torek, 29 novembra, 2022

10 idej za ureditev vaše okolice

Ali si tudi vi želite, da bi z izpopolnjenim vrtom, teraso in urejeno okolico hiše zbujali občudovanje (in ščepec zavisti) pri sosedih, hkrati pa imeli okolico doma, na katero bi bili tudi vi izjemno ponosni. 

Če je vaš odgovor DA, potem ste na pravem mestu. Za vas smo namreč pripravili kar 12 čudovitih in svežih idej, ki vam bodo pomagale te sanje spremeniti v realnost. Sedaj pa si preberite zakladnico sodobnih idej za nadgradnjo vašega doma. Urejena okolica je pečat vašega doma.

1. Stilsko dovršeni smetarniki StyleOUT

Ste si vedno želeli, da bi imeli sanjski dom in vašo okolico urejeno? Vas ob pogledu na lepo urejeno okolico zmotijo plastični zabojniki za smeti? Imamo enostavno, a dovršeno rešitev, da boste lažje dosegli cilje – Smetarniki produktne linije StyleOUT. Okolica bo lepše urejena  in smetarniki pa varno zavarovani pred slabimi pred vremenskimi razmerami ali potencialnim vandalizmom.

Zasajena streha smetarnik še bolj poveže z okolico, lahko jo poljubno dekorirate ali zasadite, poskrbljeno pa je tudi za pravilno odvodnjavanje. In ker je na vrata mogoče montirati tudi ključavnico, lahko tako do vaših košev dostopate samo vi. Predlagam, da si ogledate video predstavitev in preverite zakaj smo nad izdelkom 100% navdušeni.

Smetarniki StyleOUT – odlična rešitev kako skriti plastične posode za smeti.

2. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo.

Hit letošnjega leta so okrasni zbiralniki deževnice! Z zbiralniki do urejene okolice.

Naj vam bo zbiralnik deževnice v okras. Pri ponudniku Armex d.o.o. je na voljo več kot 60 izvedb, ki se razlikujejo po obliki, barvi in prostornini. Postavitev je enostavna. Izberite svojo obliko in barvo. Več o izjemni rešitvi, ki bo polepšala vašo okolico preverite TUKAJ.

Okrasni zbiralniki deževnice

3. Opora za kumare, ki očara!

Tudi tole je nekaj posebnega. Prejmete jo lahko kar po pošti na dom! Pa še dobro izgleda na vrtu. Če kumare sadimo ob opori, so veliko bolj zdrave, manj težav imate z obiranjem in celo pridelek je večji.  Več o izdelku in ponudbi rastlinjakov za dom najdete TUKAJ.

4. Estetsko dovršene kovane ograje

Ograje so zelo priljubljen element doma. Praktično vsaka hiša ima ograjo in skoraj vsak vrt je ograjen. Ograje ločimo glede na namen in seveda material, iz katerega so narejene. Tako poznamo balkonskevrtneograje za stopnišča oziroma stopnice, zunanje ograje, notranje in ograje za teraso. Takoj, ko je znano, kje bo ograja stala, se je potrebno odločiti tudi za material. Poznamo lesene, kovinske, aluminijaste, betonske, pvc, panelne in žične ograje. Vse bolj popularne so tudi kovane ograje, ki so načeloma veljale za dražjo, prestižnejšo rešitev, vendar so izredno trdne in vam bodo služile vse življenje. 

Preverite 7 PREDNOSTI ročno kovanih ograj.

5. Gotovi nadstreški po sistemu “Sestavi sam”

Edinstvena in zelo praktična rešitev, ki je na voljo na slovenskem trgu, pri podjetju ATC GUTTA iz Ptuja pa je tale gotovi nadstrešek, ki je dobavljiv po sistemu “Sestavi sam”. Nadstreški po sistemu “Sestavi sam” so enostavna in lepa rešitev za ureditev Vaše terase. Dimenzije nadstreškov in kontaktni podatki ponudnika so na voljo TUKAJ (klikni in preveri).

Funkcionalni nadstreški po sistemu “SESTAVI SAM”

6. Električno taljenje snega in ledu [TOP REŠITEV]

Sneg in led nam v zimskih mesecih pogosto povzročata skrb in delo, v kolikor pravkar urejate okolico, potem je ta novost, kot nalašč za vas. Našli smo namreč inovativno rešitev podjetja EGRO Zorman d.o.o., ki z vgradnjo grelnih kablov na zunanje tlake zagotavlja takojšnje taljenje snega. Poleg tega pa s tem preprečuje možnost zaledenitve in nevarnih zdrsov na stopnicah ali ostalih površinah. Če si želite preveriti več o nepogrešljivi rešitvi za taljenje snega in ledu kliknite TUKAJ.

Električno taljenje snega in ledu

7. Izjemne plošče za terase in povozne površine

Predstavljamo vam visokokakovostne plošče s katerimi bo vaša okolica naravnost očarala! Glede na to, da plošče odlično kljubujejo vsem vremenskim razmeram in so izjemno odporne na udarce, jih lahko uporabljamo za ureditev vseh zunanjih ambientov, tako teras in balkonov, kot vseh vrtnih pohodnih poti in dvorišč. Tudi na zelo obremenjenih površinah! Polaganje pa je možno celo brez izravnave in brez priprave podlage. Več na povezavi TUKAJ.

8. Utrjevanje tal s pohodnim satjem. Enostavna rešitev!

Predstavljamo izjemno rešitev za utrjevanje pohodnih in povoznih tal. Pohodno staje ECORASTER. Njegova izjemna trpežnost omogoča ekstremne obremenitve, ne da bi stem uničili podlago. Uporaben je tako za zatravitev, kot tudi za utrditev brežin. Ker se polnilni material v satju ne zbija, ostaja površina lepa in urejena, ter v celoti vodopropustna. V primeru zatravitve, se pohodno satje zaradi majhne debeline v celoti skrije v travno rušo in tako je vaša zelenica stalno lepa, zelena tudi če na njej parkirate vaše avtomobile.  Na voljo je tudi nova rešitev za hitro in enostavno polaganje tlakovcev sistem ECORASTER BLOXX s tlakovci v 4-ih barvah. Oba sistema sa enostavna za polaganje. Več o REŠITVAH najdete s KLIKOM TUKAJ 👌

9.  Izkoriščanje deževnice [zbiralniki NEO za vsako hišo]

Vgradnja podzemnega rezervoarja, ki zbira deževnico, bo kmalu standard za vgradnjo v vsako hišno gospodinjstvo. Vsak od nas, dan za dnem porablja skoraj 140 l vode. Ob gradnjah ali adaptacijah, postajah tako vgradnja podzemnih rezervoarjev vse pogostejša praksa. Predstavljamo vam podzemni rezervoar NEO, ki je namenjen ravno vgradnji za hišna gospodinjstva. Njegova ključna prednost je, da omogoča priklop na hišni sistem in s tem rabo deževnice tudi za gospodinjska opravila. V gospodinjstvu lahko deževnico uporabimo kot sanitarno vodo za WC kotličke, za pranje perila in za čiščenje. S tem porabimo manj čistil!  V WC-ju in v pralnem stroju pa se nam ne bo več nabiral vodni kamen.  Z njim bo seveda voda vedno na razpolago in pri roki tudi za pranje avtomobila, za zalivanje vrta, zelenice in vrtnin v rastlinjaku. Mehka voda – deževnica zelo ustreza tudi rastlinam. Več o tej izjemni rešitvi NAJDETE TUKAJ.

Z vgradnjo rezervoarja za zbiranje deževnice prihranite veliko pitne vode in tudi do 50 % stroškov za vodarino. 

10. Lepe linije med kamenčki in travo

Novost v Sloveniji! Končno lahko izberete vzdržljive PVC robnike, ki bodo lepo razmejili področje med tlakovci in travo ali okrasnimi prodniki in so ob enem odporni tudi na UV žarke! Cena je ugodna na voljo so že od 2,44€ za tekoči meter, dostavijo jih na dom. PVC robniki preprečujejo ožgano trato v poletnih mesecih. Poleg tega so prednosti enostavna, hitra in poceni vgradnja ter dolga življenjska doba; skoraj neopazen prehod med različnimi materiali z uporabo PVC robnikov daje lep vizualni izgled. Več na povezavi TUKAJ!

Vzdržljivi PVC robniki.

Takole, predstavili smo 10 vrhunskih REŠITEV za urejeno okolico, ki so trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. Upam, so vam aktualne rešitve bile v korist. V kolikor pa želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso tolikšni, da bi zadoščali za vse stroške imajo v Delavski hranilnici odlične rešitve.

Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

Zadnje novice

LESENA ZUNANJA PREOBRAZBA Trend: Leseni montažni objekti izboljšujejo bivanjsko vrednost hiš

Severni del je prvi stik: od dovoza do vhoda. Cilj projektne naloge je urediti parkiranje, nadomestiti klet s prostorom za...

Znižajte stroške ogrevanja z dobro izbrano toplotno črpalko

Na svetovno gibanje cen energije kot posamezniki nimamo vpliva. Lahko pa dobro premislimo in izvedemo ukrepe za znižanje stroškov,...

Ograja – postavi si jo sam

Ker po navadi postavitev nove ali zamenjava stare ograje predstavlja večji finančni vložek smo na trgu poiskali ograjo, ki...

Izolacija doma in ustrezna izbira ogrevalnega sistema

Ali kdaj razmišljate, kaj bi bil najbolj učinkovit in hkrati varčen sistem za ogrevanje vašega doma? Če ste na zgornje...

Leseni eliksir predmestja → PREJ IN POZNEJE

Lesena obroba kot povezujoči arhitekturni element. Minimalistična obroba v arhitekturno kompozicijo povezuje vse dograjene objekte ob hiši - avtomobilski in...

Družinska hiša je postala počitniška → PREJ IN POZNEJE

Zunanja ureditev, ki jo vidijo strokovnjaki za preobrazbe. Ker je bil prostor ob vstopu na parcelo v klančini, se je...

Preberite še

Preden se lotiš gradnje in obnove, preveri teh 11 rešitev

Ne glede na to, ali se trenutno lotevate obnove...

Mnenja zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo stranke? Najboljša promocija so zadovoljne...

Morda vam bo všeč NOVO
priporočamo