8 Premetenih Idej Za Sodoben Dom…

Ste v fazi gradnje ali obnove, ali pa želite vaš dom le še malenkost posodobiti? 

Če je vaš odgovor ja, ste v dobri družbi.

Pri Gradnji in Obnovi namreč vedno stremimo k iskanju TOP rešitev, torej tistih najboljših na trgu, ki vam bodo pomagale urediti dom, izboljšati bivalne pogoje in bodo omogočile udobno in zdravo bivanje.

Danes bi vam zato radi predstavili 8 tistih premetenih idej, ki še posebej izstopajo in jih je več kot vredno preveriti. Z upoštevanjem ene ali pa vseh 8 izmed predstavljenih idej za sodoben dom bo vaš dom garantirano izgledal edinstven, ob enem pa boste občutno izboljšali kakovost bivanja, znižali stroške energije …

Atraktivna in trajna rešitev za terase, ograje in fasade

Poslovite se od barvanja ograj, teras in fasad. Da bi se izognili nepotrebnemu vzdrževanju lesenih zunanjih površin kot so barvanje, oljenje in lakiranje se je na trgu pojavil nov trend – lesni kompozit. WoodCore deske. so trajne, lepe in moderne.

Kompozitne deske WoodCore WPC so narejene iz bambusa in recikliranega polietilena. Zaradi vremenske odpornosti materiala in enostavnega vzdrževanja so najboljša rešitev za zunanjo uporabo. Deske imajo naravni videz, se ne cepijo in ne posivijo. WoodCore WPC material ponuja kar 15-letno garancijo, življenjska doba materiala pa je čez 35 let. Nas so navdušile. Če Vas zanima kje so na voljo in zakaj so res odlične kliknite TUKAJ.

Edinstvena garažna vrata, ki ohranijo svež videz …

Če smo nekoč poznali le klasična lesena garažna vrata, danes poznamo ne le vrata iz številnih materialov in z različnimi možnostmi odpiranja, ampak tudi vrata z lamelami, ki so prevlečena z nano delci za manjšo občutljivost na umazanijo. Gre za inovativno rešitev. Vrata bodo tako garantirano še dolgo ohranila lep in svež videz. Za več zanimivih informacij o tej super inovaciji, katalog garažnih vrat in TOP 9 barvnih odtenkov, kliknite TUKAJ

Prstni odtis na en, dva, tri, … Rešitev za naknadno vgradnjo!

Ekey UNO čitalnik prstnih odtisov razveseljuje slovenske lastnike domov. Primeren je namreč za naknadno vgradnjo v kateri koli vhod oziroma vrata s klasično, cilindrično ključavnico. Namestimo ga enostavno, brez večjih gradbenih posegov, za delovanje pa ne potrebuje ožičenja, saj uporablja lastno napajanje. Mega : ) Za video, ki vam bo razkril, kako enostavna je njegova vgradnja in kako vse skupaj deluje, kliknite TUKAJ.

Sodobno stopnišče = Sodoben dom

Verjetno se strinjate, da se v sodoben dom zastarel model stopnišča ne poda ravno najbolje. Ravno zato vam predstavljamo izjemne modele stopnišč Barjan Line, ki prav vsak dom, v katerem so, naredijo za tri razrede sodobnejši. Če razmišljate o tem, katero stopnišče izbrati, potem kliknite TUKAJ in si poglejte preko 90 čudovitih modelov in sodobne načine montaže ter preverite na kaj je treba biti pozoren, da vaše stopnišče ne bo škripalo.

3 VRHUNSKE REŠITVE: Ogrevanje, hlajenje in topla voda

KONČNO JO IMAMO! Seltron je na trg ponudil izjemno Daikinovo toplotno črpalko za ogrevanje doma, ki ni samo izjemno varčna in tiha ampak tudi dobro izgleda. Sodoben dizajn in elegantna oblika zunanje in notranje enote vas bo očarala. Nove standarde tako pri delovanju, kot tudi v estetsko dovršenem dizajnu, postavlja še klimatska naprava Daikin. V ospredju in daleč pred konkurenco pa je tudi Seltronova toplotna črpalka za pripravo tople sanitarne vode. V kolikor iščete katero izmed omenjenih naprav te 3 rešitve, ki se se za ogrevanje, hlajenje ali pripravo tople vode najpogosteje vgrajujejo v sodoben dom in so po svojih lastnostih trenutno med najbolj dovršenimi na trgu, morate spoznatiKLIK TUKAJ.

Notranja vrata v sodobni preobleki

Sodobni trendi notranjih vrat so se zamenjali. Tista stara in dolgočasna rjava notranja vrata so nadomestila nova, dosti bolj atraktivna vrata z vidno strukturo lesa (ali pa morda tudi bela vrata ali vrata z motivom). Vidne grče in jasna ponazoritev strukture lesa so ključne smernice novih linij notranjih vrat. Seveda pa je pri vsem skupaj izredno pomembno tudi, kako poteka montaža notranjih vrat in kako mora biti pripravljena vratna odprtina za ustrezen celostni izgled. Če vas zanima, kaj nam je o tem povedal izkušeni mojster, hkrati pa si želite “napasti” oči na očarljivih modelih notranjih vrat, kliknite TUKAJ.

Naj vaš dom zasije v čudoviti naravni svetlobi…

Ali veste, da obstaja izjemen sistem za naravno osvetlitev vseh bivalnih prostorov v vašem domu, njegova vgradnja pa je hitra in nezahtevna? Ta inovativni sistem, ki je primeren za kuhinje, jedilnice, kabinete, dnevne in otroške sobe, se imenuje Solatube®, z njimi pa lahko osvetlite tudi pretemne ali premalo osvetljene hodnike, kopalnice in delovne prostore, kjer vgradnja klasičnih ali strešnih oken ni mogoča ali smiselna. Če želite več izvedeti o sistemu Solatube® kliknite TUKAJ 

Mansardno stanovanje = trend, ki ga ne bi bilo pametno prezreti

Pri ustvarjanju novega doma ali stanovanja, si najbrž želite udobja, topline in lepote. Ker pa je mansarda veliko manjša od povprečnega stanovanja, lahko morda zmotno mislite, da ste pri doseganju vaših želja in ciljev izrazito omejeni. Naše mnenje je, da če se zadeve lotite pravilno in upoštevate vse aspekte gradnje podstrešnega stanovanja, lahko dosežete bivalni prostor vaših sanj, na katerega boste zares ponosni. Ravno iz tega razloga vas vabimo, da preverite čudovite izvedbe mansardnih stanovanj in pa seznam stvari, na katere morate biti pozorni pri gradnji. Kliknite TUKAJ in si preberite več o tem “diamantu” med stanovanji … 

 Prav čudovito je, ko človek ugotovi, koliko zanimivih trendov in sodobnih rešitev obstaja za ureditev doma.

Na tem seznamu smo vam izpostavili tistih 8, ki se nam zdijo najbolj hvale vredne.

Upam, da ste uživali in našli kakšnega, ki bi prišel prav tudi vam.

Veliko sreče in užitka pri gradnji & obnovi!

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja