resnično nudijo več!

👀 Odkrite vse NOVOSTI in simpatične modele kaminskih peči Lokaterm, KLIK TUKAJ ZA OGLED

Lokatermova avtomatska vrata – LAV sistem omogoča enostavno samodejno zapiranje in kvalitetno tesnenje.

5. NOV sistem zračenja z okni Remoplast [Inovacija]

Predstavljamo izjemno rešitev!  Okensko okovje za zdravo klimo, varčno in varno prezračevanje. Gre za dovršen sistem in novo dimenzijo zračenja. Sistem poleg osnovnih opcij odpiranja, ki smo jih poznali do danes, omogoča tudi vzporedno odpiranje okna. Remoplast je z novo, inovativno funkcijo zračenja ob varnostno zaprtem oknu poskrbel za izjemno udobje na področju prezračevanja. Odmično okensko okovje activPilot Comfort, WINKHAUS vam bo omogočalo: prezračevanje pri vsakem vremenu, povečano protivlomno stopnjo tudi pri odmiku (zračenju), manj hrupa v prostoru pri zračenju kot pri nagibnem sistemu zračenja, zračenje brez prepiha v prostoru in učinkovito izmenjavo zraka, ki omogoči, da se v prostoru ohranja sobna temperatura.

👀 Več o sodobnih oknih z inovativnim prezračevanjem najdete na povezavi TUKAJ ali v reviji Gradnja in obnova.

Remoplastova okna z okovjem za zdravo bivalno klimo.

6. Dvižna/drsna vrata, ki se premikajo z največjo lahkoto 👌

PremiDoor 88 so kakovostna in moderna dvižna/drsna vrata, ki se premikajo z največjo lahkoto! S svojo 88 mm globino vgradnje dosegajo odlične vrednosti toplotne izolacije in so odlična izbira za novogradnje in adaptacije. Gre za popolnoma nov dizajn dvižnih/drsnih vrat z največjim udobjem odpiranja in zapiranja, odličnimi izolacijskimi vrednostmi in estetsko arhitekturno eleganco.  Predstavljamo tudi okna in vhodna vrata podjetja Pronorm, ki velja za enega izmed sodobnih in kakovostnih proizvajalcev oken in vrat iz PVC in aluminija v Sloveniji. Gre za okna iz lastne proizvodne linije, kar se kaže v izjemni fleksibilnosti pri izdelavi glede na posamezen projekt, hišo ali stanovanje.

👀 Več preverite na povezavi s klikom TUKAJ

Pronorm – okna in vrata.

7. Zdravju in okolju prijazne talne obloge

Pri opremi notranje opreme so talne obloge definitivno tiste, ki jih namenimo največ pozornosti. Ni namreč vseeno za kakšno talno oblogo se odločimo. Strokovnjaki svetujejo, da je v prvi vrsti potrebno izbrati trpežna in nestrupena tla, da zagotovite varnost in kakovostno bivanje. Ko se odločate je dobro upoštevati še življenjsko dobo, praktičnost in enostavnost za vzdrževanje. Nenazadnje izberite talno oblogo, ki vam ugaja ter je prijetna za bivanje.

Kakšno talno oblogo izbrati svetuje strokovnjak iz podjetja Alpod. Preberite tole: TUKAJ

Zdravju in okolju prijazne talne obloge.

Revijo Gradnja in obnova, kjer najdete še več rešitev za obnovo ali gradnjo vašega doma si lahko tudi prenesete na svoj računalnik ali telefon, povezava do revije tukaj.

Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

Zadnje novice

BoxSpring postelja – Kako izbrati pravo posteljo

Ker je oblazinjena boxspring postelja zadnje čase zelo priljubljena, smo preverili, v čem je njena skrivnost. Ugotovili smo, da...

Moderne postelje, ki navdušujejo Slovence

Če vas zanima, kaj je tisto s čimer moderne postelje navdušujejo Slovence, potem je prav, da spoznate svet edinstvenega...

Lesena preobrazba vrta → PREJ IN POZNEJE

V 19. stoletju so drugače razmišljali o pripravi hrane in počitku kot danes. Značilnosti takratne gradnje so bile simetrično oblikovanje,...

Majhni triki, ki vaš dom naredijo stilsko dovršen!

Podjetje Rujz design je z vami že več kot 30 let! Pohištveni ročaji, obešalniki, pohištvene noge, aluminijasti profili, sistem...

Inovativna rešitev ogrevanja na lesno biomaso

Uplinjevalni kotel na polena UKP SMART s pametnim nadzorom V prvi vrsti je prednost ogrevanja na biomaso njena dosegljivost. Veliko...

Kako velik vrt potrebujemo?

Kako pridelati več zelenjave na domačem vrtu? Pridelek na vrtu bistveno povečamo z nekaj spremembami: sajenjem vrtnin s sadikami, ki...

Preberite še

Edinstvena vhodna varnostna vrata [Smart system]

Sodobna arhitektura se vedno bolj nagiba k minimalizmu in...

👉 Toplotna črpalka – hkraten priklop na sistem talnega in radiatorskega ogrevanja

Dovršena linija toplotnih črpalk Samsung EHS (Eco Heating System)....

Morda vam bo všeč NOVO
priporočamo