6 SODOBNIH rešitev za ogrevanje vašega doma

Predstavljamo vam ključne rešitve in sodobne trende za ogrevanje Vašega doma. Rešitve so trenutni TOP trendi na slovenskem trgu, ponudniki so preverjeni, izdelki kakovostni in primerni tako za obnove ali nadgradnje obstoječih ogrevalnih sistemov, kot tudi za novogradnje.

 

😲 Nova era v gradnji kaminov

Ruegg odgovarja na potrebe novega časa z novo generacijo kaminskih kurišč, ki kot prvi na trgu nosijo certifikat za izvedbo klasičnih kaminov na način akumulacijskih kaminov. Prezračevalne rešetke niso potrebne, prenos toplote v prostor pa je zmanjšan za več kot 50 odstotkov, in sicer zgolj na 2-4 kW/h, medtem ko klasični kamini sevajo od 9 do 11 kW toplote na uro. Vse to pomeni prijetnejšo bivanjsko klimo v prostoru, hkrati pa neomejeno uživanje v plamenih ognja. V podjetju Kamini Kočevar Vam ponujajo kurišča proizvajalca Ruegg, ki odgovarjajo na potrebe novega časa z novo generacijo kaminskih kurišč. Preverite več TUKAJ!

 

👉 VRHUNSKO: Biblock, spada med najtišje toplotne črpalke na tržišču 😮

Weishaupt toplotne črpalke že v osnovi spadajo med najučinkovitejše in najtišje toplotne črpalke na tržišču. Ampak PAZITE! Weishaupt je na trg plasiral še bolj dodelano toplotno črpalko Bilblock, ki zagotovo spada med NAJTIŠJE naprave na tržišču! Predstavljamo vam nov sistem toplotnih črpalk Weishaupt. Več o Novem sistemu  toplotnih črpalk za eno- in več družinske hiše preverite TUKAJ!

 

👉 Najbolj odziven sistem za montažo talnega gretja!

Vermital pohodne plošče za suhomontažni estrih. Novost na področju toplotne prenove! Vermital plošče so popolnoma naraven izdelek, narejene so iz Termo vermita, ki je odličen izolator. 100% naravni izolacijski material. Odlična toplotna izolacija in estrih v enem sloju predstavljata prihranek energije in časa! V enem izdelku nudijo vse, kar je potrebno za kvalitetno končana tla. Gre za edinstveno suhomontažno pohodno izolacijo, ob njeni montaži se povsem izognete vgradnji mokrega estriha s čimer prihranite čas, saj sušenje ni potrebno. Izvedba je suha, hitra, enostavna, varčna in cenovno ugodna. Možnost samoizvedbe pa zelo poceni celotno investicijo. so trenutno najbolj odziven sistem za montažo talnega gretja. Odlične tudi v kolikor ne planirate vgradnje talnega gretja. V tem primeru se polagajo obrnjene z utori navzdol. Še več lastnosti in video kako se polagajo si oglejte 👉TUKAJ.

 

😍 Vgradnja “Šporheta” trenutno zelo aktualen trend!

Za vgradnjo različnih vrst štedilnikov na trda goriva se ob adaptaciji ali novogradnji odloča vse več gospodinjstev. Zakaj? Ker so praktični, novi dizajni nudijo odličen estetski videz in prijeten občutek domačnosti. Sodobni štedilniki na drva pa opravljajo prav vse funkcije kamina in štedilnika. Poglejte, kako lepo se podajo v prostor in pričarajo domačnost in toplino doma TUKAJ. 

 

Ogrevanje z IR paneli velja za enega bolj preprostih sistemov ogrevanja

Ogrevanje z IR paneli velja za enega bolj preprostih sistemov ogrevanja. Njihova začetna investicija je nadvse ugodna, saj ne zahteva večjih gradbenih posegov. Primerni so za montažo kot dodaten ali samostojen vir ogrevanja. Kako se lepo podajo v prostor, kontakt izvajalca, kakšne linije so na voljo in na kaj je potrebno biti pozoren pred nakupom preverite TUKAJ.

 

👌 NOVOST za vse, ki prisegate na TRADICIONALNO!

Sodoben kotel na polena, ki ustreza vsem ekološkim standardom, je kotel, ki lesa ne kuri, ampak uplini. Je trenutno najbolj dovršena oblika ogrevanja na lesno bio maso. In prava izbira za vse, ki želite ohraniti tradicionalen način ogrevanja. Vgrajena inovativna patentirana komora omogoča popolno izgorevanje polen. S tem dosežete izjemen izkoristek ter rekordno nizke emisije! V kolikor boste svojo kotlovnico nadgradili z zalogovnikom, ki odvečno toploto shranjuje in jo kasneje razporedi po hiši, boste s tem prihranili in tudi manj kurili. Preverite delovanje inovativnega hibridnega uplinjevalnega kotla Valher OPX-P v video prispevku TUKAJ 👍

 

👍 Rešitev za brezplačno prezračevanje ter dogrevanje

Investicija je nizka, delovanje pa avtomatsko in popolnoma brez obratovalnih stroškov. Rešitev je izjemna za vgradnjo v vikend hiše! Obratuje brez priklopa na električno omrežje.  Ni potrebe po dodatnem ogrevanju zraka za prezračevanje in izsuševanje prostora. Odstrani vonjave v prostoru, ki se pozimi ne zrači. Prepreči pojav plesni in zagotavlja vedno svež in suh zrak v prostoru. Obvezno preverite več TUKAJ!

Partnerji teme:

                             

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja