Prva klimatska naprava, ki ne piha!

Samsung WIND FREE

WIND FREEPrva klimatska naprava, ki ne piha! Poglejte video in odgovorite, ali menite, da bodo vetrnice ostale obarvane temno modro, ko se lopute na klimi zaprejo in bo klima še vseeno delovala? Samsung Wind Free deluje tako, da hladen zrak piha skozi mahne luknjice, ki so razporejene čez celo klimo. Zagotovite si svojo! 😉 https://www.tratnjek.si/

Geplaatst door Tratnjek Klima Center op Maandag 2 juli 2018

Hladi hitreje, dlje in širše

Samsung klimatska naprava je od samega začetka izdelana za izjemno učinkovitost. Zaradi edinstvene trikotne oblike ima širšo vstopno odprtino, zato lahko črpa več zraka. Izboljšana širina in kot izstopne odprtine, dodatne lamele in večji ventilator prav tako zagotavljajo, da se zrak ohladi in izpusti v prostor hitreje, dlje in širše. Tako svežina hladnega zraka doseže prav vsak kotiček vaše sobe.

Najprej ohladi hitro, nato udobno

Samsung klimatska naprava začne zrak hitro hladiti z uporabo Fast Cool načina za hitro hlajenje, zato hitreje doseže želeno temperaturo. Nato samodejno izbere način delovanja Comfort Cool za ohranjanje izbrane temperature. Zato vas ne bo zeblo in ne bo vam treba ročno spreminjati nastavitev ali stalno vklapljati in izklapljati klimatske naprave.

Pametno delovanje. Prihrani energijo

Samsung klimatska naprava ima energijsko učinkovit digitalni inverter z EER 10.1. Želeno temperaturo lahko ohranja brez pogostega vklapljanja in izklapljanja, zato porabi manj energije. Digitalni inverter poskrbi za dolgotrajno udobje in hkrati porabi najmanj energije.

Prihranite energijo, ko ste sami

Single User način Samsung klimatske naprave uporablja manj kapacitete kompresorja, zato zmanjša porabo energije, a še vedno zagotavlja ohlajeno in udobno okolje. Uporabljate ga lahko, ko ste sami – tudi v najbolj vročih dneh – brez vznemirjanja zaradi računov za elektriko.

Stabilno in dolgotrajno delovanje

Samsung klimatska naprava zlahka deluje tudi v najzahtevnejših okoljih. Triple Protector Plus tehnologija za trojno zaščito brez dodatnega stabilizatorja napetosti preprečuje preobremenitev kompresorja in krmilnika zaradi prenapetosti in nihanja električnega toka. Ima tudi poseben sloj proti rjavenju, ki preprečuje rjavenje kondenzatorja in ohišja. Zaradi večjega kondenzatorja in optimiziranega toka hladilnega sredstva prenese tudi izjemno visoke temperature (do 58 °C).

Preprosta odstranitev in čiščenje

V nasprotju z običajnimi filtri, ki so pogosto težko dostopni, se Easy Filter Samsung klimatske naprave nahaja na zunanji zgornji strani. Zato ga je enostavno izvleči, očistiti in ponovno vstaviti – brez odpiranja pokrova in močnega vlečenja. Zaradi protibakterijskega premaza filtrira prah, nevarne nečistoče v zraku in alergene.

Prispevek podjetja TRATNJEK d.o.o.

TRATNJEK d.o.o.
Noršinska ulica 28
9000 Murska Sobota
SLOVENIJA

E: prodaja@tratnjek.si
M: +386 (0)51 450 320
T: +386 (0)2 53 00 611
F: +386 (0)2 53 00 612
www.tratnjek.si

 

 

 

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: