sreda, 29 novembra, 2023
DomaMoj domInterierVizionarske kuhalne plošče ELICA

Vizionarske kuhalne plošče ELICA

ELICA kuhinjske nape očarajo s čudovitim dizajnom. Z napo ELICA napa ni več le kuhinjski aparat, temveč edinstven kuhinjski dodatek. Ne samo, da polepša kuhinjski ambient, z ELICA kuhinjsko napo postane napa del arhitekturnega in svetlobnega projekta kuhinje.

Predstavljamo vam izjemne indukcijske kuhalne plošče ELICA z integrirano kuhinjsko napo. Še posebej izstopa model Nikola Tesla LIBRA, ki  je še dodatno izpopolnjen in ima poleg nape integrirano celo kuhinjsko tehtnico. Gre za estetsko in funkcionalno dovršen izdelek. Kuhalna plošča ELICA olajša in izpopolni uporabniško izkušnjo. Napa vgrajena v središču steklene plošče s štirimi neodvisnimi indukcijskimi conami je elegantna in praktična rešitev za odvajanje kuhinjske pare. Model z integrirano kuhinjsko tehtnico pa omogoča, da lahko sestavine stehtamo neposredno v loncu, pri kateri koli temperaturi in kar med kuhanjem dodajamo sestavine eno za drugo.

👀 Oglejte si video: Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo in kuhinjsko tehtnico

ELICA kuhalne plošče vašo kuhinjo spremenijo v sodoben prostor in izboljšajo uporabnost kuhinjskih elementov 👌 Samodejna funkcija delovanje nape samodejno prilagaja številu in moči delovanja kuhališč. Kuhalna plošča se avtomatsko vklopi, ko zazna prisotnost ustrezne posode. Kuhališča se popolnoma prilagodijo velikosti uporabljene posode. Lahko uporabljamo vsako zase ali jih združimo, ter uporabljamo tudi zelo velike posode. Zahvaljujoč integrirani tehtnici, ki je vedno na dosegu roke, pa sledenje korakom vsakega recepta nikoli ni bilo preprostejše in hitrejše.

Na voljo so različni modeli. Izberite kuhalno ploščo ELICA, ki najbolj ustreza vaši opremi kuhinje! ELICA je vodilni italijanski proizvajalec kuhalnih plošč z najnaprednejšo tehnologijo. ELICA nudi izjemno funkcionalnost zaradi novih konceptov izdelave in premišljene opreme. In še tole! Pri uporabniku se kakovost izdelka dokazuje vsak dan sproti: z dolgo življenjsko dobo in preprosto nego.

Oglejte si katalog s klikom na povezavo TUKAJ.

Program ELICA nudi tudi samostojne kuhinjske nape. Celo stropne, viseče in potopne pultne nape 👌

Oglejte si vse modele kuhinjskih nap KLIK TUKAJ

Podjetje PMF, kot ekskluzivni zastopnik izdelkov ELICA, v središče svojega delovanja postavlja želje in pričakovanja uporabnikov, ki si želijo kvalitetne in prijetne uporabe izdelkov.

👉 Za nakup kontaktirajte ponudnika: PMF d.o.o.

Salon: Letališka cesta 3c, Ljubljana,

Izdelki so na voljo tudi v vseh večjih trgovskih centrih, pokličite in sporočijo vam lokacijo najbližjega.

Telefon 015135005 I  info@pmf.si   I   www.pomivalnakorita.si/PROGRAM-ELICA


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

TOPDOM širi mrežo: Otvoritev 36. poslovalnice – Gradbeni paradiž za vse mojstre

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na...
Med prejemniki zlatega nacionalnega priznanja za inovacijo je tudi podjetje iQwood, ki je nagrado prejelo za razvoj najtanjše nosilne, lesene masivne stene brez lepil na svetu. (Foto: GZS)

iQwood prejemnik najvišjega nacionalnega priznanja za inovacije

»Gre za izjemno priznanje za naše razvojno delo in potrditev, da tudi v Sloveniji premoremo veliko znanja in inovativnih idej, kako iz slovenskega...

Vse, kar morate vedeti, preden se odločite za posojilo

Želite kupiti novo pohištvo za dom, zamenjati dotrajano strešno kritino ali vgraditi nov fasadni sistem, vgraditi nov ogrevalni sistem, urediti okolico, prihranki pa niso...
google-site-verification=1-d8AhaiDxfSvIpZxixh28U4UMXh3uaAgZUCmiMYpfA