torek, 29 novembra, 2022
DomaGradnjaGradnja in obnovaVhodna vrata, ki navdušujejo

Vhodna vrata, ki navdušujejo

Predstavljamo vam arhitekturno dovršena in vzdržljiva vhodna vrata. ALU vhodna vrata Inotherm, katerih slog, barve in stilsko zasnovani dodatki preprosto navdušijo, ne glede na to ali gre za sodoben ali tradicionalno grajen objekt. Vedno bolj priljubljene postajajo imitacije lesnih struktur in drugih dekorativnih dekorjev. Tako so možnosti v smislu oblike in barv, pa tudi stekel, dimenzij in dodatnih elementov praktično neomejene. Kako torej kupiti vhodna vrata, s katerimi bomo zadovoljni tako v praktičnem kot estetskem smislu in kako zagotoviti dobro razmerje med sprejemljivo ceno ter kakovostjo na dolgi rok, smo preverili pri Inothermu. Oglejte si tele edinstvene modele Inotherm vhodnih vrat 👇

Ne glede na slog objekta ali način gradnje Inotherm vhodna vrata preprosto blestijo 👏

 

Vhodna vrata morajo biti vzdržljiva, obenem pa tudi estetska. Aluminij predstavlja odlično ravnovesje med izjemno vzdržljivostjo, obenem pa tudi brezčasno eleganco, ki se lahko poda v prav vsak dom. Vhodna vrata Inotherm iz aluminija so na voljo v sijaj, mat ali strukturnih barvnih izvedbah. Kontaktirajte vašega najbližjega zastopnika/monterja in se dogovorite za izmero. Seznam zastopnikov in monterjev je dostopen na povezavi TUKAJ.

Vhodna vrata in sodobni trendi. Kaj je trenutno IN?

Trend modernih sodobnih gradenj se danes nagiba k večjim dimenzijam, vrata pa pogosto krasi tudi obsvetlobni dodatek na eni ali obeh straneh. Vrata z obsvetlobami namreč vsebujejo veliko stekla, ki je nepogrešljiv detajl za sodobne moderne objekte. Takšna vrata prepustijo veliko svetlobe, ki hodnik napolni s toploto in energijo. Vedno bolj priljubljene postajajo imitacije lesnih struktur in drugih dekorativnih dekorjev. Vhodna vrata v rustikalnih izvedbah so postala pravi hit. Pri podjetju Inotherm lahko izbirate med različnimi imitacijami lesnih dekorjev. S posebno tehnologijo nanosa pa pri Inothermu zagotavljajo izjemno zanesljivo kakovost vrat in enostavnost za vzdrževanje. Sam izgled vrat pa vas bo zagotovo navdušil, saj je naraven in povsem avtentičen. Za moderne večje objekte z visokimi stropi, kjer vrata običajno segajo do stropa, so na voljo tudi vrata izjemnih višin. Vrata so lahko tudi dvokrilna, kar še dodatno poudari veličino in prefinjenost vašega vhoda. Možnosti v smislu oblike in barv, pa tudi stekel, dimenzij in dodatnih elementov so tako praktično neomejene. Več v nadaljevanju …

Edinstvene so tudi kombinacije dodatnih elementov 😍

In kaj pravite na tole? Vratna potezala in dodatki v zadnjem času postajajo vedno bolj priljubljeni, odločite se lahko bodisi za štirikotno ali okroglo obliko oziroma za skrito držalo. Vratna potezala so lahko opremljena s čitalcem prstnih odtisov ali točkovno osvetlitvijo s pomočjo LED tehnologije, ki je dekorativni in praktični element, saj vam omogoča boljši pogled tudi ponoči. Edinstvene kombinacije dodatnih elementov vaša vrata oplemenitijo in zaokrožajo njihovo celostno podobo, obenem pa jih ločijo od vseh ostalih na trgu.

Svoja Inotherm vrata lahko odenete v najrazličnejše barvne kombinacije.

Ko gre za barvo vašega vhoda, vam ni treba iskati kompromisov. Izberite odtenek, ki odraža vašo osebnost in se zliva z vašim edinstvenim osebnim slogom. Oglejte si vse barvne vzorce, izberite svoje motivno steklo in opremite svojavrata z edinstvenim Inotherm potezalom.

KLIK TUKAJ za ogled možnih kombinacij in barv vaših Inotherm vhodnih vrat.

In kako do sanjskega Inotherm vhoda za vaš dom? 

Lahko se odločite za nakup vrat iz zaloge, torej v serijskih dimenzijah, ali pa za izdelek, narejen popolnoma po meri in vaših željah. Vhodna vrata, narejena po naročilu, so resda nekoliko dražja, vendar se popolnoma ujemajo z vašo zidno odprtino. Tako od vas ne bodo zahtevala kompromisov in dodatnih stroškov za zidarska in pleskarska dela, so nam zaupali. Vhodna vrata iz aluminija so v primerjavi z modeli iz drugih materialov nekoliko dražja, a se naložba vsekakor izplača. So namreč kakovostna in obstojna, vašemu domu pa dajo osebno noto in prepoznavnost. Za lažjo odločitev, katera vrata so vam najbolj pisana na kožo si lahko pomagajte tudi z Inotherm spletnim konfiguratorjem. Gre za izjemno napredno rešitev. Oblikujete lahko različne izvedbe vrat in si enostavno izberete svoja najljubša Inotherm aluminijasta vhodna vrata. Kontaktirajte vašega najbližjega zastopnika/monterja in se dogovorite za izmero. Seznam zastopnikov in monterjev je dostopen na povezavi TUKAJ.

Podjetje Inotherm, največji evropski proizvajalec vhodnih vrat iz aluminija, se ponaša z lastno proizvodnjo s sodobnimi CNC obdelovalnimi centri, moderno steklarno in novo sodobno robotsko lakirnico. Specialisti na področju izdelave vhodnih vrat, z več kot 25-letnimi izkušnjami. Inotherm vhodna vrata iz aluminija so vrhunske kakovosti in v celoti izdelana v Sloveniji. Osnovna ponudba Inotherm vhodnih vrat predstavlja nabor 400 modelov vrat!

 👀 Oglejte si tele TOP MODELE vhodnih vrat Inotherm, na katere prisega več kot 80 % zadovoljnih strank.

V ponudbi vhodnih vrat Inotherm najdete najrazličnejše slogovne usmeritve. Odločate se lahko med naprednimi linijami, trendovsko eleganco ali brezčasno uglajenostjo tradicionalnega sloga. Na voljo so vam klasični, moderni, ekstravagantni in enostavni modeli vhodnih vrat iz programa Exclusiv, Exclusiv 3D in Select. Odkrijte svoj vhod, ki vam je zares pisan na kožo:

Inotherm vhodna vrata iz programa Exclusive 👌

👀 KLIK za ogled kataloga

Inotherm vhodna vrata iz programa Select 👌

👀 KLIK za ogled kataloga

Kontaktirajte vašega najbližjega zastopnika/monterja in se dogovorite za izmero. Seznam zastopnikov in monterjev je dostopen na povezavi TUKAJ.

INOTHERM D.O.O. (razstavni salon), Prigorica 98, 1331 Dolenja vas

Kontakt: 01 835 07 09, 051 390 232  I  info@inotherm.si I  www.inotherm.si

Takole …

v prispevku zgoraj smo vam predstavili enega izmed atraktivnih trendov za opremo doma, ki je trenutno na samem vrhu po priljubljenosti. V kolikor pa vaš dom urejate celoviteje vam priporočamo, da se seznanite z dodatnimi novostmi in rešitvami.

Za vas smo pripravili kar celo revijo trenutno najbolj iskanih rešitev.

Le to si lahko popolnoma brezplačno ogledate na povezavi TUKAJ.

SVEŽA IZDAJA REVIJE

BODI OBVEŠČEN

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
NaročnikovNaročite se

Novosti

VIDEO VSEBINE

Vrhunska okna, vrata, senčila doživela poletno ohladitev cen!

Poglejte video: Menjava zunanjega stavbnega pohištva v izvedbi podjetja Hausmart za ekološki sklad republike Slovenije.  Ponujamo vam cenovno izdelke vrhunske kakovosti, uveljavljenih znamk. Nudimo tudi vso...

Ena najvarčnejših toplotnih črpalk!

Alfea Excellia je vrhunec ponudbe toplotnih črpalk Atlantic. Namenjene so tako za radiatorsko kot talno ogrevanje prostorov. Zmožne so delovati vse do -25°C in...

Možnosti uporabe transportnega vozička

Transportni vzpenjalniki MARIO CARRELLI omogočajo strokovnost transporta, dostave, hitreje dosežen želen cilj in ničelne poškodbe dostave. In kar je najbolje, pri tem ne trpita...