9 SODOBNIH rešitev za ogrevanje vašega doma …

Ali kdaj razmišljate, kaj bi bil najbolj učinkovit in hkrati varčen ogrevalni sistem za vaš dom?

Če ste na zgornje vprašanje odgovorili z ja, imamo danes za vas pravo poslastico.

Iz malega morja možnosti na trgu smo danes za vas namreč izbrali top 9 sodobnih načinov ogrevanja.

Pa da ne bomo izgubljali besed, si kar poglejva, s čim lahko ogrejete svoj dom.

 

😍 Vgradnja “Šporheta” trenutno zelo aktualen trend!

Za vgradnjo različnih vrst štedilnikov na trda goriva se ob adaptaciji ali novogradnji odloča vse več gospodinjstev. To nas ne preseneča, saj so praktični, novi dizajni nudijo odličen estetski videz in prijeten občutek domačnosti. Predstavljamo vam sodobne štedilnike MORAVIA, ki so na voljo celo s steklokeramično kuhalno ploščo. TOP👌 Poleg tega pa opravljajo prav vse funkcije kamina in štedilnika. Poglejte, kako lepo se podajo v prostor in pričarajo domačnost in toplino doma TUKAJ. 

 

 

😍 NunnaUnni akumulacijski kamini iz edinstvenega mammutti kamna. Preverite zakaj so res dobri 👇

Predstavljamo izjemno kolekcijo masivnih kamnitih kaminov Nunnauuni. Narejeni so iz posebnega Mammutti kamna (naravni kamen, finski salovec), ki seva toploto enakomerno in sproščujoče ter vaš dom ustvarja veliko bolj prijeten. V toploti lahko uživamo takoj ko zakurimo ogenj, skladiščenje toplote pa je zelo učinkovito, saj njen čas oddajanja traja vse do naslednjega dne. Akumulacijske kamnite kamine odlikuje izjemen dizajn in zelo učinkovito gretje, poleg tega pa edinstveni mammutti kamen oddaja toploto še več ur po tem, ko prenehamo s kurjenjem. Povdariti moramo tudi, da jih lahko priklopite celo na centralni sistem ogrevanja. Več o ponudniku in video ogled modelov je na voljo TUKAJ (KLIK)

 

 

👏  Nova linija TOPLOTNIH ČRPALK SAMSUNG lahko hkrati ogreva talni sistem, toplo vodo in radiatorje 👇

  

Na trgu je na voljo NOVA toplotna črpalka Samsung EHS (Eco Heating System). Gre za izjemno in dovršeno toplotno črpalko. Vsestranski sistem namreč nudi možnost hkratnega ogrevanja talnega sistema, sanitarne vode in radiatorjev. Vse to je združeno v eni napravi. Nadgradimo jo lahko celo z opcijo hlajenja vaše hiše. In brez skrbi. Rešitev ni dražja od konkurenčnih izdelkov. Toplotna črpalka Samsung EHS je edina, ki za svoje delovanje uporablja izboljšano hladilno sredstvo R32, kar ji omogoča delovanje z manjšo porabo energije in ji zagotavlja večjo učinkovitost! Je ena najtišjih toplotnih črpalk in ima integriran 200l bojler, s čimer prihranite na prostoru. Kupujete toplotno črpalko? Potem obvezno pridobite ponudbo za tole rešitev. Še nekaj dodatnih prednosti in kontakt ponudnika najdete s KLIKOM TUKAJ.

 

 

👉 Najbolj odziven sistem za montažo talnega gretja!

Vermital pohodne plošče za suhomontažni estrih je novost na področju toplotne prenove! Vermital plošče so popolnoma naraven izdelek, narejene iz Termo vermita, ki je odličen izolator in vsebuje 100% naravni izolacijski material. Odlična toplotna izolacija in estrih v enem sloju predstavljata prihranek tako energije kot časa! V enem izdelku nudijo vse, kar je potrebno za kvalitetno končana tla. Gre za edinstveno suhomontažno pohodno izolacijo, ob njeni montaži se povsem izognete vgradnji mokrega estriha s čimer prihranite čas, saj sušenje ni potrebno. Izvedba je suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna. Možnost samoizvedbe pa naredi celotno investicijo veliko cenejšo. Trenutno so najbolj odziven sistem za montažo talnega gretja. Odlične tudi v kolikor ne planirate vgradnje talnega gretja. V tem primeru se polagajo obrnjene z utori navzdol. Še več lastnosti in video kako se polagajo si oglejte 👉TUKAJ.

 

 

Izjemna rešitev za sanacijo kaminov in odprtih kurišč 👌

Ste pred časom vgradili odprt kamin, in ga zaradi svoje nefunkcionalnosti ali težav zaradi dimljenja ne uporabljate? Predstavljamo vam sanacijske kaminske kasete. Njihova montaža je preprosta in to brez večjih posegov ali rušenja kaminske obloge. Tole posebno rešitev pa nudijo v podjetju Kamini Kočevar. Sanacijske kaminske kasete zaradi funkcionalnosti, varnosti in estetskega videza zagotavljajo resnično enostaven prehod od kurišča v ogrevalno napravo, z njimi pa je mogoče ogreti tudi do 200 m3. Kaminski vložek se pri vgradnji vzida v obstoječe kurišče, razbijanje obstoječih oblog kamina pa ni potrebno. Za kontakt in dodatne informacije KLIK TUKAJ.

 

 

Ogrevanje z IR paneli velja za enega bolj preprostih sistemov ogrevanja

Ogrevanje z IR paneli velja za enega bolj preprostih sistemov ogrevanja. Njihova začetna investicija je nadvse ugodna, saj ne zahteva večjih gradbenih posegov. Primerni so za montažo kot dodaten ali samostojen vir ogrevanja. Kako se lepo podajo v prostor, kontakt izvajalca, kakšne linije so na voljo in na kaj je potrebno biti pozoren pred nakupom preverite TUKAJ.

 

 

👌 NOVOST za vse, ki prisegate na TRADICIONALNO!

Sodoben kotel na polena, ki ustreza vsem ekološkim standardom, je kotel, ki lesa ne kuri, ampak uplini. Trenutno je najbolj dovršena oblika ogrevanja na lesno bio maso. Prava izbira pa je za vse, ki želite ohraniti tradicionalen način ogrevanja. Vgrajena inovativna patentirana komora omogoča popolno izgorevanje polen. S tem dosežete izjemen izkoristek ter rekordno nizke emisije! V kolikor boste svojo kotlovnico nadgradili z zalogovnikom, ki odvečno toploto shranjuje in jo kasneje razporedi po hiši, boste s tem veliko prihranili in tudi manj kurili. Preverite delovanje inovativnega hibridnega uplinjevalnega kotla Valher OPX-P v video prispevku TUKAJ 👍

 

 

👍 Rešitev za brezplačno prezračevanje ter dogrevanje prostorov doma ali na vikendu

Investicija je nizka, delovanje pa avtomatsko in popolnoma brez obratovalnih stroškov. Rešitev je izjemna za vgradnjo v vikend hiše! Obratuje brez priklopa na električno omrežje, poleg tega pa ni potrebe po dodatnem ogrevanju zraka za prezračevanje in izsuševanje prostora. Odstrani vonjave v prostoru, ki se pozimi ne zrači. Prepreči pojav plesni in zagotavlja vedno svež in suh zrak v prostoru. Obvezno preverite več TUKAJ!

 

 

Kako pa je z izbiro dimniškega sistema …

Pri dimnikih moramo paziti ali se dimniški sistem planira za kaminski vložek ali kaminsko peč. Dimniški sistem podjetja OGM-BI pa ima dva sistema, ki sta primerna za Montažni dimniški sistem EKOKER. Sistem je slovenski proizvod, ki je izdelan na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanj s področja ognjevzdržnih materialov in vrhunske INOX dimniške sisteme EKA Global. Vsi njihovi dimniški sistemi imajo hitro montažo, izpopolnjeno zasnovo, odlično protipožarno varnost in nezahtevno vzdrževanje. Za boljšo poizvedbo o dimniških sistemih pa klikni TUKAJ.

Naša naloga izbiranja najboljših opcij iz tržišča je tako končana, na vas pa je, da sedaj izberete tisto, ki bo najbolj ustrezala vašemu bivališču.

Prijeten in topel dom vam želimo pri reviji Gradnja in Obnova.

 

 

Partnerji – PONUDNIKI predstavljenih rešitev:

                      

 

 

                   

 

 

 

 

👀 KLIK TUKAJ da prelistate še REVIJO (čaka vas 48 strani AKTUALNIH REŠITEV)

 

 

Preverite še tele zanimive rešitve za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma 👇

Vgradnja kamina in kako zakuriti ogenj?

3 VRHUNSKE NAPRAVE za ogrevanje, hlajenje in toplo vodo

Simpatični regali za drva 👏

Prva klimatska naprava, ki ne piha!

Ni kamina brez kakovostnega dimnika!

10 Atraktivnih Trendov Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

 

🤩 Za še več aktualnih rešitev za gradnjo ali obnovo vašega doma in zunanjo ureditev obišči vstopno mesto KLIK TUKAJ

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Garažna vrata z edinstveno inovativno lamelo 👇

Vrata bodo tako garantirano še dolgo ohranila lep in svež videz. 

Več o inovativni lameli z nanotehnologijo in katalog izjemnih garažnih

vrat HANUS najdete s KLIKOM TUKAJ.