Pametna avtomatska vrata [Za tiste, ki ste radi prvi]

Pametni telefoni, pametne inštalacije, pametne kartice namesto avtomobilskih ključev… Kaj pa Pametna vrata? Ne, ni šala! Pametna vrata® so novost na svetovnem trgu. Vrata, ki se odpirajo sama, imate lahko sedaj tudi doma.

 

Se vam zdi ideja nenavadna? Morda. Vendar so takšna vrata zelo uporabna. Ko boste imeli polne roke, vam vrat ne bo več treba odpirati s komolcem. Pred vami se odprejo samodejno. Seveda se za vami tudi zaprejo. Neslišno in brez izjeme. Poleg tega boste z njimi v stanovanje vnesli edinstven stilski dodatek, nekaj novega, kar ima le malokdo. Kar opazujte odzive prijateljev, ko jih boste povabili na obisk.

 

Takšna vrata lahko namestite kamorkoli.
Med kuhinjo in dnevno sobo, v vetrolov, na vrh stopnišča ali pa na prehodu v garažo… In nikar se ne bojte. Z vrati, kakršne poznate iz trgovskih centrov, jih druži samo ime – avtomatska vrata. Tam skozi vrata samo hodite, doma pa z njimi živite.

 

Pametna vrata® so razvita prav za uporabo doma.
Predvsem so veliko tišja in varnejša od navadnih avtomatskih vrat. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu varovanja ni bojazni, da bi stisnila otroka ali hišnega ljubljenčka. Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

 

Delovanje Pametnih vrat lahko nastavljate sami.
Povsem enostavno. S pomočjo krmilne enote jih upravljate enako, kakor pametni telefon ali tablico. Če se vam zatakne, je za vsak primer tu še brezplačna telefonska pomoč, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

 

Si avtomatskih vrat v svojem stanovanju ne znate predstavljati?
Ideja je na začetku morda res slišati malce nora. Ko boste obiskali spletno stran www.record-av.com/avtomatska-vrata-za-dom ter razstavni salon v Šenčurju pri Kranju, pa boste preprosto vedeli, da jih morate imeti. Prepričajte se sami!

 

Na telefonski številki 0590 74 100 se lahko dogovorite za obisk v salonu, ogled na vašem objektu ali pa preprosto zastavite dodatna vprašanja. Vse to seveda lahko storite tudi preko elektronske pošte na naslov info.si@faacgroup.com. Ne bo vam žal.

 

 

Tudi domača vrata se lahko odprejo brez dotika [Pametna vrata na hodniku] 😍

Pametna vrata® – sodoben trend, ki nudi izjemno udobje. Pozabili boste, kaj so škripanje, loputanje in prepih. Pametna vrata® se sama zaprejo za otroki, hišnimi ljubljenčki in za odhajajočimi gosti. Nihče več ne bo jezno zaloputnil z vrati, ker boste vpili, da vam piha pod noge. Če želite imeti tišino, vas s svojim brezšumnim delovanjem tudi vrata ne bodo motila. Obiščite www.record-av.com/avtomatska-vrata-za-dom

 

 

Pametna vrata med kuhinjo in dnevno sobo 👌

Elegantna avtomatska vrata, ki poudarijo vaš stil in vam stojijo ob strani. Tudi, ko imate polno jedilnico gostov, se vam ni treba bati, da bi pri odpiranju vrat na tla spustili svoj najljubši kavni servis. Pametna vrata® so vaš zaveznik. Izdelana so lahko natanko tako, kot želite. V barvi, ki bo dopolnila vaš prostor, z motivom, ki ga boste izbrali sami in s tehniko, ki bo olajšala prav vaše življenje.

Imate morda tudi hišnega ljubljenčka?
Nič več vam ni treba vstajati sredi napetega televizijskega prizora, da bi mu odprli vrata. Na Pametna vrata namestite »pet modul«, pa se bodo tudi vašemu ljubljenčku odprla sama. Ker vrata vedo, kdaj greste skoznje vi in kdaj žival, se tudi ne bodo odprla do konca. Odmaknila se bodo le toliko, da bo žival smuknila ven ali noter. Še opazili ne boste. Več na www.record-av.com/avtomatska-vrata-za-dom

 

 

Kako izgledajo Pametna vrata v kopalnici?

Pametna vrata® lahko namestite kamorkoli. Tudi v kopalnico. Odpirajo se s pritiskom na tipko ali s stenskim stikalom, ki mu je treba le pomahati. Nepričakovano odpiranje vrat nikoli ne zmoti vaše zasebnosti. Le z enim pritiskom na krmilni enoti se lahko v kopalnico tudi zaklenete. Več na www.record-av.com/avtomatska-vrata-za-dom

 

 

Pametna vrata na vhodu v mansardo 👇

Elegantna Pametna vrata® vam prihranijo prostor in polepšajo dom. Izberete lahko poljuben motiv iz vašega foto arhiva. Lahko pa postanejo tudi kos umetnine, če vam steklo ročno poslika akademski slikar. Vaš dom si zasluži najboljše. Več na www.record-av.com/avtomatska-vrata-za-dom

 

 

Kako so Pametna vrata videti v živo?
Steklena, lesena, poslikana, … Pozornost bodo pritegnila ne glede na to, iz česa so izdelana. Ogledate si jih lahko v salonu podjetja Avtomatska vrata. Videli boste elegantna, steklena vrata brez okvirjev, ki si jih boste zlahka predstavljali kjerkoli v stanovanju. Videli boste vrata z lesenim krilom in vrata, ki se odpirajo v steno. Predstavljena pa so tudi vrata, ki se odprejo le, če jim pomahate na skritem mestu. Kakor v filmu o prihodnosti.

Pokličite jih!

 

 

Kontakt:
Avtomatska vrata d.o.o., 05 90 74 100, info.si@faacgroup.com, www.record-av.com/avtomatska-vrata-za-dom

 

 

 

Prelistajte tudi REVIJO  Gradnja in obnova 👇

KLIK ZA OGLED

 

 

 

V ogled priporočamo tudi tele aktualne REŠITVE za ureditev ali obnovo vašega doma 👇

Edinstvena vhodna varnostna vrata [Smart system]

Suženj ključev – nič več! Rešitev za naknadno vgradnjo 😮

NOVA LINIJA Štedilnikov Senko navdušuje uporabnike 💕

Domišljeno zasnovana pomivalna korita BLANCO 😍

Sodobno in udobno ležišče [Pravilna izbira trdote in sestave]

Epoksidni tlaki vse večji trend! 👀

V TRENDU z Benders Carisma ravnim strešnikom

Multifunkcionalna roleta FALCON 👌

Caparol notranje barve in sodobni trendi😍

Naprava, ki filtrira in sterilizira ZRAK ter POVRŠINE 👌

V PRENOVO z gotovinskimi krediti Delavske hranilnice

Za še več rešitev za obnovo ali gradnjo Vašega doma obišči VSTOPNO STRAN (KLIK)!

 

 

Avtor: Tanja Gostenčnik, urednica spletnega mesta

Deli članek na

In kakšno je tvoje mnenje? Pošlji komentar: