petek, 2 decembra, 2022
DomaMoj domInterierVizionarske kuhalne plošče ELICA

Vizionarske kuhalne plošče ELICA

ELICA kuhinjske nape očarajo s čudovitim dizajnom. Z napo ELICA napa ni več le kuhinjski aparat, temveč edinstven kuhinjski dodatek. Ne samo, da polepša kuhinjski ambient, z ELICA kuhinjsko napo postane napa del arhitekturnega in svetlobnega projekta kuhinje.

Predstavljamo vam izjemne indukcijske kuhalne plošče ELICA z integrirano kuhinjsko napo. Še posebej izstopa model Nikola Tesla LIBRA, ki  je še dodatno izpopolnjen in ima poleg nape integrirano celo kuhinjsko tehtnico. Gre za estetsko in funkcionalno dovršen izdelek. Kuhalna plošča ELICA olajša in izpopolni uporabniško izkušnjo. Napa vgrajena v središču steklene plošče s štirimi neodvisnimi indukcijskimi conami je elegantna in praktična rešitev za odvajanje kuhinjske pare. Model z integrirano kuhinjsko tehtnico pa omogoča, da lahko sestavine stehtamo neposredno v loncu, pri kateri koli temperaturi in kar med kuhanjem dodajamo sestavine eno za drugo.

👀 Oglejte si video: Indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo in kuhinjsko tehtnico

ELICA kuhalne plošče vašo kuhinjo spremenijo v sodoben prostor in izboljšajo uporabnost kuhinjskih elementov 👌 Samodejna funkcija delovanje nape samodejno prilagaja številu in moči delovanja kuhališč. Kuhalna plošča se avtomatsko vklopi, ko zazna prisotnost ustrezne posode. Kuhališča se popolnoma prilagodijo velikosti uporabljene posode. Lahko uporabljamo vsako zase ali jih združimo, ter uporabljamo tudi zelo velike posode. Zahvaljujoč integrirani tehtnici, ki je vedno na dosegu roke, pa sledenje korakom vsakega recepta nikoli ni bilo preprostejše in hitrejše.

Na voljo so različni modeli. Izberite kuhalno ploščo ELICA, ki najbolj ustreza vaši opremi kuhinje! ELICA je vodilni italijanski proizvajalec kuhalnih plošč z najnaprednejšo tehnologijo. ELICA nudi izjemno funkcionalnost zaradi novih konceptov izdelave in premišljene opreme. In še tole! Pri uporabniku se kakovost izdelka dokazuje vsak dan sproti: z dolgo življenjsko dobo in preprosto nego.

Oglejte si katalog s klikom na povezavo TUKAJ.

Program ELICA nudi tudi samostojne kuhinjske nape. Celo stropne, viseče in potopne pultne nape 👌

Oglejte si vse modele kuhinjskih nap KLIK TUKAJ

Podjetje PMF, kot ekskluzivni zastopnik izdelkov ELICA, v središče svojega delovanja postavlja želje in pričakovanja uporabnikov, ki si želijo kvalitetne in prijetne uporabe izdelkov.

👉 Za nakup kontaktirajte ponudnika: PMF d.o.o.

Salon: Letališka cesta 3c, Ljubljana,

Izdelki so na voljo tudi v vseh večjih trgovskih centrih, pokličite in sporočijo vam lokacijo najbližjega.

Telefon 015135005 I  info@pmf.si   I   www.pomivalnakorita.si/PROGRAM-ELICA


Sveža izdajaREVIJE
Sodobni trendi za gradnjo in obnovo

Izšla je nova številka revije Gradnja in obnova PLUS. Prelistajte ali naročite si svoj tiskan priročnik trendov za gradnjo in obnovo vašega doma. Čaka vas preko 70 atraktivnih rešitev, priznanih blagovnih znamk. Kako vam pošljemo revijo v trajno hrambo?

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...