sreda, 29 novembra, 2023
DomaGradnjaNova generacija PVC OKEN

Nova generacija PVC OKEN [tudi z vgrajenim prezračevalnim sistemom]

Predstavljamo vam edinstvena PVC okna vrhunske kakovosti, sodobnega videza in zelo dobro toplotno ter zvočno izolirana.

Okna iz PVC profilov GEALAN so najsodobnejša PVC okna na trgu, izjemen je tudi izbor barv in imitacij lesa 

Na voljo so v številnih barvnih kombinacijah. PVC okna so izdelana iz kvalitetnih profilov nemškega proizvajalca GEALAN, za katera ima priznan slovenski proizvajalec, podjetje STOPAR DESIGN pridobljene ustrezne certifikate kakovosti za okna po razredu C (vgradnja do 100m oz. do cca 20. nadstropja), ki jih izdaja inštitut za gradbeništvo iz Rosenheima. PVC okna iz kakovostnih GEALAN profilov  iz Nemčije, tako zagotavljajo izjemno bivalno udobje. Še več! Pri Gealanu so razvili inovativen prezračevalni sistem, ki se vgradi v okna in nudi vse kar potrebujete za sodobno prezračevanje vašega doma. Z gotovostjo lahko rečemo, da so PVC okna GEALAN okna prihodnosti. Več 👇

Prefinjene geometrije profilov so izdelane do najmanjših podrobnosti in ustrezajo vsem tehničnim zahtevam: naj gre za zaščito pred toploto, hrupom in vlomom, na voljo so celo z vgrajenim sistemom za prezračevanje, so nam zaupali v slovenskem podjetju STOPAR DESIGN, kjer proizvajajo in montirajo PVC stavbno pohištvo po licenci nemškega proizvajalca profilov GEALAN.

Razmišljate o nakupu ali menjavi oken? Imate vprašanja?

Pokličite na številko 03 780 55 80, obiščite spletno stran STOPAR DESIGN, ali pišite na e-naslov okna@stopar.org.

[NOVOST] PVC okna podjetja STOPAR DESIGN so na voljo celo s sistemom za prezračevanje 👌

Prezračevanje prostorov je izrednega pomena. S prezračevanjem prostorov zagotavljamo ugodnejšo bivalno klimo, ki tudi vpliva na zdravje in boljše počutje. Posebej sedaj, v času novega koronavirusa SARS-CoV-2, je to še toliko bolj pomembno. Predstavljamo GEALAN-CAIRE Inovativni prezračevalni sistem. Pasivni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® FLEX je preprost, a učinkovit, zanesljiv in ugoden. Zagotavlja neprekinjeno osnovno prezračevanje v prostoru, preprečuje nastanek plesni in delujejo neodvisno. Nameščeni so v okenske okvirje, so kompaktni in neopazni. Sistem je preprost za namestitev in se skoraj nevidno prilega različnim okenskim sistemom.

Na voljo je tudi različica GEALAN-CAIRE® smart z učinkovito rekuperacijo toplote. Oba sistema sta primerna za novogradnje in obstoječe objekte.

Zrak je življenje. Zakaj je prezračevanje tako pomembno?

Zdravje je na prvem mestu

Čist zrak v vašem domu ni le dejavnik dobrega počutja, ampak tudi osnova zdravega življenja. Glede na vse gostejšo poseljenost, pomanjkanje prostora med stavbami in njihova različna uporaba, klasično prezračevanje z odpiranjem oken enostavno ni več dovolj. Rešitev so prezračevalni sistemi GEALAN-CAIRE®. V vaše prostore podnevi in ponoči dovajajo svež zrak brez potrebe po odpiranju oken. Glavobol zaradi preveč CO2 je stvar preteklosti.

Nadzorovana zaščita pred vlago

Štiričlanska družina na dan s svojo prisotnostjo (tuširanje, kuhanje in sušenje peril) proizvede do 10 litrov vodne pare. Da bi tako dosegli prijetno vlažnost v prostoru- nekje od 40 do 50%, je treba vlago čim prej odstraniti iz prostora. Nadzorovan prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® odstrani odvečno vlago iz prostora. Na ta način se prepreči nastanek bakterij, plesni in pršic. Hkrati preprečite morebitno nastalo škodo na vašem premoženju, ki jo povzroča vlaga – objekt ostane suh in ohranja svojo vrednost.

Učinkovita zaščita pred cvetnim prahom

Aktivni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® deluje z učinkovitimi filtri, ki ustrezajo najnovejšim standardom. Iz njih filtrirajo različne problematične delce iz zraka: droben prah, cvetni prah in druge alergene, ki so v zraku. Ljudje, ki trpijo zaradi alergij, zaznajo občutno izboljšanje. Končno lahko globoko vdihnete čist zrak.

Aktivni prezračevalni sistem GEALAN-CAIRE® [možna je tudi naknadna vgradnja v večino okenskih profilov]

Klasično prezračevanje prostora z odpiranjem oken po današnjih merilih ni več dovolj. GEALAN vas razbremeni skrbi glede prezračevanja in kakovosti zraka v prostoru. GEALAN-CAIRE® skrbi za prezračevanje prostora tako, da v prostoru ustvari zdravo in prijetno klimo, ne da bi o tem morali razmišljati. Glede na to, ali gre za majhen ali velik prostor, novogradnjo ali obstoječe objekte, GEALAN-CAIRE® ponuja decentraliziran sistem s posameznimi rešitvami – gre za dobro zasnovan, zmogljiv in energetsko učinkovit prezračevalni sistem. Izbirate lahko med dvema opcijama sistema za prezračevanje. Pasivni prezračevalni sistemi, kot je GEALAN-CAIRE® flex, temelji na izenačevanju tlaka med zunanjim in notranjim zrakom. V primeru padca tlaka ventilatorji v okenskem okvirju omogočajo enakomeren pretok zraka navzven ali navznoter. Ob močnih sunkih vetra se zračne lopute zaprejo, da preprečijo prepih v prostorih. Pasivni prezračevalni sistemi so preprosti, a učinkoviti, zanesljivi in ugodni. Zagotavljajo neprekinjeno osnovno prezračevanje v prostoru, preprečujejo nastanek plesni in delujejo neodvisno. Nameščeni so v okenske okvirje, so kompaktni in neopazni. Aktivni prezračevalni sistemi, kot sta GEALAN-CAIRE® smart in GEALAN-CAIRE® MIKrovent pa, s pomočjo vgrajenih ventilatorjev, ustvarjajo aktiven pretok. Ko notranje klimatske vrednosti (temperatura in vlaga), ki jih izmerijo senzorji, odstopajo od idealnih vrednosti, začnejo aktivni sistemi samodejno izmenjavati zrak – slabega ven, svežega pa noter. Aktivno prezračevanje lahko izmenjuje velike količine zraka in je prava izbira za velike prostore in celotna stanovanja, ki jih želite energetsko učinkovito prezračevati. Vgradnja je možna že ob nakupu oken ali naknadno v obstoječ okenski profil. Naknadna vgradnja je možna v večino vrst okenskih profilov in to brez posebnih in zahtevnih posegov.

Razmišljate o nakupu prezračevalnega sistema oziroma ste pred odločitvijo kakšna okna izbrati za vaš dom? Imate vprašanja?

Pokličite na številko 03 780 55 80, obiščite spletno stran, ali pišite na e-naslov okna@stopar.org

Več o ponudbi in posameznih rešitvah, ki so na voljo si lahko ogledate spodnjih povezavah:
Pasivno prezračevanje GEALAN-CAIRE® FLEX
Aktivno in pametno prezračevanje GEALAN-CAIRE® SMART

Kontaktirajte ponudnika: STOPAR DESIGN d.o.o. Železarska cesta 8, 3220 Štore

03 780 55 80  I  info@stopar.org  I  www.stopar.org


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA