Sodobne kovane ograje ­čĹî

Predstavljamo vam unikatne kovane ograje s sodobnim pridihom. Odlikuje jih kakovost in sodobne linije, ki preprosto navdu┼íijo. Sodobni trendi tudi pri kovanih ograja nakazujejo smer minimalizma. V trendu je tudi kombinacija kovane ograje in kamnite ograje. Torej, tudi v kolikor gradite sodoben objekt si lahko za ograditev izberete kovano ograjo. Navdu┼íile so nas tudi sodobne izvedbe notranjih ograj. Nekaj simpati─Źnih izvedb kovanih ograj┬á najdete v nadaljevanju ­čĹç

 

Odli─Źen primer kovane ograje, ki se lepo poda sodobni gradnji ­čśŹ

Kovano ograjo iz pokon─Źnih kovanih palic z minimalisti─Źnim dodatkom okrasja zaznamuje eleganten in sodoben minimalisti─Źen dizajn. Predstavljene kovane ograje so izdelek kova┼ítva Rotar, ┼átefan Pintar s.p., kjer v sodobno opremljeni delavnici v Lescah, po sprejemljivih cenah, izdelujejo tudi najbolj zahtevne izdelke umetnega kova┼ítva. Kovane ograje, ki so del sodobne arhitekture v ospredje postavljajo preprostost, okrogle, rahlo zvite ali pravokotne palice s premi┼íljeno izbiro dodatkov.

 

In kaj pravite na tole izvedbo?

Stopni┼í─Źna kovana ograja v svetlo sivi barvi, ne┼żnih linij se poda k sodobno zasnovanim in tradicionalno grajenim objektom. Ker se arhitekturni trendi pa v zadnjih letih nagibajo predvsem k materialom, ki ne potrebujejo posebnega vzdr┼żevanja., so kovane ograje zelo pogosta izbira. Pri izbiri materiala za ograjo je zelo pomembno upo┼ítevati, koliko dela bo z vzdr┼żevanjem, kako trdna bo ograja in kako dolga bo njena ┼żivljenjska doba. Kovane ograje kova┼ítva Rotar, so v celoti izdelane ro─Źno. So vro─Źe cinkane in nato barvane, kar je garancija za kakovost in trajnost.

 

Galerija zunanjih kovanih ograj in primeri kombinacije s kamnito ograjo:

 

Kontaktirajte ponudnika: Umetnostno kovaštvo Rotar, Štefan Pintar s.p.

041 378 957  I  stefan.pintar@siol.com  I  www.kovastvo-rotar.si

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  na povezavi TUKAJ 

─îaka vas 48 strani EKSKLUZIVNIH RE┼áITEV ZA GRADNJO ALI OBNOVO┬á­čĹç

 

 

 

V ogled priporo─Źamo tudi tele aktualne RE┼áITVE za ureditev okolice ali obnovo va┼íega doma┬á­čĹç

 

Avtor: Matej Kvasnik

Deli ─Źlanek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: