─Źetrtek, 30 junija, 2022
DomaGradnjaViskoko kakovostna hidroizolacijska membrana za trajno tesnjenje ­čĹî

Viskoko kakovostna hidroizolacijska membrana za trajno tesnjenje ­čĹî

Ogled video prispevka: “Sistem monta┼że”

Visoko kakovostna, po meri krojena, hidroizolacijska membrana.

Pri vsaki stavbi je tesnjenje strehe zelo pomemben dejavnik. Tesnjenje je u─Źinkovito ┼íele takrat, ko voda nikjer ne prodre, tudi na trajni rok. V zadnjih 30 letih so se za hidroizolacijo ravnih streh v ve─Źini uporabljali bitumenski trakovi, katerih slabost je, da z leti, na spojenih delih pri─Źnejo pu┼í─Źati. Ravna streha je iz tehni─Źnega vidika zahtevna. Vsaka napaka pri izvedbi ravne strehe potegne za sabo bistveno vi┼íje stro┼íke sanacije, kot pri po┼íevni strehi. V nadaljevanju vam predstavljamo visokokakovostno hidroizolacijsko membrano PRELASTI, ki se polaga v enem kosu in zagotavlja trajno tesnjenje.

Izdelana v enem kosu!

Se ne spaja (vari, kot bitumenski trakovi). Izdelana je po meri in se polaga v enem kosu, s ─Źimer se izognemo mo┼żnemu pu┼í─Źanju na spojih, kar ob kvalitetni izvedbi zagotavlja trajno┬á vodotesnost in dolgo ┼żivljenjsko dobo.

Uporabnost EPDM membrane

Uporabnost hidroizolacijske membrane Prelasti je zelo ┼íiroka. Primerna je tako za sanacije, kot za novogradnje in je izjemno u─Źinkovita re┼íitev za hidroizolacijo ravnih streh, nadstre┼íkov, gara┼ż, teras in balkonov.

Tudi za bazene, ribnike, …

Uporablja se tudi za izdelavo, bazenov, ribnikov, vodotesnih odlagali┼í─Ź in za druge namene. Membrana PRELASTI je odporna na ozon in UV ┼żarke, je temperaturno obstojna, v primeru ozelenitve tudi odporna na prodiranje korenin. Je izjemno lahka in prakti─Źno neuni─Źljiva!

Odli─Źna tudi za hidroizolacije lahkih konstrukcij!

Njena te┼ża zna┼ía le 1,5 kg/m2, zato je odli─Źna izbira tudi za za┼í─Źito objektov z la┼żjo konstrukcijo (nadstre┼íki, vrtne hi┼íke,ÔÇŽ). Odlikuje jo tudi izjemna razteznost (do 400%). Pri─Źakovana ┼żivljenjska doba membrane je lahko tudi preko 50 let. Okolju prijazna PRELASTI kritina z vulkaniziranimi stiki zagotavlja trajno┬á tesnjenje.

Prispevek:

Grama  G. T.  d.o.o.

Miklavška cesta 70,

Ho─Źe

E-naslov: info@grama.si

T: 02 33 004 83

 


Sve┼ża izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Iz┼íla je nova ┼ítevilka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naro─Źite si svoj tiskan priro─Źnik trendov za gradnjo in obnovo va┼íega doma. ─îaka vas preko 70 atraktivnih re┼íitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam po┼íljemo revijo v trajno hrambo?

SVE┼ŻA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

Obo┼żevalciV┼íe─Źkaj
SledilciSledite
Naro─ŹnikovNaro─Źite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Mo┼żnosti uporabe transportnega vozi─Źka

Aktivacija vseh mo┼żnih prijateljev za tovorjenje veliko prete┼żkega produkta v ┼íesto nadstropje do va┼íega stanovanja ali pisarne ÔÇŽ Tako nekako ve─Źina ljudi ukrepa, ko...

Ena najvar─Źnej┼íih toplotnih ─Źrpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih ─Źrpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmo┼żne so delovati vse do -25┬░C in...

Vrhunska okna, vrata, sen─Źila do┼żivela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...
Alpod talne obloge