window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-35NFC81GP1');

Obnova asfaltnih površin je lahko enostavna!

Podjetje Vianova d.o.o. ponuja široko paleto storitev s svojo opremo in izdelkov lastne proizvodnje namenjenih gradnji in vzdrževanju voznih površin, predvsem asfaltov. Poudarek je na bitumenskih emulzijah lastne proizvodnje in izdelkih ter storitvah na bitumenski osnovi kot so površinske in tankoplastne prevleke asfaltnih vozišč, protiprašne zaščite makadamskih vozišč, zaščitni ali obnovitveni premazi, bitumenske paste in trakovi ter podobno.

Predstavljamo vam STRADALAN, idealno regeneracijsko sredstvo za asfaltne površine. Asfaltne površine z leti postanejo grobe in razpokane, robovi se začno krušiti. Z bitumenskim premazom STRADALAN lahko dotrajane asfaltne površine obnovite. Nanos je preprost, asfaltne površine pa so zopet kot nove. STRADALAN lahko podaljša “življenjsko dobo” asfalta tudi do 10 let.

Poglejte si tole izvedbo sanacije na domačem dvorišču

STRADALAN je premaz za obnovo ostarelega in poroznega asfalta. Prevleka STRADALAN-a nadomesti manjkajoče vezivo, zapre fine razpoke in zaščiti pred vdorom vode, utrdi zrahljane strukture in da asfaltu enakomeren in svež izgled. STRADALAN je mineralna masa, izdelana na bitumenski osnovi. Ne vsebuje topil in je zato neškodljiv za okolje. Ni gorljiv ali hlapljiv in se lahko brez skrbi uporablja tudi v zaprtih prostorih.

👇 Foto zadovoljne stranke: Izgled obnovljenega dvorišča s premazom STRADALAN 👌

Premaz za obnovo asfaltnih površin STRADALAN resnično priporočamo. Dvorišču povrne lep izgled in nudi zaščito za bistveno daljši obstoj asfaltnih površin. Če ga uporabimo pravočasno, lahko dvorišče obnovimo bistveno ceneje in enostavneje kot z novim asfaltnim slojem. 🙂

💪 “NAREDI SI SAM” bi lahko rekli za premaz STRADALAN. 

Uporaba je za domačega mojstra enostavna, ne potrebujete posebnih znanj. Končni izgled pa je vreden zavidanja vašega soseda.

☝ Kakšna je poraba materiala na m2 in kakšna je okvirna cena za obnovo smo povprašali v podjetju VIANOVA SLOVENIJA d.o.o.

Poraba je odvisna od tega, kako grob je stari asfalt in je med 1,0 do 1,6 litra na m2. Cena 30kg (30l) vedra STRADALAN-a pa znaša 97,00 € z DDV. Premaz lahko izvedejo tudi mojstri iz podjetja VIANOVA SLOVENIJA d.o.o.. V tem primeru vam ceno izračunajo na konkretnem primeru v odvisnosti od velikosti, oddaljenosti in drugih faktorjev. Izdelek STRADALAN, za katerega ste lahko sam svoj mojster, saj je preprost za uporabo, vam dostavijo tudi po pošti, so nam zaupali ob obisku na sedežu podjetja VIANOVA SLOVENIJA d.o.o.Vse proizvode lahko kupite tudi v trgovskih centrih BAUHAUS (drive-in oddelek), OBI, SAM, TOP DOM in INPOS.

Izdelek STRADALAN dobavlja in prodaja podjetje VIANOVA SLOVENIJA d.o.o.

Pakiran je v 30 kg vedru. Naročilo lahko oddate s KLIKOM TUKAJ

Kontakt za informacije: (01) 241 57 00   I   info@vianova.si

Pomlad in jesen sta idealna za obnovo in zaščito vašega asfalta. V podjetju VIANOVA SLOVENIJA d.o.o. nudijo tudi ostale izdelke za vzdrževanje in popravila asfalta, kot so krpanje jam ali zalivanje razpok

👉 REFALT – visoko-kvalitetna hladna asfaltna zmes za krpanje lukenj, prekopov…

REFALT je asfaltna zmes iz trdega drobirja in posebnega veziva, ki ima lastnost, da se ob stiku z vlago strdi. Na voljo so štirje tipi asfaltne zmesi REFALT glede na maksimalno velikost zrn agregata, ki je lahko 2, 4, 8 ali 11 mm. Uporaba je zelo enostavna. Razgrnemo ga na mestu vgradnje, dodamo vodo in utrdimo z nabijalko. Površina je takoj pohodna, kmalu se strdi in je po lastnostih povsem primerljiva ohlajeni “vroči asfaltni zmesi”. REFALT je okolju prijazen, ker ne vsebuje hlapljivih topil in ga je možno reciklirati. Nobena njegova sestavina nima škodljivega vpliva na okolje. 25 kg zmesi zadostuje za sloj površine 1 m² in debeline cca 1. Za zapolnitev 1 litra prostornine potrebujemo 2 do 2,5 kg REFALT-a..

Prikaz dela po fazah:

 

👉 REFUG 2K pa je enostavna rešitev za zalivanje fug, razpok in delovnih stikov ali šivov pri asfaltiranju

REFUG je dvokomponentna bitumenska zalivna masa za enostavno uporabo. V pločevinki zmešamo obeh komponenti, s tem se začne proces strjevanja, in zlijemo na željeno mesto. Masa se hitro strdi. Pri tem se ne sprošča nobeno topilo, zato je izdelek še posebej prijazen okolju. REFUG odlikuje dobra trajna elastičnost in trajna plastičnost, odlična obstojnost na toploti in mrazu, visoka obstojnost proti staranju, neobčutljivost na vremenske razmere, zelo dober oprijem na asfalt in na druge trdne gradbene materiale ter zelo majhna površinska lepljivost. Na voljo je tudi REFUG 100 mini, kjer je masa REFUG pakirana v zelo praktični 285 gramski kartuši, ki se lahko uporablja s pištolo za silikonski kit in je namenjena za zalivanje manjših razpok v asfaltu ali betonu. 👌

 

VIANOVA SLOVENIJA d.o.o. je specializirano podjetje, ki ponuja široko paleto storitev s svojo opremo in izdelkov lastne proizvodnje, namenjenih gradnji in vzdrževanju voznih površin, predvsem asfaltov. Poudarek je na bitumenskih emulzijah lastne proizvodnje in izdelkih ter storitvah na tej osnovi, kot so površinske prevleke asfaltnih vozišč, zaščitni ali obnovitveni premazi, bitumenske paste in trakovi ter podobno. VIANOVA LETAK KLIK TUKAJ!

 

 

 

 

 

Za še več informacij kontaktirajte ponudnika: VIANOVA SLOVENIJA d.o.o.,  IOC Zapolje III 11, 1370 Logatec

info@vianova.si  I  01 24 15 700  I  www.vianova.si

Naroči revijo

Zagotovite si brezplačen izvod revije s sodobnimi trendi za gradnjo in obnovo. Spoznajte preko 70 atraktivnih rešitev, ki jih ponujajo izključno uveljavljena slovenska podjetja. Revija je za vas brezplačna, tudi poštnino krijemo mi.

  • Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

    Predstavljamo vam vrhunske  zunanje žaluzije, zunanje žaluzije KRPAN. Na voljo sta dve izvedbi, klasična polkrožna lamela C80mm, izvedba S90 pa je nadgrajena tudi s tesnilom, za večji učinek zatemnitve prostora. Tako boste dobili vse, kar potrebujete za učinkovito senčenje in [...]

Title