Nova generacija PVC OKEN [tudi z vgrajenim prezra─Źevalnim sistemom] ­čĹî

Predstavljamo vam edinstvena PVC okna ┬ávrhunske kakovosti, sodobnega videza in zelo dobro toplotno ter zvo─Źno izolirana. Na voljo so v ┼ítevilnih barvnih kombinacijah. PVC okna so izdelana iz kvalitetnih profilov nem┼íkega proizvajalca GEALAN, za katera ima priznan slovenski proizvajalec, podjetje STOPAR DESIGN pridobljene ustrezne certifikate kakovosti za okna po razredu C (vgradnja do 100m oz. do cca 20. nadstropja), ki jih izdaja in┼ítitut za gradbeni┼ítvo iz Rosenheima. PVC okna iz kakovostnih GEALAN profilov┬á iz Nem─Źije, tako zagotavljajo izjemno bivalno udobje.┬á┼áe ve─Ź! Pri Gealanu so razvili inovativen prezra─Źevalni sistem, ki se vgradi v okna in nudi vse kar potrebujete za sodobno prezra─Źevanje va┼íega doma. Z gotovostjo lahko re─Źemo, da so PVC okna GEALAN okna prihodnosti. Ve─Ź ­čĹç

 

 

Okna iz PVC profilov GEALAN so najsodobnej┼ía PVC okna na trgu, izjemen je tudi izbor barv in imitacij lesa ­čśŹ

Prefinjene geometrije profilov so izdelane do najmanj┼íih podrobnosti in ustrezajo vsem tehni─Źnim zahtevam: naj gre za za┼í─Źito pred toploto, hrupom in vlomom, na voljo so celo z vgrajenim sistemom za prezra─Źevanje, so nam zaupali v slovenskem podjetju STOPAR DESIGN, kjer proizvajajo in montirajo PVC stavbno pohi┼ítvo po licenci nem┼íkega proizvajalca profilov GEALAN.

Razmi┼íljate o nakupu ali menjavi oken? Imate vpra┼íanja? Ne pozabite na jesensko akcijo in izkoristite do 23% jesenskega popusta!┬áPokli─Źite na ┼ítevilko 03 780 55 80, obi┼í─Źite spletno stran STOPAR DESIGN, ali pi┼íite na e-naslov okna@stopar.org.

 

 

[NOVOST] PVC okna podjetja STOPAR DESIGN so na voljo celo s sistemom za prezra─Źevanje ­čĹî

Prezra─Źevanje prostorov je izrednega pomena. S prezra─Źevanjem prostorov zagotavljamo ugodnej┼ío bivalno klimo, ki tudi vpliva na zdravje in bolj┼íe po─Źutje. Posebej sedaj, v ─Źasu novega koronavirusa SARS-CoV-2, je to ┼íe toliko bolj pomembno. Predstavljamo GEALAN-CAIRE Inovativni prezra─Źevalni sistem.┬áPasivni prezra─Źevalni sistem┬áGEALAN-CAIRE┬« FLEX je preprost, a u─Źinkovit, zanesljiv in ugoden. Zagotavlja neprekinjeno osnovno prezra─Źevanje v prostoru, prepre─Źuje nastanek plesni in delujejo neodvisno. Name┼í─Źeni so v okenske okvirje, so kompaktni in neopazni. Sistem┬áje preprost za namestitev in se skoraj nevidno prilega razli─Źnim okenskim sistemom. Na voljo je tudi razli─Źica GEALAN-CAIRE┬« smart┬áz u─Źinkovito rekuperacijo toplote. Oba sistema sta primerna za novogradnje in obstoje─Źe objekte.

 

 

Zrak je ┼żivljenje. Zakaj je prezra─Źevanje tako pomembno?

Zdravje je na prvem mestu
─îist zrak v va┼íem domu ni le dejavnik dobrega po─Źutja, ampak tudi osnova zdravega ┼żivljenja. Glede na vse gostej┼ío poseljenost, pomanjkanje prostora med stavbami in njihova razli─Źna uporaba, klasi─Źno prezra─Źevanje z odpiranjem oken enostavno ni ve─Ź dovolj. Re┼íitev so prezra─Źevalni sistemi GEALAN-CAIRE┬«. V va┼íe prostore podnevi in pono─Źi dovajajo sve┼ż zrak brez potrebe po odpiranju oken. Glavobol zaradi preve─Ź CO2 je stvar preteklosti.

Nadzorovana za┼í─Źita pred vlago
┼átiri─Źlanska dru┼żina na dan s svojo prisotnostjo (tu┼íiranje, kuhanje in su┼íenje peril) proizvede do 10 litrov vodne pare. Da bi tako dosegli prijetno vla┼żnost v prostoru- nekje od 40 do 50%, je treba vlago ─Źim prej odstraniti iz prostora. Nadzorovan prezra─Źevalni sistem GEALAN-CAIRE┬« odstrani odve─Źno vlago iz prostora. Na ta na─Źin se prepre─Źi nastanek bakterij, plesni in pr┼íic. Hkrati prepre─Źite morebitno nastalo ┼íkodo na va┼íem premo┼żenju, ki jo povzro─Źa vlaga – objekt ostane suh in ohranja svojo vrednost.

U─Źinkovita za┼í─Źita pred cvetnim prahom
Aktivni prezra─Źevalni sistem GEALAN-CAIRE┬« deluje z u─Źinkovitimi filtri, ki ustrezajo najnovej┼íim standardom. Iz njih filtrirajo razli─Źne problemati─Źne delce iz zraka: droben prah, cvetni prah in druge alergene, ki so v zraku. Ljudje, ki trpijo zaradi alergij, zaznajo ob─Źutno izbolj┼íanje. Kon─Źno lahko globoko vdihnete ─Źist zrak.

 

 

Aktivni prezra─Źevalni sistem GEALAN-CAIRE┬«┬á[mo┼żna je tudi naknadna vgradnja v ve─Źino okenskih profilov]

Klasi─Źno prezra─Źevanje prostora z odpiranjem oken po dana┼ínjih merilih ni ve─Ź dovolj. GEALAN vas razbremeni skrbi glede prezra─Źevanja in kakovosti zraka v prostoru. GEALAN-CAIRE┬« skrbi za prezra─Źevanje prostora tako, da v prostoru ustvari zdravo in prijetno klimo, ne da bi o tem morali razmi┼íljati. Glede na to, ali gre za majhen ali velik prostor, novogradnjo ali obstoje─Źe objekte, GEALAN-CAIRE┬« ponuja decentraliziran sistem s posameznimi re┼íitvami ÔÇô gre za dobro zasnovan, zmogljiv in energetsko u─Źinkovit prezra─Źevalni sistem. Izbirate lahko med dvema opcijama sistema za prezra─Źevanje. Pasivni prezra─Źevalni sistemi, kot je GEALAN-CAIRE┬« flex, temelji na izena─Źevanju tlaka med zunanjim in notranjim zrakom. V primeru padca tlaka ventilatorji v okenskem okvirju omogo─Źajo enakomeren pretok zraka navzven ali navznoter. Ob mo─Źnih sunkih vetra se zra─Źne lopute zaprejo, da prepre─Źijo prepih v prostorih. Pasivni prezra─Źevalni sistemi so preprosti, a u─Źinkoviti, zanesljivi in ugodni. Zagotavljajo neprekinjeno osnovno prezra─Źevanje v prostoru, prepre─Źujejo nastanek plesni in delujejo neodvisno. Name┼í─Źeni so v okenske okvirje, so kompaktni in neopazni.┬áAktivni prezra─Źevalni sistemi, kot sta GEALAN-CAIRE┬« smart in GEALAN-CAIRE┬« MIKrovent pa, s pomo─Źjo vgrajenih ventilatorjev, ustvarjajo aktiven pretok. Ko notranje klimatske vrednosti (temperatura in vlaga), ki jih izmerijo senzorji, odstopajo od idealnih vrednosti, za─Źnejo aktivni sistemi samodejno izmenjavati zrak – slabega ven, sve┼żega pa noter. Aktivno prezra─Źevanje lahko izmenjuje velike koli─Źine zraka in je prava izbira za velike prostore in celotna stanovanja, ki jih ┼żelite energetsko u─Źinkovito prezra─Źevati. Vgradnja je mo┼żna ┼że ob nakupu oken ali naknadno v obstoje─Ź okenski profil. Naknadna vgradnja je mo┼żna v ve─Źino vrst okenskih profilov in to brez posebnih in zahtevnih posegov.

 

 

Razmi┼íljate o nakupu prezra─Źevalnega sistema oziroma ste pred odlo─Źitvijo kak┼ína okna izbrati za va┼í dom? Imate vpra┼íanja? Pokli─Źite na ┼ítevilko 03 780 55 80, obi┼í─Źite spletno stran, ali pi┼íite na e-naslov okna@stopar.org

 

Ve─Ź o ponudbi in posameznih re┼íitvah, ki so na voljo si lahko ogledate spodnjih povezavah:
ÔÇó Pasivno prezra─Źevanje GEALAN-CAIRE┬« FLEX
ÔÇó Aktivno in pametno prezra─Źevanje GEALAN-CAIRE┬« SMART

 

 

Kontaktirajte ponudnika: STOPAR DESIGN d.o.o.┬á┼Żelezarska cesta 8, 3220 ┼átore

03 780 55 80   I  info@stopar.org  I  www.stopar.org

 

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

─îaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH RE┼áITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO┬á­čĹç

 

 

 

V ogled priporo─Źamo tudi te aktualne RE┼áITVE za gradnjo ali obnovo va┼íega doma ­čĹç

Sodobna gara┼żna vrata [ekskluzivno] ­čśŹ

Zunanje ┼żaluzije Krpan [izbolj┼íana zatemnitev]

Fastre stre┼íne kritine za sodoben izgled va┼íe hi┼íe ­čĺĽ

Sistem za izkori┼í─Źanje de┼żevnice NEO [za vsako slovensko hi┼ío]

WoodCore deske za terase, ograje in fasade

Sodobne in trendovsko oblikovane linije tlakovcev ­čśŹ

Marex DEKOR. Plo─Źevina lepa kot les! ­čśŹ

Fasadne obloge, ki navdušujejo!

21 Vrhunskih RE┼áITEV Za Sodoben DomÔÇŽ

 

Za ┼íe ve─Ź re┼íitev in novosti┬ás podro─Źja gradnje in obnove┬áobi┼í─Źi vstopno stran TUKAJ.

 

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: