četrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaNotranja, vhodna in garažna vrata PORTA DOORS

Notranja, vhodna in garažna vrata PORTA DOORS

Ko se odločamo za gradnjo ali prenovo doma, moramo biti še posebej pozorni pri izbiri notranjih vrat. Ustrezno izbrana notranja vrata polepšajo prostor, mu določijo edinstven slog in ga naredijo prijetnega za bivanje.

Notranja vrata so zagotovo eden izmed bolj pomembnih kosov pohištva. Zavedati se moramo, da gre pri vratih za dolgoletno naložbo, kjer sta kakovost izdelave in montaže še kako pomembna dejavnika, saj jih menjamo le redko. Hkrati pa je to tudi element, ki pomembno prispeva k estetskemu stilu našega doma.

Linija belih Premium notranjih vrat

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, a klasična bela barva vrat ostaja v trendu. Tudi Porta Doors se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat: nova lakirana površina in novi modeli.  Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami.  Podboji so v novi Premium dekor foliji. Bela notranja  vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo vedno novi modeli. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo  s pohištvom ali talnimi  oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila: satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat s tem materialom je vse večji.

Kakšna garažna vrata izbrati?

Podjetje Sezamy predstavlja novost na slovenskem tržišču: Wisniowski program za dom Klasična dvižna garažna vrata, sekcijska garažna vrata in rolo vrata – ročna ali avtomatska izvedba. Različni modeli, barve in površine garažnih vrat vam omogočajo, da lahko izberete vrata, ki vam ustrezajo. Tu so še vrata za osebni prehod – v enakih vzorcih in barvah kot garažna vrata. Za razliko od drugih proizvajalcev pa vam Wisniowski lahko ponudi tudi kovinska dvokrilna garažna vrata – izolirana ali neizolirana.

Eleganca, moderen dizajn in odlična kakovost

S svojimi izkušnjami in znanjem v podjetju Sezamy d.o.o. kupcem z veseljem pomagajo pri izbiri vhodnih, notranjih ali garažnih vrat. Imajo tudi svojo montažno ekipo, ki delo opravi hitro in profesionalno.

Zastopajo podjetje Wisniowski, ki proizvaja garažna in industrijska sekcijska in rolo vrata ter dvoriščna vrata in ograje. Kvaliteta, izbor barv in modelov je tisto, kar postavlja vsa vrata Wisniowski v sam evropski vrh.

So tudi generalni uvoznik Porta Doors, največjega evropskega proizvajalca notranjih, vhodnih notranjih in zunanjih vhodnih vrat. V njegovem proizvodnem programu je še serija tehničnih vrat.

Sezamy d.o.o., Slance 20, 3221 Teharje
Razstavni salon: Celje, Mariborska 54

T: 03 490 36 20; SEZAMY@SIOL.NET; www.sezamy.si


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Aktivacija vseh možnih prijateljev za tovorjenje veliko pretežkega produkta v šesto nadstropje do vašega stanovanja ali pisarne … Tako nekako večina ljudi ukrepa, ko...
Alpod talne obloge