Čudovite ideje za opremo vaše jedilnice☺

Sodobna jedilnica. Uredite jo v svojem slogu!

V sodobnih domovih jedilnica ni več samo prostor za obedovanje temveč osrednji prostor, ki povezuje kuhinjo in dnevni prostor. Tudi pri opremi kuhinj se trendi nagibajo k uporabi naravnih materialov in naravnemu videzu lesa in njegovih struktur. Seveda je vse skupaj stvar okusa in celotne ideje glede opreme bivalnih prostorov. V kolikor opremljate vaš dom nikar mimo edinstvenih in sodobno zasnovanih jedilnic slovenskega proizvajalca Murales.

 

Jedilnica iz ameriškega oreha. Kaj pravite?

Nove linije jedilniških garnitur iz Muralesa imajo vse, kar zahteva sodoben interier. Garnitura 1450-02 iz ameriškega oreha je elegantna in stilsko zasnovana. Sledi najnovejšim smernicam in se čudovito poda v prostoren svetel prostor. Oblikovalci so se pri zasnovi odločili za vključevanje treh materialov, ki se med seboj lepo dopolnjujejo.  Kovinske noge, oblazinjeno sedalo in les kot osnova.  Za detajlni ogled garniture kliknite TUKAJ.

 

Prevladujejo naravne barve lesa …

Jedilnica naj bo miren in sproščujoč prostor. Na fotografiji predstavljamo garnituro Mrales S-1350. Pri jedilnih mizah prevladujejo naravne barve lesa, bela in antracitno siva ali črna, ter njihove kombinacije. In kakšne stole izbrati k takšni mizi? Podajo se vse barve in skoraj vsi materiali. Tisti, ki se bolje počutite na rdečem stolu, bi morali izbrati prav to barvo, v kolikor pa si želite bolj umirjenih barv pa izberite kakšno v rjavem bež ali sivem odtenku. Pri jedilniških je vedno na voljo veliko različnih barv. Najdejo se tudi povsem drzne! V proizvodnem programu slovenskega proizvajalca Murales najdemo poleg lesenih, črnih in belih različic tudi rdeče, rumene, modre kot tudi oranžne izvedbe stolov. Oglejte si jih TUKAJ.

 

Tudi v glamuroznem slogu 😍

Vam je všeč? Res je izjemna. Nas je očarala! Več o tej edinstveni garnituri najdete TUKAJ. Nasvet: Jedilnico lahko preoblikujete tudi v povsem glamurozen prostor in tako bo druženje vedno prijetno in nepozabno. Glamur najhitreje vnesete z ustreznim stenskim dekorjem in ustrezno izbiro barv.  Fotografija na steni lahko pričara očarljivo vzdušje. Izberite močne, opazne oblikovalske kose, pomešajte tudi sloge. Naj bo mešano, a ujemajoče. TOP!

 

Naj bo tudi  lepo pogrnjena 👇

Lepo pogrnjena miza in svetla jedilnica ustvari iz kosila prijeten doživljaj. Če jeste pri umetni luči, naj bo diskretna, vendar dovolj svetla, da lahko jasno vidite, kaj jeste. Sveče in sveže cvetje napravijo iz vsakega obeda nekaj posebnega. Nekaj idej za prijetno doživetje:

    

Vir: pinterest

 

Izdelava jedilnice je možna tudi po vašem vzorcu lesa.

V tem primeru v podjetju Murales potrebujejo le vzorec lesa ali barve in približajo se vaši želji. Jedilne mize so lahko izdelane iz masivnega lesa bukve, hrasta ali ameriškega oreha. Možna je obdelava luženja v različne odtenke lesa po Muralesovi kolekciji: palisander, češnja, wenge, črna, bela, oreh rustikal, beljena bukev, hrast beli, beljena bukev, beljeni hrast, grafit… Kuhinjska miza mora po velikosti in obliki nuditi dovolj prostora za udobno sedenje. Jedilna miza naj bo široka vsaj 90 cm, raje več, da je na njej dovolj prostora za pogrinjke in hrano. Kuhinjski stoli potrebujejo na vsaki strani vsaj 80 do 100 cm. Za več idej in izbiro jedilnice po vaši meri obiščite Muralesovo spletno mesto.

 

Majhna, a prijetna.

     

Vir: pinterest

Ne skrbite, če nimate dovolj prostora za veliko in prostorno jedilnico. Tudi majhna jedilnica je lahko privlačna. Za vas smo našli nekaj primerov, kako majhen prostor urediti in ga oblikovati v privlačno jedilnico. Izberite svojo najljubšo.

 

Med kuhinjo in dnevno sobo.

     

Vir: pinterest

Danes je jedilnica prostor, ki združuje in hkrati ločuje kuhinjo in dnevno sobo. Je družabni del odprtega bivalnega prostora. Sodobna jedilnica nima le tradicionalne funkcije, ko družina za mizo sede h kosilu ali kateremu drugemu obroku. V njej počnemo še veliko drugih stvari: otroci pišejo šolske naloge, sedimo s prijatelji in klepetamo, pripravljamo hrano,…V sodobni jedilnici je vse povezano z dnevno sobo na eni strani in s kuhinjo na drugi. Če je le mogoče, vse tri funkcionalno združimo v istem prostoru ali pa se vsaj navezujejo druga na drugo. Tako po funkcionalnosti kot tudi videzu.

 

Ko se udobje združi z lepoto…

Slovensko blagovno znamko Murales pozna širša strokovna in ostala javnost po kvalitetnem programu jedilniškega sedežnega pohištva, stolov, kotnih klopi in jedilniških vitrin najnovejšega modnega trenda.Elegantne mize, klasične in ekstravagantne, iz naravnega lesa ali v visokem sijaju. Na voljo več kot 110 modelov jedilniških stolov, v popolnem kontrastu z mizo. Model, ki ga boste izbrali, naredijo povsem po vaših želenih kombinacijah in dodelavah ali predelavah.

Izberite svoj model s 5 letno garancijo TUKAJ  👆

 

Kontaktirajte ponudnika: Murales d.d., Ljutomer, Kolodvorska ulica 3, 9240 LJUTOMER I 02 585 18 00 I www.murales.si

 

Vas zanimajo še druge praktične rešitve s področja gradnje in obnove doma? Na povezavi TUKAJ lahko prelistate revijo. Posebej za vas smo na kar 56 straneh zbrali ideje, nasvete in ponudbe za gradnjo, obnovo in dom.

 

Okrasni zbiralniki deževnice

Epoksidni tlaki vse večji trend! 👀

Letne kuhinje Sunday Melody

 

 

Avtor: Sanja Aplinc

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: