Nova ograja. In kakšno naj izberem?

Ustrezna izbira ograjnega sistema je v prvi vrsti odvisna predvsem od tega, kakšno ograjo potrebujemo in čemu naj ograja služi. Je to večja mera zasebnosti na eni strani hiše in protihrupna zaščita na drugi strani, večja varnost pred vsiljivci ali želja po ograditvi za varno igro otrok, prosto gibanje hišnih ljubljenčkov… Več o ustrezni izbiri ograjnega sistema so nam svetovali strokovnjaki iz podjetja Ograje Kočevar, vam pa pred nadaljnjim branjem priporočamo ogled videa, ki vam bo odgovoril na ključno vprašanje: Kakšen tip ograje izbrati in kako naj kombiniramo ograjni sistem, glede na naše potrebe.

Video prispevek:

 

Ob obisku na podjetju Ograje Kočevar, v Preboldu, smo bili nad dovršenostjo oblik ograjnih sistemov, ter dodelanim naborom tipov ograj, glede na potrebe sodobnega kupca, preprosto navdušeni. Matjaž Ahac, vodja prodaje in trženja nam je zaupal, da danes sodobni kupci ograj od ograjnega sistema poleg trajne rešitve brez vzdrževanja pričakujejo predvsem varnost in lep videz. Pomembni sta še enostavnost montaže in vzdrževanja ter cenovna dostopnost. Vedno pogostejše pa so želje po zasebnosti, ter protihrupni in vizualni zaščiti. Ljudje si v okviru lastne nepremičnine želimo predvsem zasebnosti.   Kombinacija različnih tipov ograj vse pogostejša praksa.

 

“Investitorjem v zasebne bivalne objekte danes pri izbiri ograje svetujemo, da ograja sledi namenu določenega dela prostora. Vse manj je prakse, da celotno linijo ograjnega sistema sestavlja le en tip ograje. Sploh v strnjenih naseljih ima “vsak vogal hiše” svoje posebnosti, ki jih želimo izkoristiti ali prilagoditi svojemu  stilu bivanja. V ospredju je varnost, sledita vizualna prepreka in zaščita pred hrupom. Vse skupaj zaokroženo v celovito podobo dopolnjuje in poudarja funkcionalnost in lep videz nepremičnine,” so nam zaupali.

 

👉 Trajna, zanesljiva in cenovno zelo privlačna rešitev je panelna ograja.

Danes se sodobni kupci najpogosteje odločajo za namestitev panelne žične ograje. Ograjni sistem, ki vključuje mrežne panele, je odlična rešitev za postavitev na predelih, kjer želimo zagotoviti varnost in ob enem ne želimo popolnoma zapreti bivalnega prostora, zelo lepo se podajo h kamniti ograji in nudijo opcijo namestitve zastirnih trakov, ki jih vpletemo v mrežni panel tam, kjer si želimo več zasebnosti in intime. Ograjni sistem je zasnovan modularno, kar pomeni tudi, da ob morebitni poškodbi zamenjamo zgolj poškodovan element.

V ponudbi panelnih žičnih ograj bi posebej izpostavili sodobno oblikovano, panelno žično ograjo tip 2D (na fotografiji), ki jo odlikuje visoka stopnja trdnosti in lepota enostavnih linij, ki se poda tudi k povsem modernim hišam.

 

☝ Veliko mero zasebnosti nudijo lamelne ograje in ograje s perforirano pločevino.

Njihova vloga je izpolnjevanje celotnega spektra vlog ograjnih sistemov.  Varujejo, zagotavljajo vizualno prepreko, delujejo protihrupno in so v estetskem smislu raznolike ter dovršene. Očarale so nas tudi ograje atraktivnega dizajna, ograje iz varjenih profilov, ki navdušujejo z uporabnostjo in estetiko. Več o ograjnih sistemih iz programa Premium lahko preverite TUKAJ.

Foto: Ograja iz perforirane pločevine iz programa Premium.

 

Korak naprej! Pri Kočevarjevih vam ograjo izdelajo celo povsem po vaši zasnovi in ideji 😍 .

Ograja lahko združuje najboljše od že videnega in iznajdenega. Lahko pa je kreacija novega, kombinacija najboljšega v ograjnih sistemih, vse od zasnove do izvedbe. Kreirate lahko povsem lastne vzorce in motive in tako zasnujete in postavite vašo unikatno ograjo. Več o tem izveste TUKAJ. 

 

☝ Postavijo več kot 150 km postavljenih ograjnih sistemov letno!

V podjetju Ograje Kočevar že več kot 15 let izdelujejo ograje in ograjna vrata vrhunske kakovosti in designa. Zagotavljajo celovito storitev, od načrtovanja do izvedbe in montaže. Letno izdelajo preko 5000 ograjnih sistemov in montiramo preko 150 kilometrov ograj. In kaj svetujete kupcem ograj, na kaj je dobro biti pozoren?

»Pri izbiri ograje kupcem svetujemo, naj bodo pozorni na poreklo ograjnega sistema, ugled ponudnika, njegovo usposobljenost in izkušnje za izdelavo ter montažo. Pri ograjnih sistemih so izjemnega pomena kakovost izdelave in kakovost zaščite proti rjavenju. Pri vratih je potrebno posebno pozornost usmeriti v kakovost in zanesljivost delovanja tečajev, ključavnic, samozapiral in motornih pogonov. V primeru, ko je potrebna zamenjava določenega segmenta ograjnega sistema smo slovenski ponudnik in proizvajalec, specialist za ograje vedno na voljo,« nam je zaupal Matjaž Ahac.

 

Naj bo vaš dom prostor za vaš svet, vaš ponos, vaša varnost in intima.

 

👀 Prenesite si najnovejši katalog ograjnih sistemov in vsekakor kliknite še TUKAJ in si oglejte celoten program očarljivih ograj podjetja Ograje Kočevar.

 

Kontaktirajte ponudnika: Ograje Kočevar d.o.o., Tovarniška 11c, 3312 Prebold, Slovenija.  Za vsa dodatna vprašanja so vam na voljo preko elektronske pošte info@ograje.com in na brezplačni telefonski številki: 080 23 02. Obiščite www.ograje.com

 

 

Gradite, urejate ali obnavljate Vaš dom? 

👀 Prelistajte revijo na povezavi TUKAJ 

POZOR! Za vas smo na 48 straneh zbrali še več trenutno najbolj aktualnih rešitev za varčno, enostavno in sodobno obnovo vašega doma. Dobro si jih je ogledati 😉

 

Uredništvo priporoča tudi tole:

😍 Generalna obnova kamnite površine. Vrhunsko!

TOP 5 vrtnih kreacij, ki so nas navdušile!

Vrtne pipe Gala.

6 SODOBNIH rešitev za ogrevanje vašega doma

 

Avtor: Lucija Črešnik, spletna urednica

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: