petek, 2 decembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaNova generacija toplotnih črpalk podjetja Termo Shop

Nova generacija toplotnih črpalk podjetja Termo Shop

Za toplo prihodnost

Nizki stroški ogrevanja, visoko udobje, energetska neodvisnost … To je samo nekaj prednosti, ki jih pridobite, ko se odločite za ogrevanje doma s toplotno črpalko. Vse ostale pa vam bodo v podjetju Termo Shop d.o.o. predstavili na sejmu MOS, ki se ga bodo udeležili tudi v letošnjem letu.

Podjetje Termo Shop d.o.o. se je na zemljevid podjetij, ki se ukvarjajo z energetsko učinkovitostjo, trajnostnimi rešitvami, obnovljivimi viri energije in ogrevanjem prihodnosti – toplotnimi črpalkami, vpisalo pred 26. leti. S tem je postalo tudi eno prvih podjetij na slovenskem trgu, ki je pokrivalo ta segment. Iz majhnega Velenja in dvema zaposlenima so se kmalu preselili v Šempeter, kjer danes zaposlujejo več kot 30 ljudi, njihove produkte pa najdemo po vsem svetu.

Podjetje kot pomemben del Savinjske regije podpira slovensko, lokalno in dobre ideje, zaradi česar se bo sejma MOS, ki velja za največjo poslovno-sejemsko prireditev v regiji, udeležilo tudi letošnjo jesen. Sejem vsako leto obišče več kot 100.000 obiskovalcev, na njem pa se predstavi preko 900 razstavljalcev. V podjetju Termo Shop d.o.o., bodo na razstavnem prostoru, ki se bo nahajal v dvorani L, obiskovalcem predstavili novosti, ki pripomorejo k sooblikovanju trendov ter ohranjanju okolja za naslednje generacije. Obiskovalci bodo tako imeli priložnost ekskluzivno spoznati popolnoma novo generacijo toplotnih črpalk, ki je rezultat večletnega skupinskega in interaktivnega dela. Nova generacija namreč ne temelji samo na formalnih spremembah, ampak posega v celovite rešitve, s katerimi bodo v podjetju povečali njihovo učinkovitost, posledično pa znižali stroške ogrevanja. Podjetje Termo Shop d.o.o. tako vnovič dokazuje, da je odločitev za alternativno obliko ogrevanja edina pravilna. Na razstavnem prostoru bodo na ogled TermoPlus toplotna črpalka tipa zrak/voda z notranjo enoto Hydrobox in Hydrotank ter sanitarna toplotna črpalka PRO.

Brezplačno ogrevanje za vse

Si lahko predstavljate, da vam ne bi bilo treba več plačevati položnic za ogrevanje, saj bi lahko električno energijo za vse svoje potrebe proizvedli kar na strehi svoje hiše? Morda se sliši nemogoče, vendar lahko s kombinacijo toplotne črpalke in sončne elektrarne dosežete prav to -> popolno energetsko neodvisnost. In tudi to je eden razlogov, zakaj morate obiskati razstavni prostor podjetja Termo Shop d.o.o. Njihovi strokovnjaki vam bodo predstavili posebno paketno ponudbo in možnosti subvencioniranega financiranja ter pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada.

O TERMO SHOP D.O.O.
Termo Shop, d.o.o., je vodilno slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo, specializirano za razvoj, proizvodnjo, prodajo in montažo energijsko varčnih toplotnih črpalk visoke kakovosti in ostalih rešitev: klimatskih naprav, talnega gretja in prezračevanja z rekuperacijo, ki z uporabo obnovljivih virov uporabnikom prinašajo boljšo kakovost bivanja, večje prihranke pri stroških ogrevanja in manjše obremenitve za okolje.

www.termoshop.si
info@termoshop.si 

T: 080 88 33

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

Prejšnji članekKatalog izdelkov Prity
Naslednji članekPredstavitev peči ADURO

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO

Predstavljamo vam izjemno funkcionalna in inovativno zasnovana pomivalna korita BLANCO z dodatki, ki preprosto navdušijo. Izbirate lahko med različnimi sodobno zasnovanimi oblikami, barvami in materiali. Še posebej pa izstopajo ta, izdelana iz trpežnega silgranita, umetnega kamna, ki daje izjemen izgled in se odlično prilega tako v povsem sodobno, kot tudi v tradicionalno zasnovano kuhinjo.

VIDEO VSEBINE

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...