Ustrezna izbira tende za vaš dom.

Poletje je tako rekoč tu, zato si letošnje leto morda omislite nekaj, kar bo vaš dom zavarovalo pred sončno pripeko in nezaželenimi pogledi, na vaši terasi pa ustvarilo prijetno senco. Vse to zmorejo tende, ki so zložljive in varujejo pred sončnimi žarki, vročino ter dežjem. Primerne so tako za vaš dom, trgovinske in gostinske lokale.

V podjetju Tende Sjena nudijo več vrst tend, ki jih proizvedejo sami, prav tako zmontirajo.

Konzolne tende
Konzolne tende so ene najbolj priljubljenih tend, njihov spekter uporabe je zelo širok – doma, v gostinstvu, pri avtomobilih, čolnih … Nosilna konstrukcija je narejena iz aluminija in pobarvana na belo barvo. Posebnosti te tende so majhna teža, visoka trdnost, platno pa je obdelano zato je popolnoma nepremočljivo. Njeno upravljanje je ročno, po želji pa z daljinskim upravljalnikom ali samodejno s pomočjo senzorjev na sonce in veter.

Tende Pergola
Imajo lahko leseno ali aluminijasto konstrukcijo, vgradi pa se lahko na obstoječo trdno stoječo konstrukcijo. Takšna tenda je odporna na ekstremne vremenske razmere, kot je pihanje vetra do 100 km/h, zato je lahko odprta tudi v vetru ali dežju. Prednost je nepremočljivo platno, mogoča pa je tudi vgradnja žlebov in električno upravljanje.

Samostoječe tende
Ta model se najpogosteje uporablja pri pokrivanju večjih teras – največkrat ga bomo srečali v hotelirstvu in gostinstvu. Namenjen je zaščiti površin na prostem, mogoče pa jih je postaviti tudi na lokacijah, kjer klasična gradnja ni dovoljena. Sestavljen je iz jeklene nosilne konstrukcije, lakiran z belo barvo. Na videz lahkotno ostrešje skriva čvrstost, tkanina pa je napeta v vsakem položaju.

Balkonske tende
Gre za preprosto in relativno poceni rešitev za zaščito pred soncem, najpogosteje se uporablja na balkonih, v restavracijah, gledališčih in podobno. Predvsem tam, kjer ni potreben izteg le teh, saj so montirane v strop ali zid.

Tende Atika
So primerne za zaprtje terase ali balkona, zato omogočajo uporabo teh prostorov tudi v zimskem času.

Nudimo prodajo in montažo. Izbira je široka, prav gotovo boste našli ustrezno rešitev.


Vsebino prispeval:

Tende Sjena d.o.o.
Puškarićeva ulica 110 c
10250 Lučko, Hrvaška 

T: +385 1 35 35 121

www.tende.hr

Avtor: uredništvo

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: