SUPER ideje …za najlepše urejeno okolico 😍

Poleg pisanih tkanin in šopka cvetja smo poiskali tudi nadvse praktičnih 7 idej, ki bodo okolici vašega doma pričarale svežino.

☝ TOP rešitve, ki so dostopne tudi pri nas.

 

1. Ne skrivajte več rezervoarja za hišo.

Hit letošnjega leta so okrasni zbiralniki deževnice! Tile so nas resnično očarali:

Naj vam bo zbiralnik deževnice v okras. Pri ponudniku Armex d.o.o. je na voljo več kot 60 izvedb, ki se razlikujejo po obliki, barvi in prostornini. Postavitev je enostavna. Izberite svojo obliko in barvo. Več o izjemni rešitvi, ki bo polepšala vašo okolico preverite TUKAJ.

 

2.  Lepe linije med kamenčki in travo.

 

Novost v Sloveniji! Končno lahko izberete vzdržljive PVC robnike, ki bodo lepo razmejili področje med tlakovci in travo ali okrasnimi prodniki in so ob enem odporni tudi na UV žarke! Cena je ugodna na voljo so že od 2,44€ za tekoči meter, dostavijo jih na dom. PVC robniki preprečujejo ožgano trato v poletnih mesecih. Poleg tega so prednosti enostavna, hitra in poceni vgradnja ter dolga življenjska doba; skoraj neopazen prehod med različnimi materiali z uporabo PVC robnikov daje lep vizualni izgled. Več na povezavi TUKAJ!

 

3. Nič več umazanije med in na tlakovcih!

Sodobni trendi pri urejanju okolice kažejo na kombinacijo različnih materialov in dodatkov. Za vas smo zbrali informacije, ki vam bodo olajšale delo in vzdrževanje. Tukaj so hidrofobirani betonski izdelki Oblak.  Za vzdrževanje  tlakovcev Oblak ni potrebna posebna nega s katero bi si tratili čas in povečevali stroške, saj so vsi betonski izdelki serijsko impregnirani že v sami masi betona v fazi proizvodnje po posebnem inovativnem postopku, kar znatno zmanjšuje prodiranje umazanih snovi, vode ali kemikalij v notranjost izdelkov, zato je vzdrževanje le teh nezahtevno. Preverite več in si oglejte kar nekaj idej za ureditev vaše okolice. TUKAJ!

 

 

4. Ideje za dvignjeno gredo

Postavite si lahko opečnato, leseno ali celo ALU dvignjeno gredo. Kaj pravite na tele čudovite ideje?

Na trgu je na voljo več rešitev za postavitev vaše dvignjene grede. Ja. ni nujno da je ravno lesena. ampak kakor koli. Vsak naj si izbere svojo. Moderne in lepe so ALU visoke grede.  Prav gotovo jih odlikuje izjemna trajnost. Na voljo so pri podjetju Alumero. Več o njih najdete TUKAJ!

Lesena visoka greda daje toplino in če je ob tem še impregnirana. bo prav gotovo dolgo služila svojemu namenu! impregnirane lesene grede lahko naročite pri podjetju Imont d.o.o.. Tukaj najdete kontakt in še nekaj nasvetov o tem »Kdaj je čas za postavitev visoke grede?”

Visoka greda iz gabionov. Tole pa bo verjetno bolj na novo. si želiš takšno? Dobavljive so tudi pri nas. Klikni TUKAJ!

 

4. Opora za kumare, ki očara!

Tudi tole je nekaj posebnega. Prejmete jo lahko kar po pošti na dom! Pa še dobro izgleda na vrtu. Če kumare sadimo ob opori, so veliko bolj zdrave, manj težav imate z obiranjem in celo pridelek je večji.  Več o izdelku in ponudbi rastlinjakov za dom najdete TUKAJ.

 

5. Osupljivi dizajni vrtnih pip GALA

Harmonija lepote, oblike, kakovosti. Ročno izdelane iz najboljših materialov, elegatnega in modernega videza, enostavne za montažo, življenjska doba je neomejena. To so GALA vrtne pipe:

So samo-stoječe, namestimo jih lahko kjerkoli na vrtu. Na voljo so različni modeli in materiali – od INOX-a do naravnega kamna (različni graniti, tonaliti, kamen iz krasa …). Je edina pipa, ki ima betonski pritrdilni podstavek, zasun s keramičnimi tesnili in talni priklop za vrtno cev. nas so navdušile. Tukaj si oglejte si še več modelov in pridobite kontakt ponudnika!

 

5. Kako izbrati pravi les za Vašo teraso?

Na tržišču je mnogo vrst lesa za lesene terase. Nam je bila všeč tale iz lesa Cumaru Champagne Selection. Pa vam?

Več o ustrezni izbiri lesa za teraso  smo govorili s strokovnjaki za lesen terase. Preverite več in si oglejte še nekaj njihovih izjemnih projektov. prispevek je na voljo TUKAJ!

 

6. Stilsko dovršeni smetarniki StyleOUT

Predstavljamo inovativno rešitev za lepo in urejeno okolico hiše. Smetarnike StyleOUT ali stilsko zasnovane omarice za zabojnike, s katerimi bo vaša okolica postala bolj urejena, posode za odpadke pa skrite.

Zasajena streha smetarnik še bolj poveže z okolico, lahko jo poljubno dekorirate ali zasadite, poskrbljeno pa je tudi za pravilno odvodnjavanje. In ker je na vrata mogoče montirati tudi ključavnico, lahko tako do vaših košev dostopate samo vi. Predlagam, da si ogledate video predstavitev in preverite zakaj smo nad izdelkom 100% navdušeni.

 

7. Izris in pomoč strokovnjakov

Ko se lotevamo obnove doma, zunanje ureditve ali notranje opreme je eno izmed osnovnih vodil pri izboru in postavitvi, kaj nam je všeč in kaj ne. Običajno iščemo ideje po internetu, revijah in katalogih. Tako si ustvarimo v mislih ”jasno sliko” kako bo naš prostor, okolica hiše, stanovanje ali hiša izgledala. Tukaj si oglejte izjemen projekt celostne ureditve:

Včasih je bolje, da vse skupaj prepustimo strokovnjakom. Običajno celotna vrednost 3D projekta predstavlja le 2% celotne investicije. Več o tem smo pripravili v prispevku TUKAJ.

 

Želimo vam prijetno urejanje vašega doma, okolice ali vaše sanjske terase!
Hvala za vaš čas in lep pozdrav iz uredništva spletnega mesta za gradnjo in obnovo! Še nekaj idej za ureditev okolice pa lahko najdete tudi tukaj:

Oljenje lesene terase, da ali ne?

Je prosojna kritina lahko tudi zaščita pred soncem?

Ecoraster Bloxx.

 

KLIK – Nazaj na vstopno stran

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar:

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja