NOVA LINIJA Štedilnikov Senko navdušuje uporabnike 💕

Štedilniki Senko so sinonim ekonomičnega in ekološko čistega gretja in kuhanja ter prav takšnega ogrevanja. Odlikujejo jih dolgotrajnost, kakovostna izdelava, moderen dizajn, dovršeni detajli … vse skupaj pa odlično zaokroži visoka tehnologija. Notranjost Senko štedilnikov je krojena na osnovi klasičnega kuhinjskega štedilnika in nadgrajena z inovativnimi tehnološkimi rešitvami, ki so rezultat 29 letnega razvoja. Zunanjost pa je moderna in ponuja možnost izbire različnih oblik in materialov. Nudijo praktično vse, kar si lahko želite v svojem domu.

 

 

Interier sodobne kuhinje s Premium SENKO štedilnikom na drva 😍

   

 

NOVA LINIJA Premium SENKO štedilnikov navdušuje. Z njim lahko kuhate, pečete, ogrevate sanitarno vodo. Omogočajo celo ogrevanje celotne hiše (model C-35 PREMIUM). Gre za izjemno kakovostne in oblikovno dovršene štedilnike,  z večjo pečjo in kuriščem, ter panoramskim steklom, ki nudi prijeten pogled na ogenj. Odlikuje jih no popolnoma nova zunanja oblika in možnost nakupa celo s steklokeramično ploščo. Izdelek je proizvod podjetja Senko, ki ga za slovenski trg ekskluzivno zastopa podjetje Barbatus iz Maribora. Štedilnik linije Premium je na voljo v štirih različnih barvnih izvedbah   

 

 

Tudi model SENKO klasik se poda v povsem sodobno zasnovano kuhinjo 💕

 

 

 

Klasični štedilniki s pečico s svojo funkcijo ter izgledom najbolj spominjajo na tradicionalni kuhinjski štedilnik. Njegova klasična oblika in nostalgični izgled sta uspeh za tradicionalno kakovost pripravljanja domačih kulinaričnih specialitet, kombinacija gretja, pečenja ter kuhanja pa so dizajnirani po vašem okusu. Na voljo so različne barve. Linija SENKO uporabnikom ponuja širok izbor modelov različnih moči. Glede na to kaj pričakujete od štedilnika si lahko izberete ustrezen model po moči in lastnostih. Pa naj si bo to kuhanje, pečenje in ogrevanje celotnega doma ali le želja po prijetnem ambientu z občasnim kuhanjem čaja v zimskih dneh. Štedilnik SENKO bo tudi iz vidika kakovosti in trajnosti nudil popolno uporabniško izkušnjo, ki traja. Klasični štedilniki so manjši in zato primerni za vgradnjo v manjše prostore oziroma manjše objekte ali kot dopolnilni element v kuhinji. Štedilniki za centralno ogrevanje s pečico so nekoliko večji tradicionalni kuhinjski štedilniki, a so vendarle več kot samo to, saj ponujajo tudi možnost ogrevanja prostora, kuhanja, opravljajo funkcijo kamina in lepo izpopolnijo dom tudi pri sodobno zasnovanem ambientu. Še več! nudijo celo delovanja v zimskem režimu in poletnem režimu, kjer ob kuhanju ne boste greli stanovanja, le toplo sanitarno vodo [IZJEMNO]! Izdelek na slovenskem trgu ekskluzivno zastopa podjetje Barbatus iz Maribora. Kontakt: 040 128 035 | E: darko@barbatus.si

 

Vzdrževanje SENKO štedilnika je enostavno. Njegova kakovostna zasnova omogoča visoko učinkovitost in nizke stroške, kot prednost pa velja izpostaviti tudi, da je z dovajanjem sekundarnega zraka v kurišče dosežen dodatni efekt izkoriščenosti goriva in sežiganja škodljivih plinov, ki je opisan s SENKO GREEN LABEL. Za štedilnik so prejeli tudi certifikat na mednarodnem inštitutu SZU Test Brno.

 

 

 

 

REŠITEV za vse, ki si ne želite imeti opravka z drvi 👍

V ponudbi vam je na voljo tudi lep izbor kaminskih peči na pelete. Peči na pelete SENKO odlikuje visoka učinkovitost (85-96%), pa tudi zelo nizka stopnja onesnaženosti okolja. Izdelani sodo najmanjših podrobnosti in na voljo tudi z atraktivnimi [sodobnimi] motivi, ki preprosto očarajo.

 

 

 

 

 

Si doma želite nekaj več, kot le štedilnik?

Štedilniki SENKO navdušujejo uporabnike in uporabnice že v 15 državah po Evropi.

OGLEJTE SI KATALOG (KLIK TUKAJ) izjemnih štedilnikov in peči SENKO in si privoščite najboljše 👌

 

 

 

 

 

 

Kje so predstavljeni  izdelki na voljo in kako je z montažo?

V podjetju BARBATUS iz Maribora vlagajo v razvoj sodobne tehnologije. Cilj in rezultat vlaganj je zadovoljstvo njihovih kupcev in strank, kateri dosegajo hitro in učinkovito donosnost naložb z dolgo življenjsko dobo proizvodov. So ekskluzivni zastopnik SENKO štedilnikov za slovenski trg in poskrbeli bodo tudi za kakovostno montažo izbranega štedilnika SENKO. V kolikor se odločate za postavitev štedilnika na drva ali postavitev kaminske peči v vaš dom, jih kontaktirajte in se pogovorite kaj je tisto, kar si želite. Znali vam bodo svetovati in vam pomagali ustrezno izbrati.

 

 

👀 Oglejte si video “Kaj vse vam je [za ogrevanje doma] na voljo pri BARBATUSU “

 

 

 

Kontaktirajte ponudnika: BARBATUS d.o.o., Preradovičeva ulica 22, 2000 Maribor

040 128 035 | E: darko@barbatus.si  I  www.topling-barbatus.com  I www.senko.si 

 

 


 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

Čaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH REŠITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO 👇

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev okolice ali obnovo vaše hiše 👇

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Naj bo svetlo s FAKRO strešnimi okni 😍

Oblazinjeno pohištvo, ki navdušuje [Trendi 2021]

Vgradnja prezračevalnega sistema

Čudovite notranje žaluzije za prav vsak dom 🌞🌞

Talna obloga Corques liquid lino [NOVOST na trgu]

Dom z vodo brez vodnega kamna (Enostavna in sodobna rešitev)

Izjemne kombinacije svetil za prijeten dom 😍

Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

5 koristnih napotkov za izbor strešne kritine

Atraktivni Trendi Za Prenovo (Ali Gradnjo) Vaše Hiše

 

 

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN!

 

 

Avtor: uredništvo

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: