Fasadne obloge, ki navdušujejo!

Fasadne obloge, ki smo jih do sedaj bili vajeni predvsem na poslovnih zgradbah, zaradi svojega privlačnega videza in modernega dizajna, krasijo vedno več individualnih hiš. Nas so očarale.  Ne glede kakšen izgled želimo, ali smo za močne poudarke ali so nam bližje harmonične linije in barve – James Hardie® nudi veliko in moderno raznolikost dizajnov. V tem prispevku vam predstavljamo SODOBNE FASADNE OBLOGE iz vlaknocementa družbe James Hardie®.

 

Poglejte si ti dve izjemni kreaciji 😍

Velikoformatne fasadne obloge HardiePanel® v prijetni bež barvi v kombinaciji s HardiPlank® fasadnimi oblogami dajejo nadvse sodoben videz tako sodobno, kot tudi tradicionalno grajenim hišam. Primerne so tako za novogradnje kot za adaptacije starejših hiš. Odlikuje jih dolga življenjska doba. Raznovrstnost oblik in različne opcije kombiniranja pa predstavljajo neizmerne možnosti oblikovanja vaše fasade. Na voljo so v 21 barvnih odtenkih!

 

Fasadne obloge HardiePlank® v  modni sivi barvi  v kombinaciji s HardiPlank® oblogami v toplem lesnem odtenku, dajejo stavbi resnično prijeten videz. Fasadne obloge James Hardie® so na voljo v strukturi lesa ali gladki izvedbi, ter v različnih barvnih tonih.

 

 

HardiPanel® fasadne obloge v moderni vertikalni izvedbi 👇

Fasadne obloge HardiePanel® in HardiePlank®  potrebujejo le malo vzdrževanja. Zaradi svoje enkratne odpornosti na vlago in na tvorbo plesni, ostajajo dobro ohranjene in lepe, četudi so izpostavljene vodi in vlagi. Čiščenje je enostavno. Po potrebi jih preprosto očistimo z mrzlo ali mlačno vodo, dodamo lahko tudi čistila brez topil. Izberite fasadno oblogo družbe James Hardie®, fasadno oblogo iz vlaknocementa, ki so jo razvili zato, da bi kljubovala naravnim vplivom in bi hkrati dolgotrajno obdržala lep izgled.

 

 

😍 Občudovanja vredna hiša!

Fasadne obloge družbe James Hardie lahko med seboj poljubno kombiniramo in jih dopolnimo tudi s klasičnimi fasadnimi površinami. Odlično nadomestijo lesene in kamnite obloge tudi na podzidkih in so izjemen dekorativni element sodobne hiše. Izkoristite fleksibilnost dizajna in širok izbor možnih kombinacij. Kaj pravite na tole?

Oglejte si katalog Fasadnih oblog in preverite barve in teksture HardiePlank®/ HardiePanel® fasadnih rešitev na povezavi TUKAJ!

 

👉 Izdelane so iz naravnih materialov!

James Hardie® je vodilni svetovni proizvajalec fasadnih oblog iz vlaknocementa. Vlaknocement je kompozitni material, sestavljen iz cementa ojačanega s celuloznimi vlakni. Proizvodi družbe James Hardie® so izdelani iz naravnih materialov in sicer iz kot celuloznih vlaken iz plantažnega lesa, portland cementa, peska in vode. Temu dodamo še zelo majhne količine kemijskih dodatkov, ki našim izdelkom poudarijo posebne in trajnostne lastnosti. Vlaknocement je trajen, odporen na UV žarke, ne trohni in se ne ukrivlja pod toplotnimi in drugimi vremenskimi obremenitvami.

 

Montaža je enostavna, oglejte si jo:

Močne, enostavne za montažo in atraktivne so HardiePlank®/ HardiePanel® fasadne obloge. Naj krasijo tudi Vaš dom.

 

Za več informacij kontaktirajte ponudnika:

James Hardie Slovenija, 051 699 044  I  juraj.percic@jameshardie.com  I  www.jameshardie.eu

Oglejte si katalog na povezavi TUKAJ.

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

 

Bližje zvezdam, bližje sebi.

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

7 poletnih idej za ureditev vaše terase

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

3 izvedbe nadstreškov, ki so nas navdušile

 

Za še več idej in trenutno najbolj aktualnih rešitev za opremo ali obnovo doma obišči vstopno stran. KLIK TUKAJ.

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: